בקרוב בארץ ?

ariel00i

New member
הממ, מעניין אם במקום לשבת בפול

יכולנו לשבת בחברה שיתופית כזו... מצד שני, ישראל, כמה זמן חברה כזאת תשרוד כאן נראה לך ?

פרארי1

New member
לא יעבוד בישראל

בתור התחלה, המשפט הבא לא עובד בארץ - "כל הלקוחות ערבים זה לזה, מאחר שתביעה מוגזמת של אחד תשחוק את הרווח של האחר". ערבות הדדית? דאגה לרווחים של אחרים ולא רק לתחת של עצמי? הצחקתם אותי. עוד משפט בעייתי - "החברה יוצאת נגד הגישה שלפיה אם רכשנו פוליסת ביטוח, מרגע זה איננו חוששים לגרום נזק לרכוש כי "הביטוח יחזיר" ". נוגד את גישת ה"למה שאני אצא פראייר? שילמתי פרמיה, מגיע לי פיצוי!". בעיה נוספת - "החברה פועלת בשקיפות מלאה ומציגה באתר שלה סטטיסטיקה מדויקת על מספר התביעות שהוגשו נגדה, היקף הסכומים שעליה לשלם למבוטחים וגם כמה כסף זרם לקופת ההכנסות מרוכשי הפוליסות.". שקיפות? הצגת נתונים מדוייקים? yeah, right, ספרו את זה למי שמנסה לקבל נתונים מהפול על היקף ההכנסות מול התביעות. חוץ מזה, בארץ הקומבינות האינסופיות, תראה חברת הביטוח שהיא עומדת בפני החזרת כספים, חיש קל היא תארגן לעצמה כמה תביעות קש בהן הכסף רק יועבר מכיס אחד (קופת החברה) לכיס אחר (התובע הפיקטיבי) וכך תגדיל את סעיף ההוצאות ויקטן או יאופס הסכום שצריך להחזיר למבוטחים. נמשיך - "20% נוספים מההכנסות מכסים את הוצאות התפעול של החברה וגם משמשים כמקור רווח והכנסה לבעלי השליטה בחברה.". תראו לי יזם או בעל הון ישראלי שמוכן להסתפק ברווח של פחות מ-20%, בשביל זה הוא לא ילך לשוק הפרטי, הוא יעבוד באיזה משרה ממשלתית עם משכורת יפה, שבה הוא גם לא באמת צריך לעבוד יותר מדי קשה. רעיונות יפים יש בחו"ל...

iec

New member
ככה זה במדינה שכל מטרתה זה לעשוק את האזרח

למעלה