בקרה / בקרת מבנים

עמי31

New member
בקרה / בקרת מבנים

טוב אז ככה אני נחשב ואיש קירור ומיזוג אויר ואני דיי נכנסתי לתחום הבקרה וזה תחום שיותר מעניין אותי , אני גם ככה מתנדנד בעבודה שלי ואני לא רואה את העתיד ... אני מעניין לדעת פרטים על קורסים ואו הכשרה מקצועית בכיוון הבקרה ,מחשבים ,תיכנות וכאלה רק צריך יעוץ

השאלה קצת כללית

יש הרבה מאד קורסים בתחומים שציינת. כדי שנוכל לתת לך מידע על קורסים, תצטרך לצמצם קצת את השאלה: אזור, משך לימודים ותחום ספציפי.

עמי31

New member
או קיי

אז ככה : 1) אני רוצה כמה שיותר קרוב לאשדוד . 2)משך הלימודים לא ממש אכפת לי אלה מתי זה, בערב ? או ביום ככה שאצטרך לא לעבוד ... 3)קבלת זכאות דמי אבטחת הכנסה מלישכת העבודה . 4)תחומים - בקרה מבנים ואו בקרים מתוכנתים ,מחשבים/שפות תיכנות/בניית אתרים/גרפיקה ...לא יודע לא יודע,טכנאי/הנדסאי מיזוג אויר. אגב השכלתי היא 12 שנות לימוד ללא בגרות עשיתי בעבר קורס 'איש מיזוג אויר' וקורס 'חשמלאי מוסמך' אני גם צריך לחפש עבודה בזמן הקרוב ככה שהגעתי למין צומת דרכים
עמי

קצה חוט

השאלה עדיין קצת כללית. אציין פה מוסדות לימוד בתחומים שביקשת, בתקוה שהרשימה תאפשר לך להתחיל לחפש. לגבי זכאות לדמי אבטלה: אין לי מידע, תצטרך לפנות למשרד העבודה. אלקטרונאי מיחשוב ובקרה/בקרים מתוכנתים התעודה הניתנת בסיום הקורס היא תעודת גמר. דרישות מוקדמות: 12 שנות לימוד ו/או ועדת קבלה. משך הלימודים: 10 חודש לימודי יום 08/8502741 לקידום/ בי"ס ארצי לתחבורה, קרית מלאכי/ באר טוביה הנדסאות קירור ומיזוג אויר תעודה בסיום: הנדסאי משך הלימודים: שנתיים לימודי יום דרישות מוקדמות: בגרות או בגרות חלקית או קדם 08/6462218 מכללה טכנולוגית באר שבע, הנדסאים מחשבים/אינטרנט - קורסים שונים תעודה בסיום: תעודת גמר שמות הקורסים: נפלאות המחשב. בניית אתרים. אופיס 2000 ועוד. משך לימודים : בהתאם למסלול דרישות מוקדמות: דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 08/6472626 לימודי חוץ אונ' בן גוריון דתי. לבנים. קורסים שונים בתחום. משך לימודים : 3 - 4 חודש לימודי ערב 08/8533369 מרכז חרדי להכשרה מקצועית, אשדוד, לבנים קורסים שונים בתחום. משך לימודים : 3 - 4 חודש לימודי יום או ערב דרישות מוקדמות: 12 שנ"ל ונסיון בתחום 08-8534885 מכללה למינהל אשדוד, לימודים שונים שמות הקורסים: יישומי מחשב, אופיס אלפים. תחזוקת מחשבים אישיים. נערך במקומות שונים בארץ. תעודת גמר משך לימודים : 3 - 4 חודש לימודי יום או ערב דרישות מוקדמות: 11-12 שנ"ל 1800272727 מכללת ידע, באר-שבע יישומי מחשב ותוכנות שונות, אינטרנט ועוד. יום בשבוע. תעודת גמר משך לימודים : 5 - 6 חודש לימודי יום דרישות מוקדמות: 12 שנ"ל 08/6806305 מכללת הנגב ע"ש ספיר,שער נגב, לימודים שונים שמות הקורסים: א. הכרת המחשב. ב. יישומי המחשב. משך לימודים : 3 - 4 חודש לימודי ערב דרישות מוקדמות: 12 שנ"ל 08/8564546 עמל הישגים אשדוד משך לימודים : 3 - 4 חודש לימודי יום או ערב דרישות מוקדמות: תעודת בגרות ונסיון בתחום 03/6404040 אונ' פתוחה, בי"ס לטכנולוגיה, סניפים בארץ גרפיקה שם הקורס: עיצוב, גרפיקה והפקה לדפוס. מידע נוסף ראו גרפיקה ממוחשבת. משך הלימודים: שנה אחת לימודי ערב דרישות מוקדמות: 12 שנ"ל ונסיון בתחום 08/6806305 מכללת הנגב ע"ש ספיר,שער נגב, לימודים שונים תכנות משך הלימודים: 7 - 8 חודש לימודי יום או ערב דרישות מוקדמות: 12 שנ"ל+ בגרות חלקית 08/8529494 מכללת הדרום, אשדוד משך הלימודים: 7 - 8 חודש לימודי יום או ערב דרישות מוקדמות: 12 שנ"ל+ בגרות חלקית 08/6759119 מקלד בע"מ מכללה למחשבים, אשקלון דתי לבנים. א. מתכנת בכיר. ב. קורסים שונים בתחום. פעמים/שלוש בשבוע. משך הלימודים: שנה וחצי לימודי יום או ערב 08/8533369 מרכז חרדי להכשרה מקצועית, אשדוד, לבנים

עמי31

New member
אם כבר טלפונים ...

או קיי תודה עזרתם לי מאוד :) הייתי מבקש עכשיו אתרים של המכללות ובתי ספר שציינתם פה. או שהייתי מסתפק במכללות באיזור אשדוד /אשקלון/ראשל"צ אתרים תודה רבה עמי

../images/Emo35.gif

אין לי כתובות האתרים בהישג יד. נסה לחפש באינטרנט, או התקשר למוסד הלימוד ובקש את כתובת האתר שלהם.

למעלה