בקרדי

mbiber

New member
בקרדי

יש לי בקבוק בקרדי (שקניתי כדי להכין לעצמי בריזר)איך מכינים בעזרתו משקה טעים שיהיה בסגנון הבריזר או משהו אחר טעים? תודה

mbiber

New member
ובכל זאת

אני לא מעוניינת להכנס להוצאות ויש לי רק בקרדי. יש משהו עם ערבוב של מיץ פרי וסודה. ניסיתי בבית. יוצא נחמד אבל לא ממש מדליק.משהו שם חסר

siete

New member
נו, דקירי זה רק בקרדי

הדקירי הקלאסי - בשייקר: 2 רום, 1 מיץ ליים, כפית מי-סוכר. הדקירי הקפוא - בבלנדר: 2 רום, כמה קוביות קרח, 1 מיץ ליים, כמה חתיכות פרי כלשהו (מנגו, אפרסק), כפית מי-סוכר. ועוד אחד לאוסף: פינה קולדה: בבלנדר: 5 קוביות קרח, 1/2 2 מנות רום, כמה חתיכות אננס (או מיץ אננס), 1 מנה חלב קוקוס (אפשר לקנות בסופר, זול), אופציונלית להוסיץ מי-סוכר ושמנת.

mbiber

New member
נו

מצטערת שאני נשמעת מפגרת אבל באמת שאין לי מושג. מה זה שני רום? האם רום זה הבקרדי? האם שניים זה שתי כוסות? ואיפה משיגים ליים? בשוק? 2 רום לאיזה כמות? שוב תודה

mbiber

New member
נו

מצטערת אבל אני חסרת ידע. מה זה שני רום? שניים של מה? והאם רום זה הבקרדי? ואיפה משיגים ליים? שוב תודה

siete

New member
תשובות

כאשר מנה זה oz או 30ml. אבל זה לא ממש משנה. העיקר היחסים בין המרכיבים! הרום יכול להיות של כל חברה. בקרדי זה טוב מאד. ליים יש עכשיו בשוק, רק שקוראים לו "לימון" (כדי לא לבלבל את הקונים). ביחס ללימון יש לו טעם יותר עדין ופחות חמוץ. בד"כ הוא יותר קטן וירוק. הכי קל להבדיל בינהם ע"י הקליפה - שבליים היא יותר דקה. אבל זה לא קריטי, גם לימון יעבוד!

siete

New member
3 קוקטילים לא בסיגנון בריזר

אבל לדעתי טעימים (יש אחד שם עם קשאסה, אז אפשר להתעלם ממנו - או להחליף ברום).

D r a m b u i e

New member
מה הבעיה, בריזר רצית?

מנה של רום בקרדי. חצי מנה של ליקר בכל טעם בעולם שאת רוצה, המון קרח בכוס, וספרייט עד סוף הכוס (הייבול). אם את רוצה אפשר במקום ליקר בטעם, גם מיץ בטעם, או סירופ בטעם, נניח ג'ין וויס, או מונין, אבל אז צריך לשים טיפה יותר רום בשביל שיהיה טעם של אלכוהול. בהצלחה!

Orrza

New member
בשביל בקרדי בריזר קונים בקרדי?!!

לא קצת חבל? היית קונה ארגז בריזרים והיה יוצא יותר זול... נשמה, יש לך עכשיו בקבוק אלכוהול מאוד מאוד איכותי בבית, אני מציע ללמוד עוד על עולם האלכוהול ואז להתחיל לעשות ניסויים. הבקארדי בריזר זו פשוט "עלייה על הגל" של המותג בקרדי (שהנו מותג האלכוהול המוביל בעולם, ואם אני לא טועה המותג השלישי או הרביעי בכלל-אחרי קוקה קולה כמובן), ויצירת משקאות קלים צעירים וזמינים ביותר. לפי טעמי, הקשר בינם לבין הרום המתהדר באותו השם הנו מקרי בהחלט. תרצי משקאות קלים ונעימים לשתייה לימות הקייץ שנותרו? קני לך בקבוק קגלביץ' תות (וודקה), ומזגי 40-50cc לכוס קולה. הנה לך אחלה משקה מתקתק ומקורי. אגב, בקבוק שכזה עולה בערך 20 שקל... אה, וכמובן על אותו המשקל, קובה ליברה: אותה מנה של הרום אל תוך כוס קולה. בבקשה, אל תבזבזי את הבקרדי הנפלא שלך... תני לו להדר לך בינתיים את החדר בנוכחותו המלכותית... אור

siete

New member
זה בדיוק מה שבקארדי תיכננו

אנשים שאינם מכירים אלכוהול טועמים מהבריזר, מתלהבים, ובהמשך נשארים נאמנים למותג וקונים רום של בקארדי. אני בטוחה שנראה עוד הרבה כאלה...

D r a m b u i e

New member
כתבת את זה לי??

את השורה "תלמד קצת על עולם האלכוהול ותחזור"?? בכל אופן, היא ביקשה בקרדי בריזר, אז קיבלה מתכון עם בקרדי. ברור שאפשר לעשות אותו גם עם לקרני, או מצידי עם רום ויקטורי תוצרת השטחים או משהו כזה. אני באופן אישי לא עושה בריזרים עם הבקרדי שלי בבית, אתה יכול להיות רגוע...

siete

New member
לא, אתה יכול להרגע

אמרתי שזו שיטת שיווק של בקארדי. שבשביל בריזר בייתי אנשים יקנו דווקא בקרדי. אנשים (לא אתה, תרגע), שלא מכירים עדיין את עולם האלכוהול, והמשקה הראשון שהם אוהבים הוא בריזר - הרעיון השיווקי פה, שמאוחר יותר, כאשר אנשים אילו יהיו יותר בשלים לשתיה של אלכוהול יותר "רציני" הם ישארו עם המותג שאותו אהבו ראשון - יעני בקארדי. ואין לי שום דבר נגד שתיית בריזרים, או הכנת בריזרים (בבית זה דיי דומה לדאקירי). הדבר היחיד שאני לא אוהבת (כן, אני בחורה), שהבריזרים מכוונים לקהל צעיר שלא אוהב את טעם האלכוהול - ולדעתי הם מכוונים גם לילדים.

D r a m b u i e

New member
בדיוק היה לי דיון אתמול בעניין עם

חבר. ניסיתי לשכנע אותו שבריזר זה החרטא הכי גדולה בעולם. קודם כל קל נורא לעשות את זה בבית. דבר שני זו ממש רמאות, הרי זה טיפה רום עם טעם וספרייט, ולוקחים על זה בחנויות משווקים 10 ש"ח בערך, ובפאבים עד 28-30 ש"ח!! ועל מה? זה עובר יישון? זה עובר תהליכי זיקוק יקרים? זה עובר תהליכי בישול מעניינים. זה סתם משקה זול ופשוט, אפילו שהוא על בסיס הבקרדי המפורסם. אני חושב שהוא פונה בעיקר לצעירים. ממה שאני רואה בבר שאני עובד בו, וסליחה על הגזענות, אז בעיקר בחורות קונות בריזרים וילדים. בעצם כל מי שרוצה משהו קל שהוא לא קולה, אבל לא יודע או אוהב לשתות בירה. בקשר לשיווק, מסכים איתך באלף אחוז, זה גאוני. בנו מותג וככה קושרים את האנשים לרום עצמו כשהם מתבגרים. חכם לאללה לדעתי.

amircn1

New member
גם לי היה דיון על זה

עם כמה חברים, חלק מהם ברמנים והם גם אמרו בערך את אותם הדברים, שבעלי המקום קונים את זה בזול ומוכרים ברווח עצום והם בעצמם כשהם יוצאים משתדלים שלא לקנות את הבריזרים למינהם בגלל זה

MEIMIS

New member
הכל עיניין שיווקי....

מי בכלל אוהב קורונה? - הבחורות שלא יכולות לשתות בירה - היום הבריזרים החליפו את הקורונה... קורונה בגלל שעשו לה את הפירסומת של "קורונה הבירה המקסיקנית הטובה בעולם" כנראה שזה הלך כמו שצריך... ובגלל זה המחיר המופרז.. מה שגם 7 שקל לא הייתי משלם על קורונה.. שלא נדבר שמוכרים אותה בסופר ב12 ובפאב ב22

D r a m b u i e

New member
ברור שזה עניין שיווקי

בינינו גם אין סיבה שבירה כמו לף תעלה יותר מנניח קרסלברג. מה קרה? הם שמים שמרים מזהב בלף?? אבל לזה התרגלנו, התרגלנו שבשביל בירה בלגית/אירית ברמה, אנחנו צריכים לשלם בערך פי שתיים ממה שאנחנו משלמים בשביל, נניח, בירה דנית או גרמנית פשוטה וטובה. אבל הבריזר זו ממש רמאות, כי הם ממצבים את עצמם כמו בירה מאוד יקרה, בעוד שמבחינת מורכבות תהליך הייצור, ומבחינת הרמה של המשקה, מדובר מקסימום על ספרייט מחוזק, זה כל הסיפור.

LaDjA

New member
הבריזרים זה עוד איכשהו סביר...

מרגריטות קפואות בטעמים - הן הרמאות האמיתית. במקרה הטוב (כששמים טקילה סבירה) - לא שמים מספיק טקילה. ואז היא לא מורגשת. ובעצם מקבלים כוס של ברד ב-35 שקל. במקרה הרע (והנפוץ - טקילה נחותה)- שמים הרבה טקילה, אבל האיכות שלה הורסת את הטעם, ומתקבל משהו מגעיל לגמרי. ואז כבר יותר טעים לשתות כוס ברד. כך או כך, אנחנו מקבלים משקה שעלה להכין אותו בערך 3 שקלים, ומכרו לנו אותו ב-90% רווח (רמאות יותר גדולה מה-200% רווח של הבריזרים), ושיותר זול, טעים ופשוט, לקנות פשוט ברד בקיוסק, ב-5 ש"ח. חוצמזה, גם המרגריטות פונות בעצם לילדים, שעוד לא מספיק גדולים בשביל לשתות אלכוהול.

siete

New member
אבל אתה משלם גם לעבודה

לא צריך "להכין" את הבריזר, או לשטוף את הבקבוק שלו אחרכך. במרגריטה אתה משלם עבור העבודה של הברמן ושוטף הכלים. לפחות מרגריטות קפואות מונעות אבטלה!

למעלה