בקרדי - לקרני

MEIMIS

New member
בקרדי - לקרני

לקרני... חיקוי דיי מוצלח של בקרדי.. גם אתם חושבים??? מה אתם חושבים על חברת קונינגס?? וקורה..?? אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית

rustynail

New member
קונינגס חברה בלגית דיי מוצלחת...

בקבוקים מעוצבים זולים מאוד רמה מצויינת לקוקטיילים יש להם ליקרים אייריש קרים ואפילו וודקה האייריש קרים הפתיע אותי לטובה נ.ב. איפה עשית קורס ברמנים?

MEIMIS

New member
ברטנדר.. :)

יוצא הקורס האחרון... ככה שאני דיי טרי... אוקיי פשוט הציעו לי מיני בר ב 350 שקל... עם מלא דברים נראה לי אני ילך על זה

MEIMIS

New member
זה שי למסיימים בברטנדר..

קניית מיני בר עם מלא ציוד במחיר זול ועוד הנחה של 25% הנחה על מוצרים של החברה הסקוטית

MEIMIS

New member
אז ש.... בסוף תקבל את המתנה :)

אגב... תברר לי על המסיבת בוגרים.. מתי הבאה...

rustynail

New member
לא לקנות את המיני בר!!!!!

סיימת בחיפה? ואם כן בקורס שישי או בקורס האחה"צ? המיני בר לא מומלץ בכלל המחיר שם הוא לא מחיר הוגן אומנם זה הספק אבל הוא עושק במחיר כי אתה פרטי כל חנות שכונתית תיתן לך מחיר יותר טוב + בונוסים בדוק ואף התלוננתי בפני ברטנדר אם יש לך שאלות על הערכה שהם מציעים שאל ואני אפרט

MEIMIS

New member
סיימתי בחיפה... אצל תומר.. כן..

בקורס של יום שישי.... יש לי איזה 12 בקבוקים במיני בר.. שייקר (ששייקר לבד עולה מינימום 70 שקל) פוררים מלא דברים

MEIMIS

New member
אההההה....רביב!! ../images/Emo6.gif

איש טוב שכמותך... באמת אוהב ראסטי נייל! :) אני אלירן (הילד הקטן עם הקוקו
)

rustynail

New member
אלירן מה העניינים:))))))

אם לא קנית את הערכה אז הרווחת אם קנית אז מצטער לשמוע והקטע עם השייקר וכו´ זה מן ערכת פלסטיק צעצוע כזאתי שעולה 40 שקל ובתוכה הכול שהג´יגר הוא המיכסה של השייקר

MEIMIS

New member
מהה????

אתה לא ממליץ לי לקנות את זה??? אתה קנית?? יא אללה... אני כבר מת לבנות איזה ארון משקאות כזה... זה היה מקנה לי 12 משקאות במחיר זול יחסית

MEIMIS

New member
אגב... איזה פוררים קיבלת...

וכמה עולה פורר(יחיד) ואיפה?

למעלה