בקצ'ורה

evglev

New member
בקצ'ורה

כשהרמן בא לבקר אותה בכלא ואמר שיספר הכל וישחרר אותה והיא אמרה שלא יעשה זאת כי יחשד כשותף שלה אז הוא יודע שהיא לא תיתן לו או שבהוא באמת לרגע היתחרט ורצה להודות בכל או שהוא התכוון לגלות את החלק שגם קצ'ורה ידעה בסיפור? והאם ההתעניינות של קרניו בקצ'ורה זה חלק מהתכנית של הנוטרינית והרמן שהם באמצעות קצמ'ורה רוצים לגנוב את כספו או שתכניתם מסתכמת בהכנסתה לכלא ומה שקרניו התעניין בא לא קשור לזה?

קרלוצה

New member
לגבי הקטע בכלא.......

הוא בכוונה אמר לה את הדברים האלה כי הוא ידע שזה מה שקצ'ורה תגיד ושהיא לא תיתן לו להודות!! והוא התכוון להודות בחלק שקצ'ורה ידעה כבר בקטע שהוא והיא תכננו להראות תמונות לאשתו שהוא בוגד בה ואז לסחוט אותו לא לסגור את בית היתומים. וכן, הרמן והבלונדה רוצים לתפוס את קצ'ו כדי שהם יוכלו לגנוב גם את כספו של קרניו, הם דיברו על זה כשהם היו במיטה וזה מה שבעצם משך את הרמן לסיפור.

evglev

New member
התכוונתי

שקרינה והרמן רוצים את קצ'ורה בכלא שירשיעו אותה ולצאת נקיים, או שהם יודעים שקרניו שיחד את המשטרה והם רוצים שקרניו יתפוס את קצ'ורה ואז כשהם יגנבו את כספו הוא יחשוב שזאת היא. והאם הם דקרו כל כך הרבה פעמים כדי לעשות רושם על קרניו שירצה את קצ'ורה "הפושעת המסוכנת" אצלו?

niravital

New member
שאלות טובות ../images/Emo4.gif

בקשר לקטע בכלא, גם לדעתי הרמן עשה את זה ב"כאילו"... לא נראה לי שהוא התכוון באמת להודות בהכל, זה פשוט מתבקש להציע את זה במצבים כאלה, אז הוא עשה את זה בגלל שהוא ידע שקצ'ורה לא תסכים לזה
בקשר לקרניו, באמת שאין לי מושג... אני מנסה לחשוב על כל הדברים שקרו בסדרה ולקשר, אבל אני לא מוצא דרך לקשר בין קרניו להרמן ולנוטריונית, כי לפי מה שאמרו מהתוכנית שלהם הם רצו להכניס את קצ'ורה לכלא לי נראה שזה לא קשור, אבל מי יודע? בטלנובלות ...

למעלה