בקע מפשעתי

hadar308

New member
בקע מפשעתי

שלום,

יש לנו תאומים בנים שנולדו בשבוע 35
לאחד מהם יש בקע מפשעתי .
מתי צריך לטפל בזה ? איך מתבצעת ההרדמה ?

האם יש המלצה למקום או רופא ?

תודה

בקע

גם לבן שלי (שבוע 27) היה בקע מפשעתי. ככל הנראה הפתרון היחיד שיש הוא ניתוח, אבל זה ניתוח קליל וממש לא סיפור.
אצלנו התלבטו אם לחכות עם הניתוח כמה חודשים עד שיגדל ויתחזק או לעשות אותו בפגיה כשהוא בהשגחה טובה יותר. בגלל שהייתי לחוצה (
) הוא נקבע בסוף לפגיה ונעשה בשבוע האחרון שלו בפגיה (בגלל זה הוא נשאר שם עוד שבוע). הכל עבר מצוין, ב"ה.
הניתוח עצמו לקח פחות משעה, עם הרדמה מקומית והוא יצא ללא כאבים בכלל ממה שראינו. אין ספק שהברית שבוע וחצי אח"כ היתה קשה יותר... החלק הכי קשה בניתוח היה העובדה שהוא היה צריך להיות בצום לפני זה והניתוח נדחה מהבוקר ללילה בגלל שזה היה בתקופה של שביתת האחיות.
מה שאני רוצה לומר- בלי לחץ, ושיהיה בהצלחה.

גם לבן שלי (לא פג) היה בקע מפשעתי

עשו לו ניתוח בגיל 3 חודשים בדיוק. עשינו פרטי בהדסה עין כרם ע"י פרו' יודסין.
גם אצלנו חששנו ממהרדמה אבל היינו ראשונים בבוקר והוא כבר לא התעורר בלילה אז זה עבר בשלום.
יום לפני הניתוח היינו כמה שעות בטרום ניתוח. חסרנו הביתה והגענו ביום הניתוח מוקדם בבוקר.
היתה הרדמה מלאה - אבא שלו היה איתו בזמן ההרדמה ואז יצא, חיכינו בחוץ בערך 40 דקות, ואז קראו לנו להתאוששות. הוא התעורר די מהר. קצת בכה, אבל קיבל אקמולי וזה עזר מאוד, ואז חזר לעצמו לחלוטין. אחהצ חזרנו הביתה.

shirael11

New member
טיפול בבקע

שלום, הבן שלי אביב סבל מבעיה דומה וטופל בשיטה לפרוסקופית. ממליצה לך לעיין באתר המרכז הישראלי לטיפול בבקעים . יש שם מידע רב שעזר לי מאוד במהלך הטיפול באביב. שיהיה בהצלחה והרבה בריאות.שירה.

למעלה