בקע טבורי - בת 4

בקע טבורי - בת 4

היי, בתי בת ה 4 "סובלת" מבקע טבורי מאז הלידה. לצערי זה לא נפתר ואני מניחה כי פנינו מועדות לניתוח
האם יש טעם להמתין עוד שנה , אולי יקרה הנס ? במה כרוך סוג כזה של ניתוח ? האם לרוב דורש אישפוז של יותר מיום ? האם יש המתנה ממושכת לתור ? האם ניתן לעשות זאת באופן פרטי ? תודה מראש - אמא לחוצה ...

בקע טבורי

בוקר טוב, ראשית השאלה שאני אשאל האם באמת יש צורך בהתערבות כירורגית. באופן כללי חלק גדול מהבקעים הטבורים אינם גדולים ולכן לא בהכרח מחייבים התערבות כירורגית. באופן כללי הסיכוי של הבקע להסגר קיים עדיין אך סיכוי זה המוך ככל שעולים עם הגיל וכעת הסיכויים נמוכים. הניתוח עצמו פשוט ויחסית קצר. לגבי שאר השאלות אני מציע שתפני לכירורג ילדים. בריאות רבה ושבוע טוב

תודה על תשובתך, הבקע שלה גורם לטבור

להיות בולט החוצה. אינני יודעת אם זה נחשב גדול או לא . כשהיינו במעקב אצל כירורג הוא אמר שחייבים לנתח מאחר וזה עלול לגרום לבעיות בעתיד לגבי כליאת מעיים או משהו דומה. אני רואה גם שלביתי מפריע שהמכנסיים נוגעים לה בטבור , היא תמיד מקפידה להעלות אותם עד מתחת לו , והנקודה האחרונה היא שזו בעיה אסטטית - לא חמורה במיוחד אבל קיימת.

המשך

לא ראיתי את הבקע כך שאנני יכול לחוות דיעה. אין ספק שהבעיה העיקרית בבקע טבורי היא האסטטיקה. שוב המלצתי לפנות לכירורג אשר יחווה את דעתו. בריאות רבה ובהצלחה

למעלה