בקע בסרעפת

ענבל8

New member
בקע בסרעפת

בוקר טוב אני בחורה בת 21.5 ואני סובלת כבר 3 שנים מבעיות בקיבה, עקב הבקע בסרעפת 1. הייתי רוצה לדעת האם יש עוד טיפול בבקע , חוץ מכדורים??? 2. הייתי רוצה לאמת איזשהו עניין, לדעת בוודאות, איך הבקע משפיע על אישה בהריון, והאם הוא בכלל משפיע??? אודה לכם נורא אם אקבל תגובה מהירה ודייקנית לגביי שאלותיי תודה רבה

בקע בסרעפת

שלום ענבל, האם את יכולה לפרט ממה בדיוק את סובלת בכל הקשור לקיבה, האם צרבות, כאב או אולי דימום? לגבי הטיפול בבקע, ישנם מצבים אשר מחייבים ניתוח וישנם מצבים שניתן בהחלט לטפל ואף לנסות ולרפא את החולי ע"י רפואה משלימה / אלטרנטיבית, הכל תלוי בפתלוגיה עצמה ובמטופל עצמו. לגבי ההשפעה של הבקע לגבי הריון - שוב, יש להכיר את הפתלוגיה ואת האדם. האם התייעצת עם גניקולוג ו/או כירורג לגבי שאלה זו? רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

ענבל8

New member
תגובה

שלום שלומי הכאבים שאני חשה הם: התנפחות הבטן , עודף גזים ואוויר בבטן, אוכל מוצק כגון: לחם, גורם לקיבתי להתנפח ובכך גורם לי להרגיש רע ולסבול מכאבים חדים בצד שמאל . הכאבים הללו נוצרים עקב אכילת - ארוחה נורמלית, או שלפעמים איני יודעת איך להסביר את הכאב, ואינני יודעת ממה הוא נובע (מה שכן, אין לי דימומים) סובלת מבחילות, חומציות, ולפעמים גם הקאות. אך בעיקר לחץ בבטן. הרופאים אמרו לי שאין ניתוח, אך גיליתי לאחרונה כי אכן יש ניתוח, ומוזר לי שכששאלתי, הם ענו לי שהטיפול היחידי הינו כדורים ואין ניתוח לבעיה. כך שאני לא מבינה. בנוסף לכך: שאלתי מה קורה במצב שאישה בהריון? מכיוון שהרופאים אמרו לי שייתכן מאוד (90%) שכשהכנס להריון ההייה רוב חודשי הלידה בשמירת הריון. רק רציתי לאמת את זה , או לשמוע תגובה אחרת. כי פשוט נמאס כבר לבלוע כל הזמן כדורים, בא לי כבר להקיא אותם

אסתי123

New member
בקע סרעפתי

האם את בהריון? אשאל אותך על התקשורת שלך עם דמות גברית בחייך? האם היא תקשורת מספקת מבחינתך? או אולי היא תיקשורת מתסכלת עם הרבה כעסים? התומציות שאמורה לישאר בקיבה ולעזור לה בעיכול החלבונים, הבשר...עולה למעלה והאדים שלה עולים. השאלה היא כלפי מי את מרגישה חימה בלתי פתורה?? ניתן לעזור לך ללא תרופות, ניתוח...

ענבל8

New member
תגובה לבקע בסרעפת

שלום שלומי הכאבים שאני חשה הם: התנפחות הבטן , עודף גזים ואוויר בבטן, אוכל מוצק כגון: לחם, גורם לקיבתי להתנפח ובכך גורם לי להרגיש רע ולסבול מכאבים חדים בצד שמאל . הכאבים הללו נוצרים עקב אכילת - ארוחה נורמלית, או שלפעמים איני יודעת איך להסביר את הכאב, ואינני יודעת ממה הוא נובע (מה שכן, אין לי דימומים) סובלת מבחילות, חומציות, ולפעמים גם הקאות. אך בעיקר לחץ בבטן. הרופאים אמרו לי שאין ניתוח, אך גיליתי לאחרונה כי אכן יש ניתוח, ומוזר לי שכששאלתי, הם ענו לי שהטיפול היחידי הינו כדורים ואין ניתוח לבעיה. כך שאני לא מבינה. בנוסף לכך: שאלתי מה קורה במצב שאישה בהריון? מכיוון שהרופאים אמרו לי שייתכן מאוד (90%) שכשהכנס להריון ההייה רוב חודשי הלידה בשמירת הריון. רק רציתי לאמת את זה , או לשמוע תגובה אחרת. כי פשוט נמאס כבר לבלוע כל הזמן כדורים, בא לי כבר להקיא אותם

lordjek

New member
באופן כללי

למיץ אלוורה יש השפעה חיובית על הכיבה, ומשתמשחם בו לטפל בבעיות פנימיתשל מערכת העיכול.

lordjek

New member
תתקנו אותי , אבל

18 חומצות אמינו, 20 מינרלים, 12 ויטמינים, אולצין, אלנתואין... הרבה דברים טובים, לשימוש פנימי.

lordjek

New member
כן

אני לא תזונאי או משהו "I´m not aware of too many things, I know what I know if you know what I mean...."

אם אינך תזונאי, אל תתן כאן המלצות

תזונתיות. אנא ייעץ כאן מתוך ניסיונך כמטפל - בתחומך או מתוך ניסיון אישי שלך כמי שסובל מבעיה דומה. זהו לא לוח פירסום!!! אלוה ורה הוא משקה נהדר!! הוא עוזר מאוד לשקם את צינור העיכול, ולכן יעיל בהפרעות שונות. אם אתה יודע מהו בקע סרעפתי, אשמח אם תאיר את עיני לגבי האופן בו משקה האלוה ורה עובד לריפוי. אם אינך מכיר את הבעיה, אנא היזהר!!! בורות יכולה לפגוע בבריאותו של השואל... המחוייבות הראשונה שלנו היא: לא להזיק!! אם גרמנו לאדם לבזבז כספו לריק, אם עיכבנו פנייה לטיפול רפואי, זהו נזק!!! ויכול להיגרם גם נזק חמור יותר. אני עוקבת אחר הודעותיך בימים האחרונים. נודף מהן ריח רע... אנא הקפד לבסס את עצותיך על ידע טיפולי. צר לי על הנימה החריפה, אבל הפעם זה עבר כל גבול
ואין לי מושג איך שלומי שמר על כזה איפוק
אם תקפיד, כפי שפירטתי, תמצא כאן קהילה אוהבת.

lordjek

New member
מצטער

אם עוררתי את זעם הפורום. מאידך, האם אתם רוצים לתלות שלט "כניסה לMD וND בלבד"? כן אני עוסק בהפצה. מודה ומתוודה, מכה על חטא. אבל אני גם בטוח בטיב הדבר שאני מפחץ אותו. לא אמרתי: "אני מטפל כבר 20 שנה בבקעים סרעפתיים...", לא אמרתי "אני ושוש נבון למדנו נטורפטיה יחד..." אמרתי רק "למיטב ידעתי".

יעזור ויקל אם תחליף את חתימתך

למשהו שפחות צורח: פירסום!! אם תייעץ במקום מתאים, שמישהו ישתמש במשקה אלוה ורה, ואם השואל יימצא את המלצתך רצינית והולמת, סביר להניח שהשואל יישאל אותך איך ואיפה להשיג אותו. פניית השואל תבוא על גבי הפורום - ואז תוכל להשיב במסר או ששהפניה אליך תגיע במסרים. כרגע, בגלל אופיו המיוחד של הפורום, כל המלצה שלך מאבדת מרצינותה כשהאדם מגיע לחתימה. אני לא אומרת לך לא לייעץ כאן, להפך, לחברת ´פוראוור ליווינג´ יש מוצרים נהדרים אני עצמי ממליצה עליהם לפעמים, למרות שאינני מפיצה אותם. יהיה אחלה אם יהיה לנו כאן מישהו רציני, שמכיר את המוצרים ושיידע מתי להמליץ על מה. יש לנו כאן גם נציג של ´סאנריידר´ שנותן כאן המלצות נבונות. תוכל גם לכתוב מאמר על איכויות הצמח, דרך פעולתו בגוף, ועל השימושים שניתן לעשות בצמח ובמוצרים שמופקים ממנו. אם אתה ´רק´ משווק של המוצר, ואם אין לך שום ידע רחב יותר על דרך פעולתו בגוף במצבים שונים, אז עדיף שתמכור אותו במקום אחר. זה פשוט לא מתאים כאן, בגלל אופי הפורום. מעבר לזה, כתוב בכרטיסך שאתה מטפל, נשמח לדעת באיזו שיטה, ולהחכים ממך בתחום זה. וחוץ מזה, אתה מוזמן למפגש הפורום אבל בלי האלמנט הפירסומי.

נאוה, תענוג לקרוא ולהחכים

כל מילה במקום וברשותך הייתי מוסיף מהיבט נוסף. אני מאמין לך שהמוצר שאתה משווק הוא מצויין יחד עם זאת לא כל מוצר אמור לפתור את כל הבעיות ולפעמים כמו שחכמי הפורום אומרים יש להעזר בתחומים אחרים. ודוגמא מתחום המיחשוב כאשר לקוח שלי מבקש ממני מגרסת נייר אני לא מוכר לו (בכח) סורק ולסיום יש לנו שתי אוזניים / עיניים אבל רק פה אחד רצוי להשתמש בהם ביחס המתאים בעיקר בפורום זה איציק

כל הבעיה מתחילה

בכך שלא קראת את הודעת המנהל.. הפורום נועד לכל אדם שמעוניין לתרום מהידע שלו לטובת הכלל ולא לטובתו או לרווחתו.. האמן לי מנסיון , אנשים מתרשמים מתשובות מעמיקות ופונים באופן עצמאי לכרטיס האישי , יותר מכך הפניה לכרטיס האישי גורמת לכל תשובה מעמיקה וידענית ככל שתהיה להפוך בעיני הקורא לזולה ומוכרת.. ולכן, אם הינך מעוניין להיות חלק מקהילינו החמה אתה יותר ממוזמן , אולם עליך לעמוד בכללים שהצבנו לעצמינו : ללא פירסום אישי , תשובות מעמיקות ומבוססות לא נותר לי אלא לאחל לך , ברוך הבא
, יעל

ענבל8

New member
תגובה לשלומי

היה נדמה לי שקיבלתי תגובה ממך, אך תגובתך נמחקה לי באי-מייל אם תוכל להגיב בשנית אודה לך מאוד

למעלה