בקעו לי שלושה גוזלים של קוקטילים!!!

• פותח הנושא geva
  • פורסם בתאריך

geva

New member
בקעו לי שלושה גוזלים של קוקטילים!!!

אולי תתנו לי עצות? עצות לאם ולגוזל.... דבר שני באיזה גיל בערך הגוזלים יכולים לאכול לבד ומתי הם מתחילים לעוף?

09

New member
תוך חודש בערך...

ועם אתה רוצה לאלף תתחיל תוך שבועיים בערך... ואין עצות מיוחדות, פשוט תתן אכול מזין, אני פזרתי קצת אקמול (אבקה...) על לחם שספוג בחלב, וביצה קשה לפעמים... גם צמחים מסויימים זה טוב...

geva

New member
אקמול?!?!?

הכוונה לתרופה שבני אדם נוטלים או אבקה לחיות?

bigjack

New member
לחם רטוב לא טוב לתוכים......

ביחוד קטנים. כי זה יכול להצטבר לגוש בגרון שלהם ולחנוק אותם. ביצה קשה זה מצויין וגם תירס, פטרוזיליה, סלרי, חסה, שזיף, אפרסק, ורוב הפירות והירקות. חוץ מאבוקדו שרעיל להם. לא לשכוח לרחוץ טוב את הירקות לפני שנותנים לתוכים כי שאריות ריסוס בכמות קטנה יכולה להרוג אותם. לגבי האקמול לא יודע אבל אני לא הייתי נותן כלום לחיה שלי ללא הוראה מוטרינר. כי יש תרופות של בני אדם שמסוכנות לחיות ולהיפך. ולאלף\להחתים תוכי דורש ידע אחרת לצערי הגוזל לא שורד. לעומת זאת ניתן לחכות עד שיצא מתא ההטלה ואחרי שרואים שהוא אוכל ושותה לבד מפרידים אותו לכלוב רחוק מההורים ואחרי מספר ימי הסתגלות מתחילים להתקרב אליו עם אוכל על היד בעדינות ולאט גורמים לו להתרגל עד שמבייתים אותו. צריך סבלנות אבל לא צריך ניסיון ומניסיון זה עובד יפה מאד. בהצלחה

09

New member
מה

רע בלחם ספוג בחלב? ונראה לי שזה אקמול, אני לא ממש זוכר, אבל זאתי תרופה של בני אדם...

רואי

New member
אני לא רואה בעיה בלחם רטוב

הרבה פעים הייתי נותן לגוזלים לחם רטוב במים או בחלב ואף פעם לא קרה להם כלום...

haimram

New member
לי יש עצה !!

אם אתה רוצה לאלף תוכי לביית או להפוך אותו להאכלת יד איך שלא תקרא לזה. אתה חייב להפריד בינו לבין השאר ואני אסביר לך למה . כשתוכי חי בסביבה רק שלך הוא רואה בך חבר מהלהקה או מישהו אחר בבית שיותר קרוב אליו ברגע שתשים אותו בכלוב עם תוכים אחרים הוא יראה בהם כחברים בלהקתו ואותך הוא ידחה הצידה ולא יתייחס אליך יותר לכן אתה חייב להקפיד שהוא יראה אותך כבן זוגו או לחילופין חבר בלהקתו ולא תוכים אחרים לכן תפריד אותו . תהנה ומזל טוב חיים

DCCAC1234

New member
הערה!!!!

אני מבין שכל מי שפה לא ממש מגדל מקצועי תגידו לי מה זה אתם משחקים באב ואמא מה זה לחם רטוב אתם חושבים שגוזל יכול להתקיים על לחם הוא צריך אוכל מזין כמו פרות ירקות ביצים עלים של חסה תירס בידיוק כמו שאתם יש דיסה שקונים שבערך יש להם מה שהם צריכים אני עוד מוסיף לדיסה שלהם כל מני ויטמינים ועוד כמה דברים סוד מקצועי נראה אותכם חיים על לחם רטוב

רואי

New member
לחם רטוב לכשעצמו אינו מזיק אבל

ברור שהוא לא יכול לבוא בתור מזון עיקרי של גוזלים אפשר לתת אותו כמעין "חטיף" לגוזל כדי שיתרגל למגע יד אדם

09

New member
אני

אף פעם לא נותן להם רק את זה... זה כתוספת... עם אני מאלף אותם אני מאכיל אותם בגרבר, ובאגוזים ודברים כאלה, בנוסף ללחם...

למעלה