בקסטריט בויז

ליטלמ

New member
בקסטריט בויז

טוב, אני מבינה שהגעתי למקום הנכון,אני מעריצה אותם מהרגע הראשון שהם עלו לבמה...
יש לי מליון דברים עליהם מהארץ ומחו'ל,מלא חוברות,פוסטרים נדירים,קלטות, כל מה שאתם רוצים ולא רוצים...רציתי לשאול אם מישהו מעונין, כי אני כבר הפסקתי...

ליטלמ

New member
בקסטריט בויז

מה את? מעריצה או מעוניינת בחומר עליהם? או גם וגם ...

elena20

New member
אבל למה את רוצה להיפטר

מזה??? תשאירי לך למזכרת.... אני מבינה אותך אניגם כבר בת20 אבל בחיים לא אזרוק כל מה שיש לי עליהם... כאילו חבל כמה שהשקעת בלהשיג את כל הדברים וכו'

ליטלמ

New member
בקסטריט בויז

כן,אני יודעת,גם אני אספתי עד עכשיו מלא, אבל מלא דברים מכל הסוגים,על כל אחד מהם ומכל העולם...ה-כ-ל! אבל עברתי את הגיל,שמרתי עד עכשיו,אבל אני כבר בת 22...הגיע הזמן להעביר את זה הלאה...

Shiri from the block

Active member
"עברתי את הגיל" ../images/Emo113.gif ‏‏יש להם מעריצות בנות 40 אפילו../images/Emo3.gif ובאמת שאני לא מגזימה..

ליטלמ

New member
בקסטריט בויז

כן, אני יודעת,זה לא שהפסקתי לאהוב אותם...אני משאירה לי כמה מזכרות,אבל את השאר, זה סתם יושב בארון,זה דברים מדהימים,את לא מבינה! ממש השקעתי! קניתי מליון דברים...מהארץ ומחו'ל... החדר שלי היה מפוצץ, קניתי קלטות וערכתי קלטות משלי, עם הכל- ראיונות, כל הקליפים , הופעות חיות ומלא שטויות אחרות...וחבל לי על זה...

Shiri from the block

Active member
אם חבל לך אז תשמרי לך../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif [URL='http://']שלא תתחרטי על זה בעתיד ואז יהיה מאוחר מידי, דווקא זה שיש לך דברים מחו"ל וכל זה יותר עדיף לך לשמור כי זה בטח דברים שלא תמצאי שוב..[/URL]

ליטלמ

New member
בקסטריט בויז

לא...זה כבר עשה את שלו...אני משאירה לי כמה דברים קטנים,אבל לא יותר. זה שמור בארון כבר כמה שנים,ורק עכשיו, שעשיתי סדר הבנתי שיש לי המון דברים ואני רוצה למכור אותם פשוט, כי אין לי כבר מה לעשות עם זה.

crazy smiley

New member
חחח...מעריצות בנות 40??????

פעם ראשונה שאני שומעת על זה...ולא שאני צוחקת על זה או משהו כזה....

elinor carter

New member
וואי אני רוצה!

גם אני מירושלים! וגם אני בת 22 ! ועדיין מטורפת עליהם!

ליטלמ

New member
ואללה? מאיפה בירושלים?

אבל מעצבן אותי לדבר פה ככה, זה משגע אותי, אני לא מסתדרת עם הפורומים האלה...

למעלה