בקסטריט בויז

ליאורה21

New member
בקסטריט בויז

שלום אנשים!! פעם הייתי מעריצה שרופה שרופה שלהם..לפני שנים! היום אני כבר לא מחשיבה את עצמי ככזו ולכן לא עקבתי אחריהם כבר איזה שנתיים-שלוש אז מה קורה איתם?? מישהו מהם התחתן??יש ילדים? וראיתי פעם בגיא פינס שאמרו שאייג'יי היתה לו בעיית סמים..זה נכון?? ומתי אם בכלל הם יופיעו בישראל?!אני זוכרת בתקופה שהערצתי אותם הם כל הזמן הבטיחו שיבואו לפה..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לא נראה לי שהם יגיעו לכאן בזמן הקרוב..
לאיי ג'יי לא הייתה בעיית סמים, אלא בעיית אלכוהול. הוא היה מכור לאלכוהול הרבה זמן, במיוחד אחרי שסבתא שלו נפטרה -הוא היה קשור אליה מאוד. אני חושבת שהוא נגמל כבר כי הוא נכנס למכון גמילה וכו'... אני חושבת שהוא מאורס למישהי, לא יודעת.. בקשר לשאר:
בריאן התחתן ויש לו ילד טרי
קווין כיכב בהצגה "שיקגו" שהועלתה בניו יורק ואני לא מעודכנת לגבי חיי האהבה שלו..
האווי כנראה מוציא דיסק סולו
ניקו'ש רווק, הוא מחכה לי
הוא הוציא דיסק סולו מדהים וזהו

Miss Kitty

New member
מה, את רצינית? ../images/Emo4.gif

לאיי ג'יי כן הייתה בעיית סמים. הוא אמר את זה באיזה ראיון לפני משהו כמו חודשיים... ולפני חודש וחצי הוא מעד ושוב שתה.. והוא שוב סופר את הימים. והוא לא מאורס.. הוא נפרד סופית משרה.. כנראה יש לו חברה חדשה.. חיי האהבה של קווין- נשוי, כמובן.. בלי ילדים.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifכמה שאלות לי אליך

איזה ראיון? לאיזה עיתון? את קראת או שאמרו לך?

Miss Kitty

New member
קראתי.

בכמה מקומות.. אני לא זוכרת לאיזה עיתון, אבל זה היה עוד כששרה הייתה הארוסה שלו.. היא אמרה בקבוצה שלה שלא נכעס על איי ג'יי אחרי שנקרא את הראיון הזה.. זה אמיתי. איי ג'יי לקח סמים.

moe7

New member
לקווין יש 2 נינים, בריאן רכש מפעל

קופסאות שימורים על שמו... חיחי... לא ממש... לא הרבה השתנה משנת 2000... אחרי BLACK&BLUE יצא האוסף, לאחריו ניק פצח בסולו ובמקביל גילינו שאייג'יי היה מכור ואושפז לחודשיים במכון גמילה... ואז ליאן ליטרל נכנסה להיריון ונולד ביילי הקטן... קווין משחק במחזמר "שיקאגו" בבורדווי, בתור הע"ד בילי פלין... איג''י ושרה מרטין, ארוסתו לשעבר, נפרדו- לאחר מערכת יחסים יציבה של שלוש שנים... האווי מאיים בפציחה בסולו... זה מצויין, אבל אני מעט חוששת מכיוון הלטיני שהוא מעוניין בו- זה לא ממש מדבר אליי.

ליאורה21

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה על קבלת הפנים ועל התשובות! פשוט בקושי שמעתי עליהם שחשבתי שכבר התפרקו או משו כזה.. שמחה לשמוע שהם עדיין יחד..! בקשר לאיי.גיי' ראיתי פעם בתוכנית של גיא פינס איזה קטע ראיון עם ניק קרטר שהוא מספר על הדיסק סולו שהוציא ודיבר על בעית הסמים והאלכהול של איי.גיי' אני לא בטוחה אבל ממה שדובר הבנתי שגם לניק היתה בעיה קטנה עם סמים..
ושוב אני לא בטוחה בזה!

Miss Kitty

New member
ניק לא..

כמעט.. הוא אמר בראיון ל TV HITS שאיי ג'יי "הציל" אותו..

למעלה