בקיצר אנשים

Special Fairy

New member
בקיצר אנשים

לכל מדינה יש יתרונות וחסרונות! כל אחד מדבר על המדינה שלו ועל ישארל! אני אומרת מנסיון שהעולם הוא מקום מדהים, בכל מקום יש אנשים כאלה וכאלה, בכל מקום יש סיכונים(חוץ מבפינלנד..) ובכל מקום שי נופים יפים! אבל למרות החסרונות של הארץ אני חושבת שכולנו מעדיפים לגור בה בגלל ההיסטוריה שלנו בה! לי יש שם חברים ומשפחה ואני אוהבת להיות שם! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש רוצה לעבור מפה לארץ.! יופ טוב לכולכם חברים! שיראל

Deanb

New member
ותגובתי...

אני מאוד מסכים איתך... אני בהחלט שוקל לעבור לשנה לארה"ב לחברים של המשפחה, אבל אני יודע שמאוד מאוד אתגעגע לארץ ואני לא רואה את עצמי אף פעם עובר לנצח למקום אחר, אלא רק לזמן קצר כיוון שזו מדינתי ובלי קשר, אני מרגיש שהיא גם צריכה אותי כדי לחיות בה ולהעצים אותה והגודל בהחלט לא משנה - למי שכתב קודם שאת ת"א אפשר להשוות לעיירה קטנה באוסטרליה - זה הכל יחסי - אולי ת"א יותר קטנה ממלבורן, אבל זה לא בהכרח אומר שמלבורן הרבה הרבה הרבה יותר מגוונת, מעניינת ותוססת. ואני חושב שמי שלא מתחבר לארץ, זו זכותו ואני אפילו מבין אותו כי גם לי לא קל עם חלק מהאנשים פה שרק מתחילים ללמוד להסתדר אחד עם השני, אבל ממש לרדת על המדינה ולדבר עליה כאילו היא גיהנום, כל האנשים בה על הפנים ולנסות להכחיש כל קשר אליה, לדעתי זו התנהגות מוזרה. אתם לא תראו הרבה מאוד בריטים או אוסטרלים לדוגמה מדברים כך על המדינה שלהם, כי הם יודעים להעריך אותה, ולא משנה גם אם החסרונות עולים על היתרונות... אז חברה יקרים, תלמדו לאהוב את ישראל בכל צורה ואם משהו מפריע לכם בה, תעבדו כדי לתקן את הדבר הזה! והכי חשוב, תאהבו אחד את השני ותבואו לכאן לבקר כי לא משנה מה נגיד, יש יפות מישראל אבל אין יפה ונוגעת ללב כמוה...

MissNusha

New member
זה נקודת מבט

החברים והמשפחה שלך בארץ. החברים שלי והמשפחה שלי בחו"ל.

SOSO1001

New member
סוף סוף תגובה לעניין ואל תשכחו אף

פעם:" אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בןערת......."

d a p h i

New member
al ta'am val rich ain lehitvakech.

if you don't like it, youre welcome to go away. i live in the US and i'm happy. i might go back and i might not. noa is happy in Australia. you are happy in Isrel. we don't have to agree with each other. but y do you think you can come in here and attack us for owr way of life. i really wanted to go back to IL when i'm 18. you just helped me reliza that i'm not sure about it, just ecause of people like you. have a nice day.

Deanb

New member
לדפי...

תראי ממש לא באתי בעניין של תקיפה...
פשוט קודם בהודעת הפתיחה שלי כשרק הגעתי לפורום כתבתי כמה אני אוהב את ישראל ועלו מולי כאלה תגובות כמה המדינה הזו גרועה וכמה אנשים אוהבים את חו"ל וזה טיפונת צבט לי למרות שכמובן כל אחד אוהב דבר אחר ובאמת על טעם ועל ריח אין להתווכח. ההודעה הספציפית הזאת באמת לא באה להכריח אף אחד, לא באה לתקוף וכמובן שזו רק נקודת מבט שלי... אבל זו דעתי ואין שום סיבה שלא אביע אותה... עכשיו, את תעשי את החלטותייך... אם את רוצה לחזור לארץ, אז זו בחירה שלך. ואני האחרון שאגרום לך להחליט משהו לגבי כל דבר... אז באמת תפעלי לפי מה שנראה לך
שיהיה גם לך יום נפלא

HoTTieKoTTie

New member
i agree

i love NY I know it is not the place i wanna live forever but i like it for now... i like the freedom and the independance i have in NY - so much more than in israel... ohh and of course i LOVE starbucks :)

למעלה