בקיצור..

Pixy led

New member
אם רק רואים את הפרק ולא שומעים

את הפסקול, או ההפך, התוכנה שחסרה היא Divx.

PrUe HaLLiweLL

New member
עוד שאלה

איך אני יכולה להעביר את התוכנה הזאת למחשב החדש שלי שאין בו אינטרנט !!!!!!!! ? אבל יש את המדיה פלייר ?? בבקשה תעזרו לי .. מור

PrUe HaLLiweLL

New member
עוד שאלה קטנטונת .. :)

אחרי שאני מורידה את זה מהאינטרנט איך אני מכניסה את למדיה פלייר ???? שאלה חשובה מאוד ... תודה רבה לך מור..

Woogyman

New member
בקשה בקשר לאתר

אוקיי שמעו רגע - במסגרת האתר שלי ושל יערה שחוזר בקרוב, אנחנו פותחים גם "אתר-בת" קטן לכל אחד מהשחקנים ואנחנו צריכים גולשים שינהלו אותם. לא צריך ידע בבניית אתרים ולא כלום. הגולש שינהל את האתר יחליט איך האתר יראה ואת התכנים של האתר הוא ישלח אליי ואל יערה דרך טופס מיוחד ואנחנו נעשה את כל העבודה הטכנית של האתר. השם שלו כמובן יהיה באתר והאתר יקבל כתובת http://www.charmed.co.il/שם השחקן. בכל אופן, אם יש כאן מישהו שמעוניין לנהל אתר על אחד השחקנים (לא רק הבנות הראשיות. כל שחקן שאיי פעם הופיע בסדרה, כולל ליאו, קול, האמא, הסבתא ומצדי גם החתולה. מי שבא לכם) - מי שמעוניין לנהל שיגיב להודעה הזאת וישאיר מספר אייסקיו או אימייל ואנחנו ניצור איתו קשר. שוב אני מזכיר שכל מה שצריך זה אהבה לשחקן ומוטיבציה לעדכן את האתר שלכם כמה שיותר. לא צריך ידע בבניית אתרים ולא כלום.

As I Am

New member
ארמ... בהצלחה? ../images/Emo103.gif../images/Emo108.gif

^.^ חשבתי על לנהל את האתר של אליסה אהובתי (אל תשאלו...), אבל זה נראה לי יותר מידי... אני בשלבי בניית אתר ויש לי גם את הפורום הזה (*שיעול* שבו אתם גם ככה דואגים לי לעבודה מיותרת...) אז אני אעזוב את הרעיון. אניוואי - כשיהיו לך את האתרים אני אשמח אם תשלח לי אותם או תפרסם אותם פה בפורום כי אני גם עובדת על פינת קישורים לכל שחקן. לין

Cole cohen

New member
פיבי ופייפר תפוסות כבר

פייפר אחותי עושה (charmed 4ever) ופיבי אני וחברה שלי ושל אחותי עושים (היא מבקרת בפורום אבל לא כותבת בו)...

PopPy

New member
הייתי עושה בשמחה על ג´וליאן../images/Emo85.gif

אבל אני לא ממש טובה בקטע של מידע חדש... אבל אם מי שינהל את הפינה של אהובי יצטרך תמונות, יש לי המון, גם מהסדרה עצמה וגם מצילומי סטודיו {ושלא תעזו לשים את התמונה ההיא שבה הוא נראה כמו הומו עם ז´קט זהב!!!} אתי

למעלה