אהה אז עכשיו היא האשמה אה אם הייתה ג'נטלמן היית "מחסה" עליה ולא מספר שזו היא שאשמה, אבל את עירקי
ח חיפוש ית New member 13/10/05 #27 אהה אז עכשיו היא האשמה אה אם הייתה ג'נטלמן היית "מחסה" עליה ולא מספר שזו היא שאשמה, אבל את עירקי
ש שני עירקים אכזרים New member 13/10/05 #28 עירקי גאה../images/Emo70.gif אני מכסה אפילו על העירקיות שלי.. בשם משפחה שלי............
ש שני עירקים אכזרים New member 13/10/05 #18 חבל"ז חיפוש... בוכה... לאללה.. ז (נו... באמת צריך להסביר )
ש שני עירקים אכזרים New member 13/10/05 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מוניטין... תודי שזה היה שלך או שלי... בחרתי בשלי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מוניטין... תודי שזה היה שלך או שלי... בחרתי בשלי
ש שני עירקים אכזרים New member 13/10/05 #16 בהחלט גבר טיפוסי../images/Emo88.gif אני עומד מאחורי המילה שלי אכזריות... הבטחתי הבטחתי אז מה עכשיו את רוצה נשים... אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן...
בהחלט גבר טיפוסי../images/Emo88.gif אני עומד מאחורי המילה שלי אכזריות... הבטחתי הבטחתי אז מה עכשיו את רוצה נשים... אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן...
ש שני עירקים אכזרים New member 13/10/05 #30 שחמט......... שחמט זה של לבנים... אנחנו השחורים... ומכיוון שתמיד דופקים את השחורים... אנחנו סיימנו להיום. אולי סוף סוף יהיה שימוש לפיג'מה...
שחמט......... שחמט זה של לבנים... אנחנו השחורים... ומכיוון שתמיד דופקים את השחורים... אנחנו סיימנו להיום. אולי סוף סוף יהיה שימוש לפיג'מה...