בקיצור

Night Light

New member
בקיצור

פורים השנה לא ממש מקבל ממני את התואר "חג". הוא והילדה אצל חמותי אני והילד אצל אמא שלי (תכננתי להיות בבית אבל למה להעניש את הילד?) ומחר הוא הולך לעבוד אז חג זה כבר לא יהיה. ובטח לא משפחתי. ואז אני אמורה לארח אותה לחג ראשון של פסח כאילו אני לא שונאת אותה.

../images/Emo24.gif

מבינה אותך כל כך, אני אמורה להתארח אצלה בחג הראשון של פסח, כאילו אין משקעים ואין מטענים. הכל מרחמים..."היא בודדה" "אין לך לב" ואני? אני בסך הכל רוצה חגים נחמדים לילד שלי. כמו שאת בוודאי רוצה לילדים שלך.

arem12

New member
איזה חג ../images/Emo10.gif

בעלי עם הילדים אצל חמותי(גם אתמול) ואני לבד בבית היו תוכניות וכאלה אבל הוא מעדיף אצל אמא שלו.... לפחות הוא עוד לא יודע מה יהיה בפסח כי אני לאמא שלו לא אלך לעולם.והיא לא תסכים להתארח אצלי אם אני לא אתנצל אז כך שאני לא יודעת מה בעלי יקירי מתכנן...

עציון

New member
למעשה, זו פשרה נהדרת.

אליה, לא בא לך לנסוע. אז "הוא" עשה לך את העבודה. את, נסעת אל אימך. מזל, שיש לך 2 ילדים. אף צד לא קופח. אז מכל הסיפור ההפסד הוא שלכם. המשפחה לא היתה ביחד. לא כדי לפגוע-חלילה, ולא כדי להכאיב, אני אומר שקוראים לזה: גול עצמי. אני ואשתי, כדי לא להכביד, כדי לא ל"ריב" אל מי נוסעים או את מי מארחים, הודענו לכל הנוגעים בדבר: אנחנו נוסעים לצפון. לא בבית. בכל מקרה ובכל זאת: שיהיה לכולם חג שמח.

למעלה