בקיצור...

singleton1

New member
בקיצור...

היה לי דייט נחמד היום. "היה" זאתי המילה שניתן להשתמש בה לגבי הקשר עצמו.
שוב הציניות והסקפטיות ניצחו את האמונה והפתיחות.
חשבתי שבאתי עם ראש פתוח לבוא ולנסות משהו חדש, אחר, שונה ולא מוכר. אבל סתם רימיתי את עצמי.
אני חייב להודות, הקול הציני הזהיר אותי לפני הפגישה "נראה לך שיש סיכוי? אתם באים מרקעים שונים, מוצא שונה, סגנון שונה...".
הוא עימת אותי עם כל הסטיגמות שאנו רגילים אליהם ובצילם אנו חיים.
אותם מסגרות שהופכות את הראיה שלנו לפרמיטיבית וחסרת אופק. שגורמת לנו לסווג בני אדם לפי תבניות שאנחנו מכירים. הראיה שלא נותנת לנו להפתיע את עצמנו, לנסות לבקר במחוזות שאנחנו לא מכירים. ללכת למקומות שבהם לא נרגיש כל כך בטוחים.

הציניות ניצחה אבל אני הפסדתי.

בקיצור, היה לי דייט...

חצויה 22

New member
כתיבה יפה...

מטיפוסים שכותבים כמוך הייתי מצפה דווקא בשלב כלשהו לדלג על כל המוסכמות החברתיות....

אבל מה אני יודעת?!

ליל״ט איש

רועי ת1

New member
חצויה,

משוררים בהתהוות- מדלגים על מוסכמות חברתיות?....
תחשבי שנית.

:)

אגב-החתימה שלך- מקורית?

חצויה 22

New member
לא

הכוונה היא שהכתיבה מעידה על אינטליגנציה שלרוב גורמת לאנשים לפסוח על השטויות הללו...

אם כי שוב, מה אני יודעת?!

לפעמים זה חזק ממך...

רועי ת1

New member
רק ש...

כישרון כתיבה לא תמיד מעיד על אינטליגנציה,
ובעלי השכלה לא תמיד פוסחים על מוסכמות...

דעתי

אני אישית אוהבת אתגרים בחיים.
ומראש אני מחפשת את האדם הזה, הלא שיגרתי, כמוני.
הלא שיגרתיים הם דומים ושונים.
ופה מגיע האתגר שלי.

להתחתן עם אדם שהכל וורוד ומתאים זה אידיאלי עבור אחוז גבוהה מאד מהאוכלוסיה אך לא עבורי.

להכנס לקשר ולא להשקיע בעיצוב שני אנשים לאחד זה לא קשר בריא מבחינתי.

אנשים חיים טכני מידי, מכירים, צוחקים, מחייכים, מעבירים את אותם נושאים( מנסים בכ"א להתאים אחד לשני), מתארסים, מתחתנים, ילדים, כסף, עבודה, בית, עייפים וכו'...

ואז בגיל 45 כשמתחילים להירגע, שואלים אז אחד את השניה, מה את עושה פה, מי את/ה, מה את/ה??

אני מכלילה..
אך יש יוצאי דופן, זה בסדר. אני מודעת.

קליט

New member
אחי, ברוך הבא

נראה לך שהציניות מעוותת לך את שיקול הדעת ? . . . תרשה לי לשער שאינך יודע האם מומלץ להכיר מישהיא שונה , ככה שהבילבול תורם לחוסר צלילות במחשבה ובהרגשה . . היועץ הותיק הרב שמחה כהן אומר שרצוי לכתחילה שכל אחד יקח מהעידה שלו כדי לחסוך קשיים בעתיד, ועדיף לקחת הצעה -כמה שיותר מתאימה . סוף ציטוט . נראה שאצלינו השתמרה יותר איפיוניים מובהקים לכל עידה ועידה, עקב חיים נפרדים בין העידות, ותרבות קצת שונה . זה בסדר שאתה נגש להצעה מסוימת מתוך מחשבה שיש פה נקודה פחות זוהרת, -שהיא תבוא בעתיד ב`שיקלול` האם ההצעה מתאימה או לא, לא בסדר - הבילבול לגבי דברים מסוימים, יודעי דבר אומרים שהבילבול (=2 מחשבות שמטרידות בו זמנית) עשוי לשבש לנו את המחשבה ואת ההרגשה . . כמובן, אתה מנסה להרגיש את היתרונות שיש בהצעה שאתה ניגש אליה, ואתה אומר לעצמך שאתה לא חייב להחליט בשניות/דקות הראשונות למפגש איתה -אם זה זה . ניסיתי לעזור למרות שלא שאלת . . בהצלחה !

רועי ת1

New member
הציניות תמיד מנצחת. מנסיון.

לפי משמע דבריך, מסתבר שאתה וההיא באים מעולם פתוח וליברלי.
אם כך, לא מן הברור מאליו שהדייט "נכשל" משום מוצאים שונים.

ומכאן?- הציניות ניצחה.
מה המסקנה שלך מהדייט?
חוץ מתיאוריות.
לחיים. לדייטים הגאים?

אפשר להבין למה אתה מחטיא את הרבים?

למה כולם צריכים להחשף לשטויות האלו?תתבייש לך!

למעלה