בקטריה וזיהום
שלום רב, בעקבות גירודים איומים ואי נוחות, פניתי אל הגניקולוג, והוא איבחן אצלי פטריה (שכנראה הופיעה אצלי בעקבות נטילה ממושכת של אנטיביוטיקה חזקה). בנוסף, נשלחה תרבית אל המעבדה, ובתשובות היה כתוב: 1. vaginal-bact..... candida albicans 2. ureoplasma ure. ...... positive כשחזרתי אל הרופא, הוא אמר שעפ"י תוצאות הבדיקה, יש לי זיהום מדבק, ושוב נתן לי אנטיביוטיקה...
שאלותיי הן: מה זה הזיהום הזה? (ureoplasma). כלומר, ממה הוא נוצר? האם נדבקתי ממישהו? האם ניתן היה לגלות אותו גם ללא בדיקת המעבדה? (כי לאחר שעברה לי הפטריה, כבר לא חשתי בכאבים/גירודים, והפתיע אותי לשמוע שיש לי גם זיהום...). וכמובן - האם מדובר במשהו נפוץ? במשהו מסוכן?... ניסיתי לחפש מידע באינטרנט, אבל לא ממש מצאתי... אשמח לקבל תשובה ממומחה! תודה רבה!!! לילה טוב, מיטל.
שלום רב, בעקבות גירודים איומים ואי נוחות, פניתי אל הגניקולוג, והוא איבחן אצלי פטריה (שכנראה הופיעה אצלי בעקבות נטילה ממושכת של אנטיביוטיקה חזקה). בנוסף, נשלחה תרבית אל המעבדה, ובתשובות היה כתוב: 1. vaginal-bact..... candida albicans 2. ureoplasma ure. ...... positive כשחזרתי אל הרופא, הוא אמר שעפ"י תוצאות הבדיקה, יש לי זיהום מדבק, ושוב נתן לי אנטיביוטיקה...