בקטנה על דיקסי

Soak

New member
בקטנה על דיקסי

אני יודע שדובר פה רבות על הסנוביות/אליטיסטיות שלהם, אבל בכל זאת רציתי לשתף אתכם באנקדוטה קטנה. שלשום בלילה התחשק לנו לאכול שם אבל רצינו לקחת TA כדי לא להמתין בתור. ביקשנו להזמין כנפיים, אגז בנדיקט והום פרייז to go ואז להפתעתנו אמרה המארחת שלהזמנת אגז בנדיקט ב-TA דרוש אישור מנהל. שתהינו על שם מה ולמה היא ענתה לנו ש"ככה זה". לא ויתרנו והמשכנו להתעקש להבין למה מנהל צריך לבוא, לבדוק מה אנחנו רוצים לאכול ולאשר לנו בכתב, אז היא גמגמה משהו בסגנון ש"פעם קרה כאן שמישהו הזמין כמות מאוד גדולה ואח"כ התברר שהוא מכר את זה". ו-"שזה ממש פשוט הוא רק יבוא ויבדוק שזה לשימושכם האישי ויאשר" אמרנו אוקיי, למרות שבחיים לא שמעתי על כזה דבר, והיא התקשרה למנהל ושאלה אותו בטלפון. מהצד שלה של השיחה היה נראה כי הוא לא יודע על מה היא מדברת ואחרי כמה דקות שיחה היא חזרה עם תשובה ש"זה לא יהיה טוב ב-TA, זה ביצה וחמאה ורוטב וזה מתאים לאכילה רק במסעדה. אם אתם רוצים אני יכולה להוציא לכם, אבל זה לא יהיה אותו דבר". בשלב הזה גם היינו קצת מעוצבנים וגם (אני מודה) קצת הסכמנו איתה. זו לא מנה שכדאי לקחת ב-TA. חיפשנו משהו אחר בתפריט אבל לא היה שום דבר אטרקטיבי, והתור היה של 45 דקות. עזבנו בידיים ריקות כלעומת שבאנו...

פ ו ל ק ע

New member
דווקא נשמע לי שהם מקצוענים

יש הרבה מנות בפבוט לא מתאימות בטייק-אווי ורוי לא להוציא אותן כי אח"כ הלקוח מתאכזב. סביר להניח שהמצלרית תודרכה לקבל אישור על כל טייק-ווי בגלל זה.

meravbr

New member
כמו שלא הרבה מסעדות יתנו להוציא

קרפצ'יו בטייקאווי... הגיוני מאד

ננה f

New member
לי נראה שהם הגזימו, אבל לא בזה

מנהל משמרת צריך להגיע במהירות, לא לחכות -לטרטר -ולשגע את הלקוח. הוא צריך להבהיר שזו הכוונה. המנות האלה לא יוצאות לדעתם טוב בטייק אאוי, ואם הלקוח עדיין מעוניין- שיוציאו וימכרו . לא צריך להעניש אותו בהמתנה לנצח.ההוראה שהמצלרית דיברה עליה נראית כמו הכנה למלחמה שהיתה. זה כן היה מקצועני אם מנהל המשמרת היה מטפל בזה במהירות הראויה, ולא היתה המתנה. ככה זה נראה לכאורה כמו פלצנות. עוד מעט יבקשו מאיתנו גם לחתום על כתב וויתור שאנחנו מבינים את הסיכון שבהוצאת הביצים של הבנדיקט מהדיקסי וחשיפתן לאוויר העולם בטייק אווי.

איריסג

New member
סליחה שאני שואלת

אבל רק אני שמתי לב למשפט ההזוי שנאמר שם: "בעבר הזמינו הרבה מנות והתברר לנו שמכרו אותם???"

ננה f

New member
לא הבנתי נגד מי התלונה

אין לי ספק שsoak הביא את הדברים כלשונם...

איריסג

New member
ברור לי שהיא הביאה את הדברים כלשונם

מה שלא ברור לי זו ה"יציאה" של המארחת ב"דיקסי". העובדה שאח"כ מנהל המשמרת בצד השני אמר שהוא לא מבין על מה היא מדברת, והטיעון שלו כבר היה קצת יותר מתקבל על הדעת, זה בסדר. אבל אני יכולה לנחש שהמארחת לא בדתה משהו לגמרי ממוחה הקודח וזו סוג של תשובה שהיא שמעה מתישהו אמהבוסים שלה. אז אני שבה ושואלת - מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מאחורי העניין הזה - "אנחנו רוצים לבדוק שזה לשימוש אישי"?????????????????????

ננה f

New member
ניחוש, רק ניחוש איריס

כבר קרה במסעדות/מאפיות שמאיזושהי סיבה התנור/מקרר או משהו אחר לא עבד ו"משכו" סחורה ממקום אחר. בדרך כלל זה נעשה בערוצים הנכונים, וזכור לי מקרה קלאסי שמאפיה מפורסמת משכה מאפים ממאפיה אחרת אחרי שנשרף לה תנור, במשך תקופה לא קצרה. אולי זה המקרה ואולי לא. בכל מקרה זה אומר להיות מוכן למלחמה שהיתה.

למעלה