בקטן

• פותח הנושא lfc
  • פורסם בתאריך

lfc

New member
בקטן

שלום, הייתי מעוניין להתייעץ עם אנשים בפורום הזה בקשר לסוגיה קטנה, אך בהחלט מטרידה, הקשורה לשלטון המקומי, לא מצאתי פורום אחר שיכול לסייע לי. אני חי בשכונה שקטה, עד שבתקופה האחרונה נפתח מתחת לביתי ( המשותף ) בית קפה. בתחילה התנגדנו ( הדיירים )לפתיחה בהנחה שזה יפגום באיכות חיינו, אך פניה של בעל בית הקפה אלינו שקשר למצב משק קשה ושזה ניסיון להתפרנס בכבוד שכנעה אותנו. אך אותו אדם השתלט על כל שטח המדרכה מתחת לבית, אינו מאפשר מעבר דרכו ( כדי לא להרטב מהגשם,למשל ) ואף מבצע תחרויות קראוקי בשעות הערב המאוחרות. למרות פניותינו הוא אינו מוכן לשנות את הנ"ל. פניתינו לעירייה להסדיר את העניין, לא נענו כלל, יצוין שאימו היא אחראית פניות הציבור בעיריה... האם אין דרך לאכוף את החוק במדינה הזו? כל אחד יכול פשוט להשתלט על שטח ציבורי בלי לתת את הדין על כך? אודה אם יהיו התייחסויות.

rehovot

New member
פניה לבגץ אחרי שתשלח מכתב

דרישה לרשויות בעיריה, אכות הסביבה,וכדומה בתפוצת נאטו. וחכה לתגובתם. במידה ותגובת הרשויות לא תספק ישר לבגץ.

רחובות, בג"ץ = לא מה שחשבת.

המצב היום דומה למה שכתוב על סוכת המציל בחורף - אין מציל. אז היום טוב לסוך על אבינו שבשמיים ששלח אל אחד מחסידיו את המסר -"דבר אל הסלע" (דבר לפורום).

ובענין בג"ץ

הכנסת חוקקה לפני כשנה וחצי - באמצע 2002 חוק חובת מידע בדבר השפעת חקיקה על זכויות הילד. כך נאמר בדברי ההסבר: לעיתים קרובות השפעתן של הצעות חוק על ילדים וזכויותיהם אינה נלקחת בחשבון בעת קביעת מדיניות וגיבוש חקיקה. בשל כך, מוצע לקבוע כי בדברי ההסבר להצעת חוק , יכלל מידע אודות אופי השלכות הצעת החוק על ילדים בהתאם לאמנה לזכויות הילד....... תכולתו של החוק נקבעה לחצי שנה אחר כך, זאת כדי שאפשר יהיה להעביר את התיקונים לחוק החינוך המיוחד ......מבלי לקחת בחשבון את זכויות הילד (תיקון 6 ו תיקון 7). כאשרבית המשפט העליון הורה למדינה להקציב לחוק כסף, הוא "עשה ראש קטן", הרי אין חובה לבג"ץ לקחת בחשבון את ה"אמנה לזכויות הילד", הרי לבג"ץ אין "אופוזיציה", ערכאת ערעור, או כל סוג של בקורת מדיקני בתי הספר למשפטים למשל ( 2 דיקאנים - זמיר ואלדור הם בנים של שופטים). זה לא פשע מאורגן אלא משפחת פשע. משפחה קטנה ורבת סמכויות המעבירה את התפקיד בירושה.

שלום לך, יש דרך

אודה לך באם תציג בפנינו ראיות על אי אכיפת החוק!!! לקו הפתוח של התנועה פקס 025000076 אין ספק שיש דרך לאכיפת החוק!!!!!

במקרה שלי, אם החוק יאכף,.........

תצטרך "העמותה לילד החוסה" להסביר מדוע נשלח הנכד של יושבת הראש לרצוח ילדים, ואולי גם בעלה, נשיא הטכניון לשעבר, ואיך זה קשור עם חיידק ה STREPTOBACILLUS בבתי היולדות בשנת 1977\8 , בייחוד לגבי הדבקת תינוקות שהוריהם שאלו שאלות לגבי מלחמת יום הכיפורים. אני השתחררתי מצה"ל לפני המלחמה ההיא, ובאוניברסיטה לקחתי קורס ששמו "המערכת המוסדית לאחר מלחמת יום הכיפורים" לא ידעתי שאחד ממורי באוניברסיטה, או כולם, משמשים מלשינים ל CIA , ובבית היולדות, קבלה בתי "טיפול " מיוחד". גם 10 שנים אחרי זה נרדפתי בקצה אחר של העולם. מפלגות באוניברסיטה. ראו הוזהרתם. מקווה לקבל תגובות.

למעלה