בקול תרועה...

בקול תרועה...../images/Emo124.gif

אז נראה לי שרובכם יודעים (אני מקווה
) אבל הנה סקירה יפה ונחמדה:

This episode was a repeat in the states. Also CMM was just a guest star. He doesn’t have much dialogue in the episode but there is a lot of airtime with him. Anyways this is the info about the episode of CSI: CBS 4 Jan 23 09:00pm Series/Drama, 60 Mins. "The Accused Is Entitled", Episode #301. The attorneys of a Hollywood star charged with murder target the CSI team in their defense strategy. Cast: William L. Petersen, Marg Helgenberger, Paul Guilfoyle, George Eads, Gary Dourdan, Jorja Fox, Eric Szmanda, Robert David Hall, David Berman, Chad Michael Murray, Tom Kuehl, Raymond J. Barry, Lindsay Frost, Michael B. Silver, Christopher Wiehl, David Purdham, Nancy Yoon, Linda Kim, Marta Martin, Corinna Harney-Jones. Director(s): Ken Fink. Producer(s): Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Anthony Zuiker, William L. Petersen. Writer(s): Ann Donahue. Original Airdate: October 3, 2002.​
בלהההה...

אין תגובות? ../images/Emo11.gif

אניווי, זוכרים שפעם גיל אמר שידידה שלו ראתה סרט שהכוכב הזכיר לה את צ´אד? (איפה גיל באמת?) אז ראיתי את הפרומו לזה.... וואו
עוד לפני שנזכרתי שהוא אמר את זה הייתי, אוי ואבוי, הוא כזה צ´אד! לא בדיוק בפנים... אבל שםת הגוף.... לא יודעת! נראה לי שקוראים לזה Abandon, אבל אני לא בטוחה.

כן, ABANDON.

וויש, איזה זכרון טוב יש לי.
אבל אני לא בטוחה איך תרגמו אותו בעברית... בסוך הפרומו אני הסתכלתי על הכיתוב בעברית, וזה היה ממש מהר וגם הייתי עסוקה בלדבר על כמה שהוא נראה כמו צ´אד ככה שלא הייתי בטוחה...
דרכאגב, הנה אתר לזה... http://www.abandonmovie.com. ואני לא בטוחה אם גם בתמונות הוא דומה... כלומר, בתמונות או רק בשפת הגוף... אבל הוא היה כזה... בערך בלונדיני, לפי מה שאני זוכרת. עוד משהו: אדוארד הרמן (ריצ´ארד
) מופיע במועדון הקיסר. לידע כללי
כל כך התעצבנתי! הייתי בטוחה שיעברו עליי שעה וחצי של כיף בנוכחות אלפיייי מבטאים אנגליים...
אבל זה היה בכלל אמריקני
אויש. אבל כל האווירה כל כך בריטית! רק בסוף הם שמו דגל של אמריקה. יופי. דרך אגב, סרט מומלץ. ממש לא דומה לכל הסרטים שיוצאים עכשיו... ועוד עוף קטן לסיום: פייט קךאב שולת בטירוף
מומלץ, מומלץ, מומלץ!

למעלה