בקולנוע

סיינפלד

New member
בקולנוע

יושב לו היהודי בערב שבת בקולנוע וממתין לסרט. שעה ארוכה עברה עד שראה את קווין ספייסי שרוף למחצה... מה אני מנסה לומר: ים בפרסומות...ים בפרסומות...ים בפרסומות... מה אני אגיד לכם - נשבר לגמרי! רוצה לראות סרט ודוחפים לו פרסומות! אני לא אומר שזה לא בסדר אבל משום מה נראה לי הפרקות שכמעט 10 דקות אתה יושב בקולנוע חשוך וקפוא ממזגן שאף אחד לא חושב לכבות אותו ונטחן עם הפרסומות!!! שיא השיאים בסוף - אתה חושב שאתה רואה הודעה מטעם בית הקולנוע לכבות את הפלאפון שלך כדי שלא יפריע לצופים ובסוף בא לך הלוגו של חברת פרטנר... דחפו פרסומות החברה מאורנג` - דחפו יופי. בקיצור אנשים - היה אחלה סרט (לא זוכר ת`שם שלו), היה לי קר, אכלתי פופקורן, נתתי במינרלים, ההוא עם הכיפה מלפנים לא הסתיר יותר מידי... חוויה מומלצת

cosmic523

New member
פעם הפרסומות היו אטרקציה

אני עוד זוכרת בנוסטלגיה את ימי טרום הערוץ השני, בהם חיכינו לקולנוע בשביל לראות פרסומות חדשות, כי בטלוויזיה לא היה דבר כזה.... לא להאמין...

סיינפלד

New member
``תעביר את זה הלאה``

אחלה סרט בנאדם... משחק מצויין של קוין ספייסי ושל הלן האנט. יש בסרט איזה ילד שבהתחלה מבאס לך ת`נשמה אבל עם הזמן מסתבר שחרא הקטן הוא הוא השחקן הראשי ובשלבים מסויימים אתה יכול לסבול אותו (אבל לא יותר מידי).

cosmic523

New member
זה הילד המעצבן מ``החוש השישי``

כבר בסרט הזה נתקפתי צורך עמוק להרוג אותו. הילד הזה פשוט מוציא את כל הרוע שבי...

למעלה