בקדור חלום!

b m x

New member
בקדור חלום!

כבר על הבוקר פול גולשים ים של 70 נראה לי לא יודע אם אני נכנס יש לי פציעה ברגל...

ILANA360

New member
בא לי ךלמות...

איזה מפחיד היה לי כמו מפגרת אני וידיד שלי באים לים קולטים הכול קצףף מבולגן אחושרמוטה אמרנו טוב נכנס כי היו עוד איזה 3 גולשים נכנסנו כמו מפגרים ים של שניראה כמו איזה 3 מטר לקח איזה 30 שעות בלתי אפשארי היה לעבור תשבירה.. אני קולטת עברו כמה גולשים והם הסתכלו עלינו כמו מפגרים למה נכנסנו שמה כי אסור והיה אפאשר למות..עברתי קיצר אני פוחדת לזוז אני קולטת באה לי התקפה של החיים כול כך נבהלתייי אחרי חצי שעה שישבתי דיי עבר לי לקחתי גל אחד העיף אותי בחזרה לאיזור השבירה ואז באו לי גלים אחד על השני ובמערבולות והיה כול כך מפחיד חשבתי אני הולכת למותת אני חורת שעה ובמקום יצאתי מישמה כולי קושי נושמת בפחדים עוד לא היה לי כזה מפחיד איזה מפגרת אני עכשיו שאני חושבת על על מה חשבתי שנכנסתי שמה איפה שאין אנשים בכלל והכול כוך כך מבולגן..יצאנו נרגעתי חצי שעה ונסענו לבתגלים הסתכלתי על המים כבר לא יכלתי מתוך סרטים שאכלתי אמרתי להורים שלי שנחזור ושאני ירד אחרי שאני ירגע טיפה ובסוף אני ילך מחר..הגעתי למסקנה שאני אוהבת תחיים שלי ולא בא לי למות..עכשיו גם הורים שלי חושבים שאני מפגרת ולא אחראית ואסור לי לגלוש כי נכנסתי במקום טיפשי קיצר חפרתי אבל אל כנסו בים גבוה לאיזה חוף שבא לכם זה מסוכן..רק להיזכר בסחף ובהתקפה בא לי למות..מחר יום חדש נירד מחדש ויהיה טוב:) לומרות שהיה לי חוויה והרגשה דיי טובה..=)

idan0007

New member
בקדור בבוקר

באתי ב 7 וחצי לבקדור ים של 80 מטר בהתקפות היה כל כיף נהנתי מכל גל שירדתי

amitssss

New member
הגזמת....

בואנה עם ים כזה את לא מסתדרת חכי מה יהיה לך בחורף.... חחחחחחחחח איזה גולשת קיץ

177לירון

New member
שיווו זה היה יכול להיגמר לא טוב...

למה ניכנסת בבוקר היה לא מסודר בכלל אצלנו עד השעה אחת לא ניכנסו ליגלוש אני ניכנסתי באחת ככה שהרוח קצת ירדה היה סבבה וכייף אצלנו בחוף היה התקפות של 80+ היה ממש כייף מקווה שכולכם נהנתם מהיום הזה

ILANA360

New member
פחחחחחחח

מה קשור מה אתה מעפן1\? מלא שאני מכירה וגם בטופסי רשמו לך כול מיני סיפורים וסוועות שקרו להם ומה אתה יכול להגיד שהם גולשים לא טובים!? לא הסתדרתי בים כי נכנסתי בחוף שזה לא היום שלו והכול היה מבולגן אני בתזונה עם אתה ההיתה מסתדר בים הזה ובחוף הזה שהוא לא עובד וכולו מערבולותת

177לירון

New member
לא אמרתי שאת גולשת לא טובה ...

אמרתי רק שזה היה מסוכן להיכנס בבוקר הים היה לא מסודר אם רוח מגעילה מיצטער שהבנת אותי לא נכון וחצמיזה תמיד לומדים מטעויות

ILANA360

New member
חחח זה לא היה לך!!

זה היה לאמיטסס אין לי בעיה יאתך ואתה ממש צודק!!! =)

jKiTTiE

New member
כולם פה גולשי קיץ!

דוגרי תחשוב על זה! ואני בטוחה שזה לא קרה רק לה זה קורה להרבה... וזה גם קורה לטובים ביותר!

ILANA360

New member
חחח אתה לא מוותר לי על הסנאפים הה?

חחחח לא היתי במצב לחתור כמעט טבעתי אתה מצפה ממני לסנאפים מה אתה גנוב זה לא אפרייקה פה....יא סקסי חחחח

למעלה