בקבוק עם הנקה

irenag

New member
בקבוק עם הנקה

בן שלי בן חודשיים וקצת. אני מניקה באופן מלא, אבל עוד חודש אני צריכה לחזור לעבודה. ניסיתי לתת לו בקבוק עם מטרנה, אך הוא מסרב לקחת. מה עלי לעשות?? בעבודה אין באפשרותי לשאוב. איך אני אגרום לו לקחת בקבוק. הוא גם לא אוהב לקחת מוצץ. בבקשה תייעצו לי!!!! תודה מראש,
אמא של תומר

SHLOMIT 27

New member
הנקה

לא ניסית לשאוב חלב שלך ולתת לא כדאי לנסות ויש אופציה גם להקפיא חלב אם ולתת בזמן שאת יוצאת לעבוד המון הצלחה שלומית

irenag

New member
הנקה ובקבוק

קודם כל תודה רבה על התגובה!! אני כן ניסתי לשאוב את החלב שלי ולתת לו, אבל הוא לא לוקח את הבקבוק! הוא פשוט לא יודע למצוץ את הפטמה של הבקבוק! והחור בבקבוק היהמספיק גדול, הוא לא היה צריך להתאמץ יותר מדי! אני לא יודעת מה לעשות! תודה, אירנה

בקבוק והנקה

מה הוא לא אוהב - את הבקבוק או את המטרנה או את שניהם יחד? עם זה הבקבוק - אולי תנסי פטמות אחרוצת עם זו המטרנה - אולי תנסי סימילאק עם זה שניהם יחד - על תוותרי למרות שזה קשה. אולי שמשהו אחר יתן לו ולא את...

irenag

New member
בקבוק והנקה

הוא לא אוהב בקבוק, כי אני שאבתי והוא עדיין לא לקח את הבקבוק! אני מנסה את כל הפטמות האפשריות!! תודה רבה על התגובה! אירנה

tammyb

New member
הילדים שלנו כ"כ חכמים

למה שתומר ירצה לקבל בקבוק ממך אם הוא יכול לקבל את "הדבר האמיתי"? מצבך מוכר לי - איתמר סירב לקבל בקבוק ממני ואף יותר - הוא סירב לאכול מבקבוק כל עוד הוא ידע שאני באיזור. אולי אבא שלו יכול לנסות לתת לו את הבקבוק, או סבתא/דודה/חברה - או למעשה כל אדם מלבדך. אולי תתחילי לנסות בקבוק אחד פעם ביום או ביומיים, בזמן שאת יכולה להיעלם מהבית לקצת זמן. אני אישית בחרתי לתת למטפלת להרגיל אותו ואחרי יומיים כבר לא היה בכי או שום בעיה. לגבי התמ"ל - אם יש לך היכולת, את יכולה לשאוב ולהקפיא כבר עכשיו, כך שתומר ימשיך להנות מחלב-אם למשך תקופה נוספת. לדעתי, הכי חשוב ללכת עם הלב ועם תומר - לנסות להרגיל אותו לשינוי לאט. חודש זה המון זמן, ובינתיים תוכלו שניכם להמשיך ולהנות מההנקה. המון הצלחה עם השינוי והחזרה לעבודה! תמי

sagitlaleche

New member
מחזקת את תמי! ../images/Emo20.gif

כדאי לתת למישהו אחר להציע את הבקבוק (לרוב יותר קל חלב אם שאוב) ושאת בכלל לא תהיי בסביבה (אפילו לא בתוך הבית) אבל זמינה למקרה שזה פשוט לא יילך. יש אמהות שמשאירות את הבקבוק לטיפולה של המטפלת, והן כבר מוצאות דרכים יצירתיות. ולגבי השאיבה, כמובן שלא חייבים לשאוב בשעות העבודה, אפשר להתחיל לשאוב כמויות חלב עוד לפני שאת חוזרת לעבודה ולהמשיך לשאוב בבוקר לפני היציאה מהעבודה, אחה"צ, ובערב! וכן, חשוב שתלכי עם הלב שלך!

irenag

New member
בקבוק והנקה

תודה רבה על ייעוץ!! אני אנסה את המטפלת! אירנה

למעלה