בקבוק הברמן

שירה57

New member
בקבוק הברמן

מישהו יודע פרטים על הבקבוק הזה תוצרת מדלה? המליצו לי עליו בטיפת חלב כדי להרגיל את התינוק הסרבן בקבוקים שלי... האם הוא טוב? איפה אפשר להשיג אותו? אמרו לי שהוא יקר במיוחד (לא שזה משנה, אני כל כך מיואשת שאקנה בכל מחיר...רק שיסכים לאכול האפרוחון....) תודה ...

1טלטלים

New member
וניסית מבקבוק רגיל

הוא באמת יקר ואגב נועד לתינוקות עם אנומיליות בחלל בחלל הפה(חיך שסוע,שפה שסועה ועוד...) ניסית להעזר בטיפים שיש בפורום,תציצי בראש הדף יש רובריקה של שאלות ותשובות נפוצות יש שמה מס' טיפים לאיך להרגיל תינוק לבקבוק.ניסית להציע חלב בכוס עם קשית?כוס פלא(שלא נשפך),כוסית קטנה. מומלץ,שמהו אחר יאכיל אותו ולא את(ממך ירצה רק ציצי) ,בסופו של דבר כולם מתרגלים...

שירה57

New member
מיואשת...

ניסיתי כבר הכל, גם כשהצלחנו כבר עם כפית הוא לא הסכים לבלוע ומה שנכנס יצא... בכי קורע לב ואני מיואשת. אני לא יודעת אם כדי לנסות כל יום או כמה פעמים ביום.. כדי שלא יהיה לו עצוב מידי כל התהליך המתיש הזה.

מה ששכנע את הסרבנית שלי

זה דווקא בקבוק של MUM. וסבתא מרוקאית שעמדה מאחורי הבקבוק. אחרי שהם מתפתים אפשר לעבור לאוונט. בהצלחה ואל ייאוש!

d i n o l e

New member
את לא צריכה בקבוק יקר , רק סבלנות

ונחישות אצלי אחרי שבועים שאני נאלצתי לחזור לעבודה והוא כל פעם בגלל זה דילג על ארוחה (חזרתי מוקדם יותק בגלל הסרבנות) הוא " נשבר" ולקח בקבוק

Lucy4

New member
מנסיון

ניסיתי גם את ההברמן וגם את הבקבוק דמוי הציצי... דבר לא עזר...ניסיתי את כל סוגי הפטמות וכל הבקבוקים כנ"ל MUM ובכפית הקטנה הייתה בשביתה ( כשהם לא רוצים הם לא רוצים!) היא חיכתה לי כ- 7-8 שעות עד שחזרתי מהעבודה - זה היה קורע ומייגע אך.... ההצלחה היא בהתמדה - עם הזמן היא הבינה שזה 'מה יש' אחרי כ10 ימים! ולבסוף.... לקחה בקבוק מעט מאוד בהתחלה...רק כ40סמ"ק אבל זה השתפר עם הזמן ומאז כבר עברו כחודשיים ואנחנו עם הנקה בוקר ערב וסופ"ש וחלב שאוב ביום עם המטפלת מבקבוק רגיל! שיהיה בהצלחה

שירה57

New member
תודה על העצות - הצלחנו!!!

תודה לכולכן, החמוד שלי אכן מצליח לאט לאט לאכול עזרתן מאוד!!!

למעלה