בקבוק הברמן

elen123

New member
בקבוק הברמן

שלום לכולן. בעוד כחודשיים אחזור לעבודה והתחלתי לשאוב חלב, יש ימים בהם אני מצליחה יותר ויש פחות. יש לי 2 שאלות 1. החזה שלי שוב גדל בשל הגדלת הביקוש (נקודת הפתיחה שלי היא 90C אז תארו לעצמיכן את חוסר הנוחות הפיזית ולעיתים גם הרגשית בנעיצת המבטים), האם הייצור של החלב יתאזן כמו לאחר התקופה הראשונה של ההנקה או שנידונתי להסתובב עם ציצים ענקיים? 2 שמעתי על בקבוק הברמן, מה דעתכן? אני רוצה שעידו יאכל ממנו כשאחזור לעבודה ולא מבקבוק רגיל בו הזרימה חזקה לו מידי. אבא שלי שמר עליו היום כשהלכתי לטיפול שיניים והוא לא הסכים לשתות חלב שלי מבקבוק אוונט. מצפה לתשובתכן תודה מראש שרית

1טלטלים

New member
בקבוק הברמן

היי, זה התאזן ...כמה זמן את שואבת?כמה פעמים?סוג משאבה? לגבי בקבוק הברמן,תראי,בקבוק זה נועד להאכלה לתינוק עם פתולוגיות שונות של חללל הפה (שפה שסועה/חיך שסועה ועוד...),הוא די יקר ולא בטוח שתינוקך יסכים לינוק גם ממנו. ניתן לכוון זרימה מבקבוק רגיל ע"י בחירה של פטמה עם קצב זרימה איטי(למשל,לאוונט יש פטמה מס' 1 והיא די מתאימה לתינוק יונק).אפשר גם לא בקבוק אלא למשל כוס קטנה או כוס פלא (שלא נשפכת),כוס עם קשית ,יותר אטרקטיבי עובר תינוק. הייתי ממליצה לך לנסות בקבוקים יותר פשוטים לפני שאת מחליטה שאת קונה את הברמן,ניתן לרכוש אותו דרך יבואנית מוצרי "מדלה", "ביפקס" .הם נמצאים בהרצליה,רח' גלגלי הפלדה 16(לא זוכרת את הטלפון שלהם ואני לא במחשב שלי)...אם תצטרכי ,תודיעי לי. כאן,בפורום בסרגל למעלה יש רובריקה "שאלות נפוצות",כנסי ותמצאי שפע של טיפים איך ניתן להרגיל תינוק יונק לבקבוק או ניתן להתעניין גם בפורום תמיכה הנקה ולבקש טיפים נוספים מאמהות המשתתפות בפורום. מקווה שעזרתי,

למעלה