בקבוק אוונט

yaela72

New member
בקבוק אוונט

הי חדשה כאן אוהבת את הפורומים וזה בפרט. ראיתי את הפרסומת החדשה של אוונט, השאלה שלי אם עכשיו אחרי שהורידו את הביספנול הבקבוק שווה כפי שהם מעידים עליו ויש לי גם בעיה באמינות שלהם, אם אמרו כל הזמן שזה לא מסוכן, למה הורידו את הביסיפנול מאוונט... מישהי?

אני לא הסתדרתי איתם - אבל בגלל הסגירה המעצבנת

שלהם. חוצמזה, כל הבקבוקים שהם בקבוק, טבעת ופטמה (בניגוד למאמ שיש להם תחתית מתפרקת מעצבנת או ה-8000 חלקים של הבי-פרי) הם אותו דבר לדעתי...

yaela72

New member
תודה

מה שביחוד מטריד אותי זה האמינות שלהם.. אם כל השנים זה היה בטוח,למה עכשיו החליפו זה כאילו הודו שביספנול באמת היה מסוכן גם אני לא הסתדרתי עם כל החלקים המתפרקים לאלף חתיכות...

Ani15

New member
הם החליפו אחרי שבארה"ב יצאה המלצה רשמית

להשתמש בבקבוקים בלי ביספנול. לדעת השלטונות הביספנול באמת היה קצת מסוכן (רק ברמות גבוהות בהרבה מאלו שמשתחררות בד"כ מהבקבוקים). מה לעשות, מחקרים מודרנים לפעמים מלמדים אותנו דברים חדשים. באופן עקרוני, אני לא מאמינה לשום דבר שחברה מסחרית אומרת, לא כשהם אמרו שזה לא מסוכן, ולא עכשיו. הבקבוק החדש אמין בדיוק כמו הישן, ומכל אלה שניסיתי - אוונט הם היחידים שלא נוזלים.

tudu

New member
אנחנו מגדלים שלושה עם בי-פרי

היו לנו אוונט, והם משמשים בעיקר לשתייה קרה (מים) בי פרי באמת היה קצת מורכבים, אבל עם ספוג עמוס קצף ניקוי זה לא ממש משנה.. האוונט גם נשברו כאשר דרדק מספר 2 היה טורק אותם מהשולחן לריצפה.

למעלה