בקבוקים קטנים

goland

New member
בקבוקים קטנים

אני מעונין בבקבוקים של משקאות חריפים עד 60 מיליליטר

goland

New member
הבהרה

נתקע לי המחשב ולכן ריבוי בהודעות סליחה.!!!! אני אוסף בקבוקים קטנים של משקאות חריפים באוסף שלי קיימים רוב סוגי המשקאות יין,וודקה,קוניאק,שמפניה, ג'ין ועוד מוכן לקנות ולחליף בקבוקים באוסף שלי קיימים כ-750 בקבוקים שונים ועוד 30 כפולים להחלפה למי שיש עניין בהחלפות או קנייה שיצור קשר [email protected]

בּני

New member
שלום דור

וברוך הבא. קודם כל, ישנו, או יותר נכון היה, בחור שהסתובב פה שאסף "בקבוקים קטנים" כמו שאתה קורא להם, או קטבוקים כמו שקראנו להם בפורום... הכינוי שלו הוא "השואף לממרם" ומכאן אתה יכול להבין שכיום הוא בצבא לכן לא משתתף יותר מדי בפורום. תמיד שמחים לקבל אספנים חדשים אבל!! אתה חייב להעלות קצת תמונות ולספר יותר על האוסף
בכל מקרה, ישנם ברשותי הקטבוקים הבאים: 1. Ron Bacardi, Open 2. Black & White, Whisky. 3. Remy Martin Champagne. 4. Tullamore Dew Whisky. 5. Buchanan's Deluxe Whisky. 6. Jim Beam Whisky, Open. 7. Campari. 8. Bailys Irish Cream. 9. Absolut Vodka. אם אתה מעוניין שלח לי מסר בני

goland

New member
שלום בני

אני אכן מכיר את הבחור הוא מכר טוב שלי הסבר לי איפה אוכל להציג את אוספי ואציג אותו

בּני

New member
הצגת האוסף

קודם כל אתה יכול להעלות תמונות כאן, בפורום. דרך שניה היא לבקש גלריה מאבא של נועם - מנהל הפורום ולהעלות לשם את התמונות.

שלחת אלי מסר לפני שמונה דקות,

ואני לא מגיב? באמת לא יפה.... הגלריה פתוחה. קוראים לה "עוד קטבוקים".

eldarj

New member
תרומת בקבוקים

שלום דור ברשותי 2 בקבוקונים של יין, להערכתי הם לפחות בני 40 (אני זוכר אותם מילדותי) המדבקות במצב בינוני+, היין בפנים מקורי. אנסה לצרף תמונה. אשמח להעניק לך אותם במתנה. אשמח עוד יותר אם אקבל בתמורה מקל סבא מיוחד, כדוגמת אלו שבגלריה שלי "מקלות ... של אלדר" אלדר תמונה נוספת בהמשך

למעלה