אצלנו זה לא היה מסתדר עם ההברגה
נ נעמה מנשאים New member 20/11/11 #23 לקטנה הייתי מעדיפה פקק ספורט אבל הגדולות מסתדרות עם ההברגה. זה אחלה בקבוק גם למבוגרים. אצלנו עולה סביב 17$ (הגדול). בטח אצלכם פחות...
לקטנה הייתי מעדיפה פקק ספורט אבל הגדולות מסתדרות עם ההברגה. זה אחלה בקבוק גם למבוגרים. אצלנו עולה סביב 17$ (הגדול). בטח אצלכם פחות...
F Forever Mom New member 20/11/11 #21 לנו יש של חברת Sistema ללא BPA מיוצרים בניו זילנד עם פקק ספורט בצבעים שווים שמתי מדבקה עם השם כמו המדבקות מ tag4u
לנו יש של חברת Sistema ללא BPA מיוצרים בניו זילנד עם פקק ספורט בצבעים שווים שמתי מדבקה עם השם כמו המדבקות מ tag4u
ת תינוקי זורח New member 21/11/11 #24 רק אני מקבלת צמרמורת רק מלהסתכל על הבקבוקים ? המגע שלהם נראה לי דוחה. לא יכולה לסבול את הרעיון של לשתות ממתכת. גם המגע וגם הטעם. <זאת שמסיימת את הארטיק כמה ביסים לפני המקל רק כדי לא לגעת בו ולהצטמרר קשות>
רק אני מקבלת צמרמורת רק מלהסתכל על הבקבוקים ? המגע שלהם נראה לי דוחה. לא יכולה לסבול את הרעיון של לשתות ממתכת. גם המגע וגם הטעם. <זאת שמסיימת את הארטיק כמה ביסים לפני המקל רק כדי לא לגעת בו ולהצטמרר קשות>
R rnavina New member 21/11/11 #25 הפיה שלנו לא עשויה ממתכת ולגבי הטעם לא הרגשתי בטעם מוזר. ברור שלמים בבקבוק זכוכית יש טעם אחר אבל לא ריאלי להסתובב עם בקבוק זכוכית בתיק
הפיה שלנו לא עשויה ממתכת ולגבי הטעם לא הרגשתי בטעם מוזר. ברור שלמים בבקבוק זכוכית יש טעם אחר אבל לא ריאלי להסתובב עם בקבוק זכוכית בתיק
פ פישים New member 21/11/11 #26 חוזרת על ההמלצה על בקבוקי CONTIGO יש גם בארץ (ויש פער מחירים). את שלי קניתי בארץ (3/4 ליטר בערך, ירוק) - אחת הקניות היותר מוצלחות שלי אי פעם.
חוזרת על ההמלצה על בקבוקי CONTIGO יש גם בארץ (ויש פער מחירים). את שלי קניתי בארץ (3/4 ליטר בערך, ירוק) - אחת הקניות היותר מוצלחות שלי אי פעם.