בצק

בצק

בצק שקם מה אפשר לשים במקום השמנת? וכמה כוסות קמח יש בבצק? המטרה להגיע לבצק פרווה אשר אפשר למלא בתמרים

effyba

New member
אפשר להשתמש ביוגורט במקום שמנת

ובבצק יש 350 גרם קמח שהם כ- 2 וחצי כוסות. (כוס קמח=140 גרם)

pirge

New member
שמים מיץ בכמות של 4\3 כוס בערך לכ

לכמות של 2\1 2 כוסות קמח, וחבילה מרגרינה. ב ב ק ש ה.

pirge

New member
בצק בצבע לבן-למגוון טעמים ומילויים

בצק בצבע לבן..... מתאים למגוון עוגיות בצק עדין לכל מיני מאפים – אחרי האפיה הבצק נשאר לבן. מהמחברת המשפחתית שלי-כלומר מתכונים ישנים שאספתי במשך השנים מקרובי משפחה. הבצק במקור הוא לסהרוני מיני ממולאים. היום החלטתי להכין ממנו גם מעמולים וגם שבלולים. המעמול שווה את ליבי. המלית :ממרח חלבה קנוי , אגוזים גרוסים, ושוקולד צ'יפס לבן. המלית לא מעורבבת. על כל עוגיה שמים כפית מהממרח-מעליו מפזרים אגוזים-ומעל את השוקולד צ'יפס. הערה חשובה: הבצק נשאר לבן גם אחרי אפיה של כ-30 דקות—שלא יטעה אתכם. הוא מוכן. הבסיס חום והעוגות לבנות. ראו בתמונה. חומרים לבצק: חבילה מרגרינה מזולה רכה 4\1 כוס שמן קנולה 2\1 כוס מים מהברז 3 כפות סוכר 4 כוסות קמח שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. לרדד או לקרוץ למלא ולגלגל-מה שרוצים. אופים על ניר אפיה ---מניחים את המאפים במרווחים-הם תופחים. אפיה בחום 175. כ-30 דקות מקררים ומאבקים באבקת סוכר.

שאלה מרגרינה מזולה

היי, כשאת כותבת מרגרינה רכה הכוונה שאת קונה אותה רכה או מרככת מחוץ למקרר

פירגה ----->>../images/Emo99.gif

זהוא אני מאוהבת בך , עשיתי תבצק שלך יצא נפלא
תכיף הבעל יבוא לטעום נראה מה דעתו . תודה

pirge

New member
מה הכנת דניאלההה מה מילאת? אני

אוהבת מאד את המעמול בבצק הזה. יופי שהצליח ויופי שטעים לכם. ערב טוב וחיבוק מפירגה.

את העוגיות בצק לבן ../images/Emo13.gif

יצא מצ'ו מצ'ו הבצק קל לעבודה , למתחילה כמוני היה שווה לנסות.

pirge

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo141.gifדניאלה מצ'ו מצו'../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה