בצק סוכר

בצק סוכר

שלום לכולם - כותבת בפעם הראשונה
יצא לי מספר פעמים לעבוד עם בצק סוכר
אני לשה מוסיפה cmc צובעת משאירה את הבצק לנוח למספר שעות
ולאחר רידוד הבצק פשוט הופך להיות דביק נוזלי ולא נוח לעבודה.
אני מיואשת
ניסיתי מספר סוגים של בצק (עלמה - המרשלג - סאטין אייס ועוד)
ועדיין זה חוזר על עצמו
מה לעשות או מה אני לא עושה נכון

net the jet

New member
לא יודעת מה את לא עושה נכון, מה שצריך לעשות

זה ללוש למצב שהוא גמיש וחלק, ואז לרדד בזריזות עד שמגיעים למשטח בגודל ובעובי הרצוי, בלי ׳ להרוג׳ את הבצק... ז״א לא ללוש יותר מדי הלוך ושוב.

net the jet

New member

זה ללוש למצב שהוא גמיש וחלק, ואז לרדד בזריזות עד שמגיעים למשטח בגודל ובעובי הרצוי, בלי ׳ להרוג׳ את הבצק... ז״א לא ללוש יותר מדי הלוך ושוב.

net the jet

New member

hilatw

New member
באיזה צבע מאכל את משתמשת?

את אמורה להשתמש בצבע מאכל ג׳ל ולא בצבעי מאכל הנוזליים שמוכרים בסופר! את צריכה ללוש לא יותר מדיי כמו שנטע כתבה לך בכל מצב אם את לשה יותר מדי הבצק יהפוך תדביק אבל לא לנוזלי, גם כמות גדולה מדיי של צבע מאכל ג׳ל גם תגרום לבצק להפוך לדביק יותר

ג'ל

אני משתמשת רק בג'ל (של magic) ועובדת עם בצק עלמה או המרשלג
לא לשה יותר מדי שמה על המשטח אבקת סוכר מרדדת את הבצק ומנסה לקרוץ צורות בעזרת חותכנים הבצק נדבק לחותכן ולא יוצא
או שעם אקדח מנסה לעשות רצועות אות חוטים זה פשוט נדבק

hilatw

New member
אוקיי עכשיו הבנתי

זה ידוע שהמרשלג יותר דביק ובעייתי מאטין אייס, בהתחלה הייתי עובדת איתו ולא הסתדרתי, לא הצלחתי לצפות את העוגה, הוא היה נדבק למשטח העבודה ולידיים שלי ולא הסתדרתי ואז ניסיתי את הסאטין אייס ומאז נשארתי איתו, קל מאוד לעבוד איתו. את עלמה אני לא מכירה. כאשר את חותכת עם החותכן דבר ראשון תשימי אבקת סוכר על המשטח ועליו את הבצק המרודד כדי שלא יידבק לך ואת החותכן עצמו תכניסי גם לאבקת סוכר לפני שאת קורצת צורות, לגבי אקדח סוכר תנסי לשמן את הבצק במעט מרגרינה לפני שאת מכניסה אותו לאקדח סוכר, מקווה שזה יעזור לך

ממש לא מסכימה איתך

המרשלג מאוד נוח לעבודה, ממש לא נוזלי אפילו קשה מדי לעתים. תעבדי עם קורנפלור אולי זה יהיה לך יותר נוח.

hilatw

New member
אני מדברת מניסיוני האישי, אין כאן עניין של

הסכמה או חוסר הסכמה, עובדתית לי היה דביק ולא נוח לעבודה, נכון שהוא קשה לפני הלישה, אבל לאחר הלישה הוא נהיה לי דביק ולא נוח. ידוע לי שיש מי שמסתדרות נהדר עם הבצק, אני אישית לא הסתדרתי ולא משנה כמה קורנפלור שמתי

בטי52

New member
שלום לך, להלן מספר הסברים:

1. לצבוע את הבצק קודם כל בצבע ג'ל ולאחר מכן להוסיף את ה - CMC, לתת לו לנוח שעה בערך.
2. לפיסול הבצק הכי ממולץ לדעתי הוא סאטין אייס בצק פרחים, כאשר מוספים לו את הCMC הוא נהיה קשה יותר, ונוח יותר לעבודה, ע"מ שיגיע למצב שאפשר לעבוד איתו צריך ללוש אותו עד שהוא חלק ורך למגע, ללוש עם מעט אבקת סוכר!
3. בצק לציפוי, אני משתמשת בבצק עלמה, הוא מצויין לציפוי אך לא לפרחים או פיסול מקצועי.
4. אם רוצים להגיע לדקיקות בבצק הפרחים כפי שציינתי בסעיף 2 יש להשתמש במכשיר פסטה, עושה עבודה מעולה, כי יש קושי לרדד את הבצק (לאחר ה - CMC ) לדקיקות הרצויה.
אני בכל אופן עושה ממנו פרחים יפים, לא דביק נוזלי וכו'.
בהצלחה.

בטי52

New member
בנוסף לכך, אם את רוצה להכניס לאקדח

בצק סוכר, יש ללוש אותו עם מרגרינה עד שהוא מתרכך ואז להכניס לאקדח.

למעלה