בצקת ולחץ דם נמוך

בצקת ולחץ דם נמוך

בימים האחרונים אני סובלת מבצקת קלה בכל הגוף. לא להבהל, זה לא ממש נורא ולא מצריך ביקור בחדר מיון. כבר שנים שהתופעה קיימת ואני חושבת שהיא נובעת מלחץ דם קצת נמוך, ושילוב עם מזג האויר שמתחמם. אני מאלו שבבוקר צפוף להם בנעל ובערב דווקא נוח... מאלו שבבוקר שמים את הטבעת על הזרת ועד הצהריים אפשר כבר להעבירה לאמה... זה לא כל הזמן. שמתי לב שזה לא קרה לי בחורף. אני אוכלת מאוזן ובריא ועושה ספורט. אני לא מעשנת כבר 5 חודשים. מאחר ואני מנסה להשיל 5 קילו (אוכלת מאוזן מאוד!!!, אני חוזרת) אני נשקלת פעם בשבועיים. ולא רק שעליתי קילו שזה לא הגיוני לפי התזונה שלי, נשקלתי יום אחרי ועליתי קילו נוסף. ההערכה שלי שיש עלי 2.5 ק"ג מיים המתפרסים על 1.72 מ' לא. זה לא שומן. כולם צוחקים עלי בעבודה מיום חמישי ושואלים אותי, עד הצהרים, אם רחצתי כבר פנים ואם עדיין לא התעוררתי... אז מה שרציתי לשאול. 1. האם הגיוני שיש בי כאלו כמויות נוזלים מיותרות? 2. האם יש צמח/חליטה/משהו טבעי שאפש רלקחת באופו קבוע כדי להקל על הבצקת? (בצהרים נאלצתי להסיר את הטבעות...) אם יש למישהו עצה או הכרות עם המצב, שוט. אם לא , זה יעבור בכל מקרה תוך כמה ימים. אבל קצת נמאס לי. תודה

nitzano

New member
חליטת פטרוזיליה

אם אינני טועה חליטת פטרוזיליה יכולה לסייע . אך לא לפתור הבעיה .בצקת נוצרת עקב בעיה במחזור המיים בגוף וקשורה לריאות לטחול ולכליות ותפקודם . מומלץ להבדק ע"י מטפל .

בובי

New member
מה זה אוכלת מאוזן מאוד ?

הרבה אנשים לא יודעים מה זה תזונה מאוזנת וחושבים שתזונה טובה זה להיות צמחוני או טבעוני. פרטי בבקשה לפי הרפואה הסינית בצקות נובעות בד"כ מפגיעה באנרגטיקה של הטחול. יש לי גם מוצרים שיכולים לעזור אם תפני אלי במסר אפרט יותר.

תזונה מאוזנת קונבנציונלית ../images/Emo9.gif

פירות ירקות , חלבונים פחמימות שומנים. הרבה אוכל מלא קונבנציונלי ולא מחנויות טבע... הרבה סיבים. הרבה מים. על איזה מוצרים מדובר? אתה מוזמן לכתוב לי למסר, אבל... אני לא ממש מעוניינת לקנות "מוצרים"...

בובי

New member
המלצה שלי זה שתתחילי לאכול

הרבה מרקים בעיקר של ירקות סלטים בכמות מרובה פוגעים בטחול שאוהב אוכל חם יותר במיוחד בחורף. נתת תשובות מאוד כלליות כך שאי אפשר לענות לך בפירוט ישנם לפחות 30 סוגי לחמים שונים חלקם לחמים רגילים בתחפושת של טבעים חלקם טובים מאוד. סיבים מה לדוגמא ? הרבה מים ? כמה זה הרבה ליטר שנים חמש ?

תפריטי:

מעט לחם קל מלא. לא טיבעי במיוחד אלא מהסופר. ארוחת הצהרים מורכבת בד"כ מסלט טרי ואורז מלא עם ירקות מבושלים ולפעמים מנת חלבון מהחי. מים בסביבות שלושה ליטר, (לא כולל קפה וחליטות) תוספת סיבים של אולבראן כף או שתיים ליום. האם פגיעה בטחול איננה מתבטאת באופן מובהק בכמיה למתוק? ולו קצת?

בובי

New member
כמה עיצות חשובות

שאת קונה לחם או כל דבר אחר קראי קודם את האותיות הקטנות מה זה מכיל היתי אוכל לחם שיפון שעוזר לטחול נטיה למתוק לא בהכרח לאכול הרבה כתומים כמו דלורית גזר בטטה וכדומה בהצלחה

בעקבות תשובתך, בובי, נזכרתי שיש

לי ספר תזונה סיני בבית. פתחתי וקראתי על שני "חוסרי" טחול וקיבה. וקראתי את ההמלצות. אני לא אכנס לתזונה המומלצת באופן טוטאלי (בלי מוצרי חלב ובלי ירקות טריים המקררים) אלא אתגבר את התזונה על פי המלצתך והמלצתם בירקות אדמה (שורש) ירקות כתומים, ג'ינגר ומבושלים בעיקר. כמו כן הומלץ להוריד פירות, במיוחד הדרים . אני מאמינה ששילוב עדין בין התשונה הרגילה שלי (הרבה מוצרי חלב והרבה ירקות טריים...) עם מה שהומלץ יספיק לבצקת העדינה של בוא החמסין. מבטיחה לדווח ועדכן. בכל מקרה, הפטרוזיליה בסלט של אתמול, מנעה, מן הסתם את בצקת הבוקר היום (חם ויבש וצפיתי התנפחות של כדור פורח..) תודה לכולכם.

בובי

New member
בהצלחה

ומה שם הספרים ? אני מכיר רק שני ספרים בעברית על תזונה סינית שתפי אותנו בשם הספר ובהצלחה

הספר איננו בעברית!

שמו : prince Wen Hui's Cook ומאוד נהניתי לקרוא בו אם כי אני חושבת שרק אשנה את מינוני התפריט שלי ולא אהפוך אותו לחלוטין!! תודה

האם חוסר מוכנותי לקנות "מוצרים"

מותיר אתכם ללא תשובות? או שאין בעצם פתרון... איש נחמד אמר לי פטרוזיליה, אבל התנצל מיליון פעמים על שהעיז (מן הסתם קשור לדינאמיקות שלכם כאן...) איש אחד אמר לי "בואי תקני מוצרים" ... אבל אני, א-פריורי, לא קונה כלום. הסברים לא קיבלתי. דיברתי עם חברים. פטרוזיליה היא משתנת ומהיום תתווסף לסלטים שלי באופן בולט.האבחון של הטחול בעייתי משתי סיבות. האחת אין לי שום נטיה למתוק לא בכלל ולא בימי הבצקות. (אני עצמי מתוקה, אבל זה לא קשור) ויש קשר מאוד ברור למזג האויר והיובש שלו ואם זה היה טחול אז זה היה גם בחורף, נכון? אשמח לשמוע דעות מכל התחומים.

גם אני בעד משתנים

פטרוזליה בהחלט מומלצת אבל לא רק בסלט אלא לחלוט את הפטרוזליה ( צרור שלם) על 2 כוסות מים . מעבר לכך צריך לבדוק מה גורם לגוף שלך לאגור נוזלים רבים ואת זה קשה לעשות דרך האינטרנט . בכל מקרה ממולץ לצמצם כמויות מלח ומונוסודיום גלוטומט ונתרן. בהצלחה יעל

תודה, יעל

אקבל את המלצת הפטרוזיליה שלך. לא מדובר על בצקות היסטריות ובהחלט יש קשר חזק למזג האויר או לשינוי מחם לקר... מאוש מוכר לאנשים עם לחץ דם נמוך או נורמאלי על גבול הנמוך. לא מדאיגה אותי התופעה כל כך. אני רגילה אליה עוד מימי נעורי. אני לא חושבת שיש אגירה של "נוזלים רבים" כי אין לי מגבלת תנועה או משהו כזה אלא רק פרצוף של אחת שהרגע התעוררה, אבל עד הצהרים.... תודה.

nitzano

New member
../images/Emo13.gif

ההתנצלות מופיעה כחלק מחתימתי עקב צורך ב"טקט עודף" בפורומים אחרים השונים בהחלט מפורום זה ואנשיו . ממש לא קשור לדינאמיקות כאן - עם חברי הסליחה .

בצקות ולחץ דם נמוך

תזונה נכונה על פי גובה מישקל ומיבנה גוף בדיקות דם - ותפקוד כליות סוג דם אורח חיים נתונים החסרים להכנת תוכנית טיפולית בשיטת הבריאות הטבעית פרות ירקות זרעים ואגוזים המפתח לטיפול היעיל לפתרון מוחלט של בצקות ולחץ דם נמוך בריאות טבעית בתזונה נכונה צרי קשר ט"ל ונשמח לעזור לך לפרטים בכרטיס האישי

למעלה