בצקת בקרסוליים

hadar_ak

New member
בצקת בקרסוליים

שלום לכולם, התחלתי לאחרונה לסבול מבצת בשתי הרגליים - בקרסוליים. הן נפוחות וכואבות ואני ממש מרגישה את זרמי הדם ןלחץ שם. המקום מרגיש חם. ממה זה נוצר? איך קרה פתאום? אני בת 33. אשמח לכל ניתוח,הסבר או שאלה. תודה. הדר.

vca

New member
האם שללת הימצאות דלקת במקום ?

ועוד מספר שאלות: כמה זמן את כבר סובלת מהתיאור על הקרסוליים ? האם קרה איזה אירוע סמוך לפרוץ המקרה ? איך את מטפלת כרגע בכאב ?

hadar_ak

New member
תודה על ההענות

אני סובלת מהכאב מזה 3 שבועות - לפעמים יותר לפעמים פחות. מלבד להרים את הרגליים למעלה - אני לא עושה דבר. ארוע מסויים לא זכור לי במיוחד. לחץ נפשי עצום בעיקר (בעבודה).

avorly

New member
hadar_ak , ברוכה הבאה בצל פורומינו

מוסיפה לשאלות שכבר נשאלו: איפה בדיוק בקרסול- בצד הפנימי או החיצוני? האם יש דחיפות במתן שתן לאחרונה?

samson71

New member
אהלן - זו אותה גברת בשינוי אדרת...

הנפיחות (בצקת) היא בעיקר בצד החיצוני - הצד הפנימי בד"כ נפוח מעט. לגבי השתן - יתכן שאני רצה לשם יותר, לא בצורה בולטת במיוחד. יש השערה ?

avorly

New member
samson71 ,

בדקת אולי דלקת בדרכי השתן? יש גם סוג שלא ממש כואב, אבל שם. אולי צניחת שלפוחית?

samson71

New member
נפיות בקרסוליים משליחה על השלפוחית?

עוד לא ראיתי רופא ולכן אין לי מושג מה יש לי. אבל האם הקרסוליים "מסמנות" את שלפוחית השתן ?

avorly

New member
לא רק,

אך המיקום שך השלפוחית הוא מתחת לקרסול, לא ממש צמוד.

csh018

New member
שלום הדר

ראשית עליך לפנות לרופא לשלול מקור אחר לבעיה ולא מקומי. עליך לבדוק עומס וחוסר תמיכה רגשי. בנוסף עליך לבדוק אולי הדרך או הכיוון שאת "צועדת" לא מתאימה לך. יש אפשרות לטפל בעזרת עיסוי לימפטי ושמן אתרי קרדמון (הל). בריאות טובה שלומי

samson71

New member
תודה (אותה גברת בשינוי אדרת)

אין ספק שאם זה ימשיך אני אפנה לרופא - או בכל מקרה אני אפנה לרופא כי זה מציק. האם אורטופד אמור לראות את זה לדעתך ? תודה שוב.

csh018

New member
שלום לאותה גברת

הכן כן כדי לבדוק אצל אורטופד. וצריך לזהות האם הגורם מקומי או תוצר לוואי של מקור אחר. לכן כדי לבצע את הבדיקה מהר כדי שתוכלי לקבל את הטיפול המתאים. בריאות טובה שלומי

samson71

New member
תודה שוב.

מעניין אותי מה אפשר לומר על זה מבחינת הרפלקסולוגיה - מה המשמעות של נפיחויות וכאבים בקרסוליים? תודה.

csh018

New member
שלום שוב

האם את מתכוונת מה המשמעות של המיקום במפה הרפלקסולוגית ( ההשתקפות). אז אזור הקרסוליים הוא דיי גדול וניתן למצוא שם את מערכת השלד של העגן,מע' הווגינאלית, בטן תחתונה... אם את מתכוונת שנסביר לך מה המשמעות ההוליסטית עפ"י המפה או המקום הספציפי של הקרסול? לגבי משמעות של האיזור עפ"י המפה צריך לבצע איבחון ולזהות על איזה אזור יש בצקת האם היא חמה אולי קרה וכל איזור והמשמעות שלו. לגבי הקרסול עצמו מדובר בתמיכה חיצונית ו/ או פנימית. ישנו עומס עצום שפשוט עוצר אותך, אולי את לא שלמה עם הכיוון!!! יש הרבה סימני שאלה. הקרסול נמצא באלמנט אדמה הנפיחות זה עודף כלומר תקיעות לגבי היציבה ואחר כך יגיע לנו כאב בגב תחתון אני חושב שכבר קיים שם משהו. אם יש לך עו שאלות את מוזמנת לשאול, אם זה אישי מידי את מוזמנת לעשות זאת במסר. בריאות טובה ושנה טובה שלומי

samson71

New member
שלומי - זה פשוט מדהים

מה שאתה כותב פשוט מדהים. התכוונתי להשתקפות ואורלי כבר הסבירה לי על כך. למה הכוונה שהקרסול נמצא באלמנט אדמה והנפיחות זה עודף - תקיעות לגבי היציבה? תוכל לפרט מעט יותר על כך? תודות,

csh018

New member
תודה, אדמה בעודף

אדמה - מייצגת את האדם הגשמי (חומר, גוף פיזי), הגיון מבחינת אישיותו של האדם - אלמנט האדמה מייצג את הצרכים הפיזיים שלו: סקס, אוכל, שינה, מנוחה. עודף אדמה החלטה של המוח שאני ממקד את עצמי בקרקע. זה בא ע"ח מעוף ויצירתיות.חשיבה הישרדותית שהמניע הוא פחד ( מי לא פוחד היום במדינתינו) ואז ההליכה היא כאילו עם חצי ברקס - מעיד על "תקיעות", חוסר זרימה, עם עכבות בחיים. ד.א לכן במצבינו המדיני היום אחת הדרכים הטובות הוא טיפול רפלקסולוגי שעובד בצורה חזקה על אלמנט האדמה ומקל על אותם פחדים. שנה טובה וכמובן את מוזמנת לשאול שלומי

למעלה