בצפר!!!

Hezi The One

New member
בצפר!!!

רשמים מהיום הראשון וזה! תגיבו,יחדיו נחיה את הפורום!!!!!1111 חח אמ,כן,תגיבו

ס ט י י ק

New member
רשמים?

אמ היה ממש כיף,בשיא הרצינות
בצפר חדש עם כל החברים
זולה,ואני חוקיתD: מחנכת סבבה,כיתה סבבה. זהו. צ'או.

B a m b o o k

New member
מגיבה!

כוסאמאשל המורה למתמטיקה!!!!1111111 אני שונאת אותה! כבר מחר היא עושה לנו מבחן
אני שונאת אותה! ויש לי יום שאני מסיימת ב5 בגלל המגמה! ודיייי לא רוצה להיות כיתה י'

Tin Doll

New member
טוב אז..

היה נחמד רק עכשיו אני מבינה כמה התגעגעתי לחברות משנה שעברה.. ויש לנו עוד טובי אחת בכיתה י"א ;[

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifחחחחחחחח שלי

נרדמו לי שתי הרגליים היום בטקס כי ישנו על הרצפה.. שעה של טקס ואני מנסה לקום ולא מצליחה ואני עומדת ונופלת וכל המורות באות לעזור לי חחחח וזה כל כך כאאאאבבבב ללללי =\ ובכיתה המורה אמרה משהו מבאס אז כל הכיתה כזה וווויייי..אז המורה אומרת מה זה אתם מדברים צרפתיתתת פתאום? ח פתאום כל הכיתהה מסתכלת עליי וילד מפגר מאחורי עושה כזה כן..יעל מדברת חחחחחחחחחח.. אבל אני לא אוהבת צרפתית יותר..לא אובססיבית כבר! עזבו אותייי..פאקרים!

היה כיפי!../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

אוקי! אז היה לי נחמד לאללה! אולי בגלל שאנחנו היב'דניקים ובאנו כולם עם חולצות זהות תראו ת'תמונה! --------> זה התחיל כשבאנו לבי הספר עם החולצות ואז נכנסו לחצר ועשינו שם באלגן בהפסקה וזרקנו בלוני מים והשפרצנ מים זה היה ממש נחמד.. לא ידעתי שאנחנו עד כדי כך מגובשים
היום נמשך בכך שגיליטתי את המערכת שעות שלי! ואנחנו לומדים רק 32 שעות! במקום 40 בשנה שעברה וגם בזה שקיבלנו את הביניין החדש
זהו היה נחמד קווה שכל השנה יהיה כך =]

לא חח אני מא'

פשוט לא הייתי בטוחה אם את משם כי אמרת יל מאיפה את כבר גם הבנים לבשו ת'חולצה בורוד?

חחחחחחחחח כן../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

זה כיאלו שיאו זה הכי איני לבנים וורוד כיאלו וואו איך את לא יודעת?!

היה פסדר

מוזר להיות יבניקית למחנכת שלי יש הסטוריה ממש רעה עם אח שלי אז ישר שהיא ראתה את השם משפחה היא עשתה לי אחות של דויד קיצר נדפקתי... אבל עזבו בצפר ריצפו לנו ת'קפיטריה אין יותר חריצים בעץ שיפלו אליהם השקלים עש מרצפות איכותי

Felix dude

New member
די באסה האמת.

אמ.. בחופש נהרג איזה חייל שהיה בוגר בצפר.. אבל אמרו לי את השם שלו.. שלא אמר לי כלום. אבל גיליתי היום בבצפר שזה בכלל מישו שאני מכירה=\ פשוט יש לו שם חיבה... ואף אחד לא קורא לו בשם הרגיל שלו. בקיצור. הייתי ממש על סף בכי כל היום =\

Hezi The One

New member
כן אמ...

יש לי מורה נאצית לומדים הרבה יותר מדי ספורט בשעות ראשונות סעמק וזהו,חוץ מזה היה לי מאוד מצחיק בשביל להיות שעה בבצפר

למעלה