בצפר=מוות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prophecy girl

New member
בצפר=מוות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo21.gif

ויותר גרוע מכך, ספרות זה מקצוע כל כך מגעיל!!! המורים כל כך לא מתחשבים, כי מי אנחנו? אנחנו רק התלמידים, רק אלה שצריכים להתכונן לכל המבחנים, להגיש את כל העבודות, להופיע בטקסים ולהיות במגמה. אז הם אומרים למה לא? בואו נתקע את כל המבחנים בשבוע אחד או שפשוט נעשה כל כך הרבה מטלות שלא יהיו לתלמידים חיים, זה בסדר הם יסתדרו, אז זהו שלא! דיי כבר נמאס לי לחרוש כל היום על חומר שלא נכנס לי לראש, נמאס לי שהרכזת שכבה המטומטמת לא מתחשבת באלה שעשו את טקס רבין והיו בחזרות כל יום ישר אחרי המגמה עד 10 וחצי בלילה. לא היה לנו זמן להתכונן למבחנים כל שבוע שעבר אז השבוע אני צריכה לשבת כל היום בבית ולקרוא סיפורים דפוקים בספרות שאני אפילו לא מבינה מה היא רוצה ממני! אז מה המטרה של ההודעה אתם שואלים? כל מי שכבר איבד כל תקווה או סתם רוצה להוציא על מישהו את כל הכעס שלו <גם אם זה קשור ללימודים וגם אם לא> שישרשר לכאן. זה יהיה השירשור קריזה שלנו אני אוציא אחרי זה את כל הכעס שנשאר לי כי עכשיו אני צריכה ללכת ללמוד לספרות כי אמא עוד מעט באה והיא לוקחת אותי קצת לאולפן לראות פיני הגדול ואז כשנחזור היא תבחן אותי

yuval k

New member
../images/Emo45.gif

אני שונא את הביצפר... יש בסה"כ 3 או 4 אנשים נחמדים, משתי החטיבות... (כלומר - מתוך איזה 1500 אנשים) אבל אני לומד מת' בברילן וזה כזה כיף -_-

נ"ש - שאלה אם מישהו יכול בבקשה לענו

לענות - המירק זה חוקי? מותר להוריד משם את הפרקים?

גל1234

New member
המירק זה חוקי.. להוריד פרקים זה לא

חוקי.... זה כמו שתשווי את זה לכלים להכנת באנגים , מותר למכור תכלים , אסור להשתמש בהם בשביל סמים

Kryptonite

New member
לא בדיוק,../images/Emo168.gif

אי אפשר לומר שזה לא חוקי לגמרי, ואי אפשר לומר שזה חוקי. אם הייתי מקליט את הפרקים של מכושפות על קלטות וידאו ומחליף עם אנשים - זה היה לא חוקי? אבל זה כמעט אותו דבר... הדבר הזה לא כל כך ברור, אבל תפוז מגדירה את כל תוכנות שיתוף הקבצים כלא חוקיות אז אסור לדבר כל כך על המירק.

למעלה