בצער רב

בצער רב

זה הפורום הראשון שניסיתי להשתתף בו,אבל נראה שלא הולך כל-כך אז הנה כמה הארות (בכוונה עם א') על הפורום שלכם: *מצחיק בטירוף *אין סיכוי להבין על מה אתם מדברים *הרבה יותר שווה מפורומים מסטולים אחרים(מי שמכיר את "חצללן מצוי" מפורום חלומות צלולים אז אני במקרה אחותו) *אני בהחלט לא מנסה להשמע כמו מורה אבל נראה לי שאתם מאוד מגובשים *יש לכם משיכה טורדנית לפיתות וזהו בערך. עוד דבר אחד לפני שאתם סוגרים את מכתב ההתאבדות הזה (אמא,באמת אהבתי אותך...) רציתי להציע,וזה סתם הצעה לא מחייבת, רעיון לסיפור נוסף נוסח טרי פראצ'ט: הפסיכולוג של האלים. רק רעיון לדמות מוטרפת חדשה. אולי אני אחזור לקרוא קצת בפורום שלכם,לא יודעת. כאן חזיר בר מוכשר רות סוף

יוו, מה זה זה!

הודעת פרישה של מישהי שהיתה אך שעה בפורום? לא יקום ולא יהיה! טוב נו, זה מה שקורה שאני לא פה לקבל את פני הבאים. ובכן, חזיר בר יקרה.... הפורום הזה אכן עוסק בסופר טרי פראצ'ט, אבל מעבר לדיונים על ספריו, דמויות בהן וכיוב', הפורום פיתוח לעצמו תרבות, או בעצם תת-תרבות, משלו. כך, התוודענו למלדיקט, אשר תשוקתו ללימילו בפיתה אינה ניתנת לריסון, לויימס אשר שחררה לעולם את המשפט "הו, שתוק כבר יא בריטי!" (בהתכוונה לפנחס הבריטי, שגורס כי ספרי פראצ'ט חיבים להקרא בשפת המקור), לדבירינסווינד אשר משרת בצבא ומחליף מאהבת כמו שמחליפים בצבא גרביים (פעם בשלוש שנים), ועוד, כמו כמה ביישנים כמו מד-האטר, ברת'ר דוראופנר... השארי, ו.... אממ.... יהיה נחמד.

Maladict

New member
אל תלכי

יש לי פיתה במיוחד בשבילך. הנה את אפילו יכולה להכנס ולהסתכל מה יש לי בתוכה. בוא אלי חזיר בר נחמד שב אצלי על כף... בפיתה שב תנוח אל תפחד

RainBird

New member
אל תלכי... בבקשה... אל תשאירי אותי לבד בחדר... עם אוחזי... והשניצל... ווטינארי עם סכין...

sapirit14

New member
אל תלכי עכשיו!

מלדיקט בדיוק פרסם את העבודה שלו! זאת ההזדמנות-שלא-חוזרת לקטול אותו מכל הצדדים!!! אבל באמת כדאי שתישארי. אפילו בתור קוראת סמויה שפויה-למחצה.

תישארי...

אני יודע על בשרי כי לחדשים קשה פה, קראת את מילון הפורום? זה יעזור בהרבה...

מ א ג ר ט

New member
וואלה?

שמתי לב להרבה מהדברים שאמרת אבל לא משנה... אניוואי, רק שתדעו שפעם היו מתחננים פה על כל אחד שאמר שהוא נוסע לגור בתורכיה, היו מנסים לשכנע אותו צלהשאר4, אבל בזמן האחרון הפורום הזה עולה על גדותיו והאנשים מתחילים להשפח מהצדדים, אבל לאף אחד לא אכפת כי הותיקים קבורים עמוק בפנים... בכל אופן- הנה אני, לא הייתי כאן שוב כמה זמן, אבל אני חוזרת לגיחות קצרות פעם בשבוע, ויש לי כמה תובנות בקשר לריב של ר' עם כל אחד שהוא מדבר איתו, ואני אפילו יוגעת מה להגיד לכם.... וץ.... עוד מעט תראו מה יש לי לספר.....

המוווון שגיאות!

1. "היו מנסים לשכנע אותו צלהשאר4" אני חושב שאני לא צריך להבהיר את הטעות פה 2. " להשפח מהצדדים" זה להישפך! 3. "ואני אפילו יוגעת מה להגיד לכם" זה יודעת! 4. "להגיד לכם.... וץ.... עוד מעט תראו מה יש לי לספר..... " זה להגיד לכם... ו... במקום וץ... חוצמזה, למה פעמיים ארבע נקודות ואז חמש? את יודעת מה טרי אמר... חמש נקודות הינו סימן ברור למוח חולני. 5. אני לא רב עם כל אחד שאני מדבר איתו, רק עם קרן וגדיל, כל השאר בסדר גמור 6. ברוכה השבה! זה לא ממש שגיאה אבל ניחא

sapirit14

New member
נראה לי תכף גם עם מ א ג ר ט תריב

לא שמעת על טאקט? קצת, אולי?

למה???

ציון שגיאות היא דבר אובייקטיבי לגמרי שלא מערב כל כוונות רעות, להפך, כוונות טובות וכבר ציינתי שאין לי שום דבר נגד אף אחד בפורום חוץ מגדיל וקרן ואמרתי ברוכה השבה. מה פוגע בזה? אם נפגעת, ש', קבלי את סליחתי.

Gdil

New member
אם כולם הבינו אז בשביל מה?

שגיאות דפוס זה לא דבר שחשוב לציין. ותרתי במיוחד: ציון שגיאות הוא, לא היא, וה"כוונות טובות" אחרי הלהפך מיותר ולא נכון מבחינה דקדוקית. מישהו ראה את קרניאלה? יש סיבה להעתמותה?

מ א ג ר ט

New member
הסבר שגיאות

לא, אני לא אסביר את הטעויות אבל.... 1. יש טעויות הקלדה נפוצות, ואין שום סיבה לשים לב אליהן. ברור שזו לא הודעה שקראתי הרבה פעמים אחרי שהקלדתי אותה, ולכן לא שמתי לב לכל השגיאות. 2. אם מפריעה לך טעות מסוימת זו...מממממ... בעיה שלך. ואני נוהגת לשים הרבה יותר מ... לפעמים. ככה זה. באיזשהו שלב נגמלתי מלעשות כל משפט ככה.... אבל בסופו של דבר זו צורת ההתבטאות שלי...סורי.

למעלה