בצער רב מוכר את ה XR הגבר שלי

A r s e n a l

New member
אין לי בעיה עם הקביעות המקצועיות

יש לי בעיה עם הסגנון הנ"ל שלך ואני מצטט: "אתה מחוק? כזו הודעה אתה שם כאן בפורום? ומילא כזו הודעה, יש על הגלגלים D207 עגומים? ומילא כזו הודעה, ומילא כאלה צמיגים, אבל עם כאלה פסי פחדנים רחבים להחריד אתה כותב שאף אחד לא השכיב XR סופרמוטו כמו שצריך" זאת היתה התגובה הראשונה שלך, כמו שאמרתי תחלוק עליו עד מחר...אבל אפשר להיות קורקטיים ורגועים. יום טוב...אני מקווה שלהבא נתמסר רק על אופנועים.

TShavit

New member
אני מצטט את הוטבוב:

"מי שלא מבין למה צריך להנמיך מזלג ב2.5 ס"מ אחד מהשתיים : 1. הוא לא רכב על XR 2. הוא לא רכב על XR סופר מוטו וניסה להטות אותו מעבר להטיה בכניסה לחניה של המכולת..." רוצה לומר משהו לגבי התנשאות? טל

A r s e n a l

New member
או קיי טל שביט....

אז שניהם חוטאים בהתנשאות, אבל הראשון הוא "אחד האדם" ואילו השני הוא מנהל הפורום, אחד שיש לו אחריות מסוימת על תרבות הדיון כאן.

שחרלרט

New member
חבר'ה בוא נסכם דבר אחד.

כולנו בני אדם כולנו טועים,וכולנו חוטאים בחטא ההתנשאות. אבל אפשר גם לפעמים להתעלם מהערות כאלה ואחרות,בוא לא נהפוך לנירגנים וקטרניים.סה"כ זה פורום שצריך להיות סבבה בלי יותר מידי רצינות. תודה מראש שחר.

r929

New member
ומה הבעיה

אתה חושב שהוא לא צודק ? תראה את הצמיגים שלו, ה"פסי פחדנים" מראים שימוש נרחב במרכז הצמיג אפילו לא בתחילת ההטיה.

למעלה