בצער וביגון

Y a n i v Tr

New member
בצער וביגון

החלפתי את השם משתמש שלי
איזה מקורי אני,אעעעע?
ואני לא רואה שדיברתם על השיר החדש של פינק!!!!!! כולם לשמוע אותו!!!!! שיר מדהייים!

yanivtr

New member
נו טוב, חזרתי למשתמש הישן

מצטער על השירשור המיותר
(מישהו איים עליי
) יום טוב

AHV

New member
אני החלפתי כינוי לא מרצוני

חח אוף ,בינתיים זה הכינוי שלי עד שהבעיה תסתדר אני דארק אנג'ל

טוב הבעיה הסתדרה חח למזלי

והשיר החדש של פינק יפההה מאודד ובטוח שזה יהיה להיט כמו כול השירים שלה

i love gina

New member
נ"ש- כנסו בקשה...

מישהו ראה את הדיסק של evanescence בארץ??? אני מת להשיג אותו!!!!!!!!!! אה, ועוד משהו- המגן בפיזיקה המזויין מאחורי!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!! בעעעעעעעע... למקרה שיש פה מישהו ששוקל ללכת למגמה, think again!!! ועכשיו, לגשר הבא- 2.6 מתמטיקה!!! (שיהיה בהצלחה לכל הנבחנים....)

Boomkat

New member
טוב ושוב החלפתי כינוי

יש לי בעיה אני לא מצליח לכתוב עם השם דארק אנג'ל אז מעכשיו אני Boomkat

yanivtr

New member
אני לא רואה שום סיבה

שהדיסק שלהם לא יהיה בארץ...

i love gina

New member
לא אומר... ../images/Emo4.gif

הרבה דיסקים חשבתי שיהיו בארץ , ובסוף לא... בין אם זה סכסוך כזה או אחר, או שפשוט אין חברה שמייבאת את החברה של הדיסק... מקווה שיראה, ומקווה שיהיה זול... (אני מנסה לחסוך קצת....)

i love gina

New member
../images/Emo7.gif השירים שלהם כל כך יפים..

זה כואב..... השיר my immortal שלהם פשוט ענק..... כזה מרגש, עצוב , יפה..... יווווווו!!!!!!!!!!! אני חייב את הדיסק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוךךךך... טוב, מחר אני יסע לקניון ויקנה.. אה, אגב, קיבלתי היום את הדיסק החדש של ט'יק, מתנה. למישהו יש אותו? בינתיים שמתי ריפיט על when i get you alone אבל בקרוב אני יאזין לו עד הסוף ובתשומת לב מלאה....

AndreaCorr ©

New member
הממ.

(תזכורת לעצמך: לא להשתמש בריבוי סימני קריאה
) כן הם בהחלט להקה מצויינת... יש לי את הדיסק על המחשב.. אני מאמינה שגם אם אין עדיין את הדיסק או יגיע מתישהו.. הם עוד יהיו הצלחה ענקית.

Boomkat

New member
הם כבר הצלחה ענקית

הדיסק שלהם מצליח מאוד בבילבורד של אירופה וגם של אמריקה

i love gina

New member
memo taken... ../images/Emo8.gif

but i can't help it!!! אני ממש אוהב את 2 השירים האלה.... קראתי ביקורות והבנתי שהדיסק מלא בשירים איכותיים כאלה, אז יש למה לצפות!!!! ורגע, אני מבין ממה שאתם אומרים שאין את הדיסק עדיין בארץ?
טוב, אני לא יתיאש..

למעלה