בצער וביגון רב....

shai.m

New member
בצער וביגון רב....

בצער ויגון רב, אני מודיע על הפסקת שידורי הסדרה הטובה ביותר ``ניקיטה`` בערוץ AXN....לאאאאאאאאא! מעכשיו נוכל לראות ניקיטה רק בערוץ 3 בימי שישי בשעה 23:00...אני לא יודע איך אני יתמודד.... אהבתם את הסדרה כמוני? רוצים למסור ניחומים? מכירים אתר טוב על הסדרה? מכירים כתובת שאליה אוכל לשלוח מכתב זועם ולהחזיר את הסדרה הטובה בעולם?

shai.m

New member
רק חסר...

רק חסר שערוץ 3 יבטל את ``חברים``-והסוף לתוכניות הטלוויזיה האהובות! לא! חשוב לי להבהיר כאן ש``ניקיטה`` זאת סידרה הרבה יותר טובה מ-``חברים``.

LuNaTiC

New member
אני נוטה שלא להסכים איתך...

חי חי! אני מדברת ככה.. כמו מורה.. כמו אמא שלי! אולי מהסיבה הפשוטה.. מעולם לא ראיתי ניקיטה... are u pondering what i`m pondering? i think not! go pinky my man -ענבל-

התכניות הטובות באמת-

חברים!!!! ו...אמממ....זהו....``עולם הדיסק`` בתקופה הקצרה ששודרה ואני זוכרת מזה רק צב מעופף עם פילים עליו, כי זה בטח היה כשהייתי בת 5, אבל זה היה חיייב להיות טוב! ניקיטה...זה די משעמם... -ליאת- note:לא הייתי בצ`אט שהיה מתישהו ולא הייתי המישהו המדוכא! (ותודה לאורה על העידכון!)

shai.m

New member
איך את מעיזה?

ניקיטה?-משעמם?-אנחנו מדברים על אותה סדרה או שפוט אין לך טעם טוב?-או שראית רק 10 דקות מהסדרה?-או שאולי הטעם שלך קצת מוזר?

אההה....

בחורה בלונדינית שהורגת אנשים...לא כ``כ קשה למצוא את זה בטלוויזיה....סדרות /סרטי אקשן שלא קשורים לאקסמן השטוח, אבל הממשממש יפה, ממש משעממות/ים! -ליאת-

Hermione

New member
לא!

מה עם תוכניותי האהובות- המומינים (סבתא של אליסיה רולס), שלתיאל קוואק והמלך בבר? התוכניות הטובות באמת באמת...

shai.m

New member
אם היית רואה...

אם היית רואה ניקיטה היית מסכימה איתי, ואני הייתי ממליץ לך לראות ניקיטה אם ניקיטה עדיין היתה משודרת...)-: (דמעה מבצבצת...) ובשביל לאהוב ניקיטה צריכים לראות מהפרק הראשון, כי זה בהמשכים, וכדי להבין הכל...

sarah

New member
סידרה כייפית...

ראיתי כמה פרקים,התוכנית הטובה ביותר בטלויזה (פחות או יותר) אבל אל תאמינו לי :) ברברה סטריינסד

Panther

New member
מה פתאום!

אני לא התחלתי לראות מתחילת העונה, ואין בעיה להבין, מבינים הכל אחרי 2-3 פרקים. כי כל משימה זה פרק אחד. לפעמים יש סט של מקסימום 4 פרקים שבלי לראות את כולם אי אפשר להבין את הסיפור שהיה בהם, אבל חוץ מזה אין בעיה להתחיל מהאמצע. וואי אני לא מאמין שיש עוד אנשים שאוהבים את התוכנית הזאת.... חשבתי שאני לבד...

shai.m

New member
אני אתכם!

שרה ופנטר, אתם קרן האור בפורום הזה! זה נכון שלא חייבים לראות מהפרק הראשון, אבל ככל שרואים יותר ברצף ויותר פרקים, יותר מבינים, יותר נמצאים בראש של הסדרה, יותר מבינים כל דמות ואת התככים. ברור שמה שיפה בניקיטה זה התחכום, ולא רק התחכום, גם השחקנים המצוינים, העלילה, העניין, המיוחדות, הקונספירציות, המסר, ואני יכול להמשיך עוד הרבה...

נמרה

New member
פויה ניקיטה!!!

אני לגמרי מסכימה עם לונאטיק, חברים זאת ה--סדרה, ואין יותר טובות ממנה!! לידיעתך אדון שי, ניסיתי לראות ניקיטה כדי לגלות מה הופך המון אנשים למכורים, והאמת שכל מה שמצאתי זה את העובדה ש: *דה דה דם* גברים מעדיפים בלונדיניות!

shai.m

New member
שיהיה...

ניקיטה זאת סדרה מצוינת, ואני לא חושב שמילים יכולות לתאר את המורכבות והעניין של הסדרה הזאת--אם אי-פעם הסדרה תתחיל שוב מהפרק הראשון, תנסו לצפות בכמה פרקים...

S.tal

New member
דעתי!

קודם כל אני באמת לא ניסיתי אף פעם לראות ניקיטה, אבל שמעתי מהאחים שלי שזו סידרה טובה אבל קצת גם מוזרה... חברים, וגם סיינפלד- שכרגע לא משדרים (אבל כנראה בקרוב כן!) הן הסדרות הכי טובות בטלויזיה! -אי פעם! ולא פיספסתי אי פעם! טל נ.ב ליאת את לא היית המדוכאת בצ`ט? ובאיזה בית את בהוגוורטס אונליין?-ברייבנקלו?-כי אני שם!

Panther

New member
הסדרה שאני הכי אוהב...

זאת הסדרה היחידה שאני רואה קבוע ומחכה לה! איך התבאסתי שלא ראיתי אותה במדריך טלויזיה של השבוע.... זאת אחלה סדרה, ולא רק בגלל השחקנית, זה גם מאוד מתוחכם.

למעלה