בצעדי גמדה ....מי אני ?

שני נ2

New member
בצעדי גמדה ....מי אני ?

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההה מאיפה בכלל מתחילים מי אני? כבר חודש מסתכלת במראה שניה מבוהלת ואחרי מחייכת חיוך כזה שמעולם לא היה שם מה אני ? מה קרה לי ? כבר חודש מתפתלת מבולבלת לא שומרת ומדברת, מנסה לפחות, מתקשרת וקושרת את הקשרים מחדש את כל ראיית העולם שהשתגעה לה מאיפה מתחילים? מה עושים? לאן בכלל הולכים? איך מפרשים את כל הוויות הפנים ברחוב פתאום? ומה מה לעזעזל עושים אם אותה עוצמה שם שיושבת בחזה? לנשום היא אומרת זאת שם בפנים לנשום אבל היא לא מבינה שכל נשימה מעלה את הכל עוד יותר אני סמויה 007 כנראה כל החיים וחוגגת חודש של הצצה פנימית של תחושות של בלאגן מוטרף שהוא אחת הפעמים הראשונות שהצפה היא חיובית לפחות מרגישה ככה מודה על ראיית העולם שאתן מאפשרות פה, על המילים והפשוטות שנותנות לי פרספקטיבה וגם כמה תשובות לתובנות מכל החפירה, חדשה פה ובכלל - לבטח לא מורגש שבכלל לא מבולבלת אש
, אז תנו כמה טיפים איך להכיר אבל כרגע בדיסקרטיות כי עוד צריכה רגע לנשום ולהבין לאן, אבל רוצה להכיר לא בעולם הוירטואלי, אשמח להיות פשוט לחוות לא יודעת מה יוליד יום מעדיפה פשוט להיות להקלה על הטיפים כמה כיוונונים ת"א טבע
ובכלל בעולם ים
הכל ,התחשוה לשחייה, צלילה, שייט והכי חשוב לנשום את הכחול
מוזיקה - כמו הים לנשימה של הנשמה רכבים ואופנועים, למרות שכרגע אין
לבטח יסתדר תוך כמה שבועות לראות להיות ועוד ועוד ועוד ................ ולסיכום - http://www.youtube.com/watch?v=ZSK9kkM7GL4 אחלה סופ"ש לכולן
...ש

פאמקי

New member
שני יקרה

כל כך שמחה שהחלטת לכתוב... (מקווה שלא דחפתי מידי
). הכתיבה כל כך טבעית וכנה, ונראה לי שאם זה יצא מאותו מקום של הבלבול, עוד מעט הכל יהיה ברור... מקווה שנתראה בקרוב, כניסה חלקה יקרה, בטוחה שתלמדי הרבה מהנשים המדהימות כאן. יום קסום, מייקי.

טורטיתת

New member
את סמויה 007 כמו סוכנת שב"כ...

את סמויה 007 כמו סוכנת שב"כ...אני לשעבר לא הייתי קיימת, אפילו לא הייתי סמויה. פחדתי מהצל של עצמי, ברחתי הדחקתי, הייתה בי סוג של הומופבייה אישית וז"א כדי להרגיש "בריאה". כאן בפורום הזה בזכות המילים החברות המפגשים מצאתי הבנתי השלמתי עם עצמי. מתחילים כמו שהתחלת בראי, מסתכלים בנפש פנימה, בלבן של העין עמוק בפנים עד הלב, אוהבים מה שהוא מרגיש, מחפשים, שואלים, כותבים, הולכים, באים, בוכים, צועקים, מכירים בסופו של דבר יש הנחת רווחה. בהצלחה. שבת שלום

טורטיתת

ריגשתיני.....! אמממ....נעים מאוד!!!! עוד סמויה הצטרפה לה לשורות הפורום.... "אל תחפש רחוק...תישאר קרוב כי ככה זה לאהוב את עצמך, לא מול המראה, תכנס לתוך כן זה יכול להעיר אותך...."

היי שני....

כן כן הסמויה החדשה מאוד מתחברת לשירים.... אגב ראיתי את המסר שלך בתיבת המייל שלי אך משום מה זה לא הגיע לתיבת המסרים פה בתפוז
ואם כבר בשירים עסקינן.....אז אצרף שיר שמאוד מתחבר לעולמי כרגע http://www.youtube.com/watch?v=IHagPodxu5g

פאמקי

New member
תנסי

להיכנס לתיבה בכל זאת. לעיתים היא לא מראה שיש מסרים חדשים, אך הם שם. נסי לבדוק אחרי אתחול המחשב. אם לא, פני לפורום משוב והעלי את הבעיה. ובהזדמנות זו, ברוכה המצטרפת.

מירית032

New member
בצעדי גדולה מהחיים

את מדהימה, מה שכתבת עורר בי צמרמורת, מאמינה בך. אני יודעת שאת אחד מהאנשים שיודעים לעוף גם אם אין להם כנפיים. מחכה לראות אותך מגיעה רחוק, אני יודעת שאני אגיד... "אה.. אני מכירה אותה..." וזאת בהחלט גאווה.

שני נ2

New member
../images/Emo140.gif מילה ועוד מילה נהייתי אדומה

מיריתי מקסימה, על מה ולמה זכיתי במילים ככאלו
ווווווווווווי מזה קטונתי תודה יקירה אני כולי ב
.... הדרך ארוכה היא ורבה רבה.....כמילות השיר ובתוספת שלי ...ובמתוסבכת ולא פשוטה פשוטה
כך שמה יוליד יום אוכל לדעת רק אחרי אותו יום לך אני שולחת מפה --------------------- אה! אני מכירה אותך וזו גאווה ענקית שלי המשך יום פורה ומעניין..........
.

למעלה