בצל המוות

ben200

New member
בצל המוות

האם כשיש משבר מסויים מרגישים שחיים סתם? מרגישים שהסוף קרב? או שבעצם רוצים שהסוף יגיע? עברתי משבר כלכלי מאוד חזק לאחרונה, אני בסה"כ בסוף שנות העשרים, אבל אני מרגיש שזהו.... אין לי כלום, הכל הלך, ומרגיש די עובד עצות, אין לי שום כיוון, תמיכה משום מקום. אשמח אם מישהו היה יכול לייעץ לי משהו טוב שאולי יעזור לי קצת לחייך כל בוקר שאני קם. תודה

אורלי_ל

New member
הייי ../images/Emo13.gif

אולי תספר עוד קצת על עצמך? מה מצבך אחרי המשבר הכלכלי, יש לך ממה לחיות? גב כלשהו? קשה לי לייעץ לך כי אני מסוג האנשים שנכנסים ללחץ מעשרים שקל מינוס. אולי להיכנס לפרופורציות. אתה בריא, טפו טפו? מסוגל לעבוד? עובד? ספר עוד. תנסה לזכור שהחיים שלנו הם גלגל, מורכבים מעליות וירידות, וכשאתה למטה קצת קשה לראות את הלמעלה, אסל זה לא אומר שהוא קיים. שמור על אופטימיות, קום בבוקר, סתכל במראה, חיוך רחב (כן, לפני צחצוח שיניים
), תגיד לעצמך שאתה אוהב אותך ומאמין בעצמך. צא ותתחיל ת´יום. תזכור לפרגן לעצמך על הצלחות, כל דבר, אפילו הכי קטן, ולא רק ל´דת על עצמך על פלופים. זה משהו שאני שונאת אבל יש אנשים חולים, מסכנים, מדוכאים עד עפר ואני מרגישה שאני כאילו עוזרת לעצמי על הגב שלהם, אבל להם זה לא מזיק ולך זה מועיל, אז טוב שאתה נמצא במצבך ולא במצבם. תמשיך לעדכן ושבוע חדש ויפה.

ben200

New member
אז ככה...

כמובן שלא אוכל לפרט פה יותר מידי על עצמי. אני בן 29 שאפשר לומר שלא מצא את הכיוון בחיים, לא מבחינת זוגיות (זהות מיני מעורפלת לגמרי), לא מבחינת עבודה מסודרת ולא מבחינה כלכלית. אין משפחה תומכת ואין כלום. לפעמים החלום שלי זה למצוא איזו משפחה תומכת לתקופה מסויימת, פשוט אני מרגיש שרק אם אהיה בסביבה כזו לתקופה מסויימת אז אחזור לעצמי, ארגיש מוגן פחות או יותר וכמובן שאוכל לחשוב בראש צלול ולכוון את עצמי כמו שצריך. אבל זה רק חלום שלא יתגשם לעולם. נראה מה יהיה.... מכווה לטוב

~דויד~

New member
אולי תסע להודו???

האם אתה עסקת באיזו שהיא פעילות רוחנית בעבר?

אורלי_ל

New member
אומרים... ../images/Emo13.gif

שבגיל 29 בנאדם מתחיל להתעורר ולרצות לשנות. קשור משהו לאסטרולוגיה. אוקיי, אז אתה נמצא בנקודת התחלה כל שהיא, בוא נלך לאט לאט. עבודה: מה אתה אוהב לעשות, מה הכישורים שלך, מה למדת. זוגיות: לא הבנתי לגבי זהות מינית מעורפלת - האם התכוונת שאתה לא יודע אם מעדיף גברים או נשים? או שהזהות שלך (מגדר) לא ברורה לך? והכי חשוב - מה שכתבת על סביבה תומכת. אז משפחה שלא תומכת זה דבר כואב... אבל תדע לך שאם קיבלת קושי כזה זה סימן שאתה יכול להתמודד איתו
. מה לגבי חברים? אתה יכול לראות בפורום הזה מקום תומך... למה המשפחה שלך לא תומכת? מה הקשר ביניכם?

ben200

New member
ממש תודה לכולכם.....

לגביי הזהות שלי.... מקיים יחסי מין עם גברים, אבל מצטער תמיד אח"כ, אולי קשה לי לקבל זאת, אולי לא מתאים לי כל כך יחסי מין עם גברים, חשבתי שאולי אני יותר זקוק לחיבוק הגברי וזה מוביל גם ליחסי מין, כי בעצם איפה אוכל לקבל חיבוק גברי? אולי מצאתי את זה אצל ההומואים. לגביי עבודה, אני עובד בעבודה שאני לא אוהב בכלללללל, פשוט אין משהו אחר כרגע, ואני לא יכול להתפנק, אני חייב לעבוד כי המצב הכלכלי על הפנים. זה מביא אותי למצב ממש מדכא, מכוון שאני מרגיש כאילו אני בכלא, חייב להעביר את הימים האלו, את הזמן הזה ולא יכול לזוז מהנתיב. תודה ממש לכולכם על התשובות והתמיכה.

rubber duck

New member
לא אכנס לכל מה שכתבת

אבל דבר אחד אתה עושה את מה שאתה עושה כרגע על מנת לשרוד אבל אתה שורד על מנת להביא את עצמך לימים יפים יותר צא מתוך נקודה זו אני מאמין שאם תחשוב קדימה תראה שיש לך עתיד והעתיד שלך נמצא רק בידיך אז קדימה לעבודה אתה יכול להצליח ולהצליח בענק וההצלחה הכי גדולה היא לעמוד במה שקבעת לעצמך ולא בסטנדרטים כלשהם שרון
נ"ב אנחנו כאן

rubber duck

New member
אתה מוזמן אלינו לכאן

אנו מעיין משפחה תומכת זמנית וגם קבועה תומכים זה בזה הדגש הוא על שימחה וכיף ולהיות כאן כשתריך - אחד עבור השני
שרון

rubber duck

New member
אתה מוזמן אלינו לכאן

אנו מעיין משפחה תומכת זמנית וגם קבועה תומכים זה בזה הדגש הוא על שימחה וכיף ולהיות כאן כשתריך - אחד עבור השני
שרון

~דויד~

New member
יקירי

ראשית, תנשום. אמור תודה על מה שיש לך כעת: חיים. אנשים בדרך כלל לא מעריכים מספיק את מה שכבר יש להם. חיים, בריאות, מקום לישון, מים, מזון. לאף אדם אין שום דבר ששייך אליו בחיים. הכל הוא קיבל בהשאלה. שנית, הבן כי: הכל מושלם בחיים שלך. אין זה אומר כי זהו, עכשיו לא צריך לעשות כלום כי הכל מושלם. לא. הכוונה היא להיות במודעות של הכל מושלם (עד כמה שהכל נראה גרוע) ומשם להמשיך ולפעול. שום דבר לא קורה ללא סיבה. מה שקורה לך הוא תמיד לטובתך העליונה, אלא יתכן ואינך רואה זאת. דויד

~דויד~

New member
אורלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

דרך אגב, ניסיתי להתקשר אליך לסלולראיהיום

אורלי_ל

New member
זה אתה? לא השארת הודעה

אז חשבתי שמישהו חייג אלי בטעות. אני מכניסה אותך לזיכרון.

אורלי_ל

New member
לא חיכית מספיק ../images/Emo3.gif

לא לימדו אותך בבית סבלנות? אופס... שכחתי אתה לא פולני אמיתי...

rubber duck

New member
היי בן

קשה לך לא טוב לך ראשית כל אתה בן אדם שנית קח לך זמן - ותן לנפש להתאושש ואז עשה לעצמך תכנית פעולה נסה לראות מה יש בידיך ומה אין ומכאן לצאת לדרך יהיו עוד ימים קשים אבל יהיו ימים מאושרים והאושר לא תמיד נמדד בכסף כתבת שיברת משבר .......... שים לנקודה שעברת ושאת כבר אחרי ועוד משהו אתה עוד צעיר אף אחד לא מצפה שתיהיה עוד ביל גייטס בגיל כזה נכון שי כאלו שמגיעים להישגים מרשימים כלפי חוץ ויש אחרים שמגיעים להישגים כלפי פנים מקווה שאוכל לתמוך מעט שרון

אני אומר הפוך..

אל תחכה למשהו כדי לחייך.. דבר ראשון, קום בבוקר.. תחייך. אחרי זה תראה מה אלאה.. מבטיח אני לך, ברגע שקודם תחייך ואח"כ תפעל מהמקום הזה, במהרה תקבל את מה שמביא לך חיוך. ולא הפוך..

למעלה