בצלאל קבלו אותי

Hubert Hubert

New member
מגניב.

ובקשר לכרזות של בצלאל: יצא לי לראות היום שניים מהפוסטרים (כמה וריאציות יש?) בתחנות אוטובוסים, וזה מעאפן לגמרי. גם לא מעוצב יפה, גם קונספט משעמם עד כדי כך שאני לא זוכר בכלל מה היה באחד מהפוסטרים, ובאופן כללי נראה מאוד לא "בצלאלי". אם הם כבר הולכים על הפוזה היהירה אז שיוסיפו גם פרובוקציות כמו בימים הטובים! או שאולי פספסתי משהו?

חשבתי על זה

בפרסומת הראשונה ראיתי קבלו אותי מעוצב נוראית בפוטושופ (עננים) ואיזו בחורה בפרסומת השניה ראיתי מישהו שקשקש קבלו אותי ואיזה בחור, שברור שהוא לא יודע לצייר ובפרסומת השלישית היה איזה גרפיטי, גם כן מעפן אני חושב שהם מנסים להגיד שלא צריך להיות כשרוני במיוחד בשביל להתקבל אליהם, או לא צריך טכניקה מטורפת, פשוט להיות כשרוניים דרך אגב, לא חשבתי על זה שהם יהירים עד שלא הסיטו את תשומת ליבי לעניין נראה לי הם הלכו על השנינה הצבאית של קבלו אותי

mulon1984

New member
נראה לי

שהם סתם נתנו לאיזה סטודנט לעצב להם את המודעות כדי לחסוך בכסף. לצערי, כבר הרבה זמן שלא ראיתי שום דבר מרשים יוצא מעיר הקודש.

amitais

New member
לתת לסטודנטים לעצב זאת מטרה

לא חסכון בכסף, המטרה היא לאתגר אותם ולתת להם להתנסות בעולם האמיתי. כעקרון, דווקא הסטודנטים אמורים להיות מקוריים ומעניינים יותר מהפרסומאים. אבל אני לא יודע מי יצר את הפרסומות במקרה הזה. כל שנה זה אחרת.

mulon1984

New member
וואלה

אבל לא יודע, בכל פעם שאני רואה עבודות של תלמידים מבצלאל, ואפילו עבודות גמר ועבודות של תלמידים מתקדמים, אני לא מתרשם בכלל. אפילו להיפך.

ailag

New member
כי הם תלמידים או כי הם בצלאל?

(תוהה כי אחותי בשנקר, ואפילו תיק העבודות שלה היה מרשים.. בשביל אחת אובייקטיבית כמוני כמובן)

j i m m y

New member
ממה אתה כן מתרשם?

סתם בשביל הקנה מידה, מסקרן אותי למה אתה מצפה

mulon1984

New member
אתה רוצה דוגמה?

מה, לסרוק פרסומת שממש אהבתי? אגב, אם אינני טועה, האינך לומד בטכנולוגית בחולון? זהו מוסד שבהחלט מרשים אותי ואני ממש רוצה ללמוד שם.

j i m m y

New member
לא הבנת את מה שאני שואל

ובאופן כללי, מה שאני שואל - זה אם אתה מדבר על פירסומות בישראל באופן כללי - כי תכל'ס גם אני לא אוהב בכלל אל הפירסום הישראלי (חוץ מהפרסום המשודר). הפירסום המודפס הישראלי הוא פשוט מזעזע. ראיתי את זה במיוחד כשחזרתי מאמסטרדם לארץ. רציתי להקיא על כל הביל בורדים מרוב שהכל נראה כמו ועדת קישוט מתנ"סית.

mulon1984

New member
אה

אמ, נראה לי שכן... כאילו, מה? אני ממש לא מעודכן בבילבורד הישראלי אז...

marv

New member
אני חושב שמה שמולי מנסה להגיד זה...

שהר הוליד עכבר.... עם כל הפוזה שבצלאל מציגים את עצמם, ועם כמה שכולם תופסים מהמקום הזה- בתכלס הם לא מראים שום דבר משמעותי מבחינה אומנותית - בין היתר ביחצון של עצמם כמוסד על רמה... קלעתי בערך מולי?...או שסתם אני מבלבל ת'בצים?

למעלה