בצורת

בצורת

המצב עגום. אין כלל הצעות. הסכמתי להתחיל לשמוע רק לפני כחצי שנה, ומאז נפגשתי סה``כ עם 2 בחורים. ימים מצטרפים לשבועות, ושבועות לחודשים, והדאגה מתחילה לכרסם באדישות שאפפה אותי עד עתה. נכון שאני לא נוהגת לקרוא 40 יום כהמצאת הדור האחרון לסגולות פלא, אבל כל יום נושאת תפילה ``שמע קולינו חוס ורחם עלינו...`` אנא השם בבקשה ממך המצא לי את זיווגי בקרוב, פעמים כשמצב רוחי ירוד דימעה מצטרפת לבקשתי, אבל ההרגשה.. נותרת קשה. ליבי מלא וגדוש, שואף לחלוק את חציו לנועד לי עוד טרם בריאתי. אבל... מחשבות וספקות מאיימות לפוצץ את מוחי, מה יהיה איתי??? הל ו ו ו ו ו.... ש-כ-ח-ת-ם א-ו-ת-י ‎ ‎ב-ב-י-ת !!!

המצב שלך לא כזה גרוע

בחצי שנה שני בחורים זה די נחמד. זה שאין הצעות זה מעצבן אבל תתארי לעצמך מצב שאת נפגשת כל שני וחמישי וכל פעם זה יורד על שטות אחרת? כל פעם לקוות וכל פעם להתאכזב. לפחות המצב הזה נחסך ממך. בקיצור תסתכלי על חצי הכוס המלאה. והיא מלאה!!!

תודה על העידוד

אם אמנה את מספר ההצעות שהוצעו מאז שנות העשרים שלי לא אגיע לסיפרה 10! יש לי בעיה, אנשים כמעט ולא מכירים אותי.. לו היו מציעים הצעות, גם שאינם רלוונטיות הייתי מתנחמת בעובדה שלפחות חושבים עלי... מה שלא קורה כמעט במצב שלי.. אז נכון שעדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה, אך לפעמים יש רגעי משבר שאז הרגשת הבדידות מורגשת בשיא עוצמתה . . .

winkinsmily

New member
תירשמי

אצל שדכנית אובססיבית\בבנין עולם אל תחכי שאנשים יחשבו עלייך ברגע שתרגישי שאת את ההשתדלות שלך עשית-זה יוריד המון מההרגשות השליליות

winkinsmily

New member
תדירות הפגישות

לא חייבת להיות גבוהה לפעמים פשוט מציעים בחורים וה' יודע שהם לא מתאימים לך אז הוא חוסך לך את הפגישה איתם והם יורדים מכל מיני סיבות אבל ההרגשה באמת מוכרת,גם לי היו תקופות כאלו,ואני כ"כ מבינה אותך...

יכולה להבין אותך מאד!

לי היתה תקופה של 8 חו` בהם לא היה שמץ של הצעות אבל המשכתי ללהתפלל לריבונו של עולם שלא אצטרך להיפגש אם זה לא שלי... ובאמת עדיף לא להיפגש סתם... תתפללי שזיווגך יבוא בקרוב במהרה בלי ספקות והכי בקלות וכמה שפחות בחורים תצטרכי להיפגש...! /tapuzforum/images/emo23.gif איתך... /tapuzforum/images/emo23.gif

קליט

New member
*בחור 1 עוד אפשר למצוא...- ובקרוב !

*רצוי להודות לה` על מה שיש ! - כדי לחיות נכון, וזו סגולה להוושע ! *יתכן והגיעו להורים שלך הרבה הצעות, הם בררו לעומק -וזה לא התאים להם . דברי איתם על הנושא, שידעו מה חשוב לך, ותחשבו אולי על דרכי פעולה חדשים . בהצלחה רבה !

kiss 18

New member
מתוקה,

שבוע טוב! בדיוק השבת מישהי אמרה לי, "להתפלל ולהתפלל... אם לא- זה לא בא..."
ועכשיו בתוך הדאגה, ואולי גם ההעצבות שאת עכשיו אז זה בדיוק הרגע להפוף את הקערה קומי עימדי על הרגליים (יכולה גם לשבת...) ושאי תפילה אל השמיים
זעקי להשם יתברך ותראה איך יבוא מלאך כי השם הוא רחום וחנון אז אנא תני בוא אמון ותזכורי שהכל קורה לטובה ותשתדלי לקבל באהבה (נכון, אני יודעת ש-קל לדבר... אבל משתדלים לקחת הכל באהבה) בסוף הכל יעבור ותכנס אליך קרן אור...
תבטח באחד ואל תפחד... שולחת חיבוק ענקקק.
וים של שמחה ואושר (יש כזה דבר...)

למעלה