בצורת, בצורת, בצורת

נדירליאל

Active member
שלושה ערוצי תוכן, 5 חברות שמשדרות חדשות ושאר מריעין בישין ואין, ממש אין במה לצפות.
בנטפליקס מצאתי סדרת הומואים חמודה, כל פרק במשך 20 דק' - "איסטסיידרס" מ- 2018
טרם נכנסתי לעונה 2 של וונסדיי
ונכנסתי לצפות בעונה 14 של המגה-מרגל החרמן "ארצ'ר".

דורי 1981

Well-known member
אל תצפה להרבה תוכן בערוצי חדשות. אם כי (בהנחה שהאקטואליה לא תפריע) יש את מותק בול באמצע עונה 2 בכאן 11 (חמישה פרקים ראשונים, ראשון-רביעי). גם מומלצת הסדרה "המתנקשת" שאני רואה בהוט VOD על עיתונאי שמגלה שאמא שלו מחסלת.

נדירליאל

Active member
אל תצפה להרבה תוכן בערוצי חדשות. אם כי (בהנחה שהאקטואליה לא תפריע) יש את מותק בול באמצע עונה 2 בכאן 11 (חמישה פרקים ראשונים, ראשון-רביעי). גם מומלצת הסדרה "המתנקשת" שאני רואה בהוט VOD על עיתונאי שמגלה שאמא שלו מחסלת.
תודה דורי
הגיע הזמן שאחזור קצת ל HOT

נדירליאל

Active member
@דורי 1981
צפיתי בפרק ראשון של עונה 1 ובפרק ראשון של עונה 2.
מזכיר לי את פולישוק קצת.
יש שחקנים טובים, בהחלט.
אבל לא ממש ריתק אותי.
תודה על ההמלצה. עכשיו אני הולך לצפות ב- 4 חתונות

דורי 1981

Well-known member
אני כבר שנים לא מוצא סדרה שמרתקת אותי..
עם הגיל הכל נהיה משעמם וצפוי כזה
סבתא שלי ז"ל לא ראתה בטלוויזיה ערך. היא הייתה מרצה לבלשנות וספרות באוניברסיטת ורשה (עד למלחמת העולם השנייה) ומורה ביסודי ביפו כשעלתה. מבחינתה הכי חשוב היה ספרים. היא ראתה ברוב ההומור בארץ ובחו"ל משהו נמוך ביותר (למשל , המלון של פולטי, הגשש החיוור, סיינפלד וכדומה). ממש היינו צריכים להכריח אותה להתחבר לכבלים. אבל היא ידעה לצחוק, בעיקר מספרי בדיחות. אתמול הייתה אצל ההורים שלי (בדירה שבה היא גרה) הפסקת חשמל, אז התבדחתי ש "הרוח שלה באה לבקר".

למעלה