בצועים חדשים

היי הדי, את הזמר Laurent Brunetti

אנחנו מכירים שמענו וראינו אותו שר את השירים של מייק, הוא נהדר, קסם של בחור, את השני אני לפחות פעם ראשונה רואה, תודה לך הדי

Hedy48

New member
זו הפעם הראשונה שאני שומעת אותו.

הוא מאוד מקצועי ושר עם המון רגש. ברוו ל Laurent Brunetti

מיכל שמ

New member
אכן הדי , הוא מקסים ,פגשנו אותו בארץ ובפריז

הוא שר מקסים ועם המון המון רגש ואהבה למייק .

לטובה ולכל החברים היקרים עטרת ברכות !!

מזל טוב ושפע ברכות, איזו הצלחה כבירה למייק שלנו צביקה יקירי המון ברכות !! הוא גדול !! הוא ענק!!!!!!!! תודו שאין כמוהו ולא רואה שיש לו מחליף כל הכבוד "לגרגורי בן שנפי" הוא שר נפלא ועושה המון כבוד למייק שלנו איזו גאווה וכמה שהנצחון מתוק הוא חזר לבימות פריז ועוד איך במלוא העצמה !!!!! אין יותר שמחה ממני וגאה ביום הזה על ההצלחה שנוחל המחזמר של גדי עינבר MIKE LAISSE NOUS T'AIMER" כן "מייק תן לנו לאהוב אותך " כמובן אני מלאת הערכה לצרפתים שנותנים לנו לחיות שוב את החוויה מחדש תודה מיוחדת לך "מייק מוישה ברנד" הנה אתה שוב איתנו כאילו לא עזבת מעולם אני ממש בוכה ומתרגשת מאד וכבר מדמיינת לעצמי איזו שנה תהיה לכולנו בזכותך שמך מתנוסס בכל רחובות פריז והמעריצים נוהרים לטיאטרון קומדיה מכל רחבי צרפת ולו רק כדי להרגיש את החוויה המהממת הזו ערב שלם כשכולם מבקשים עוד ועוד שירים ועוד הדרן .אני מתארת לי איזו עצמה עברה על כל מי שהיה שם בהופעות הראשונות תודה לבורא עולם שאנו זוכים לראות את הכבוד הגדול שנותנים למייק שלנו באירופה ומי יתן ונזכה כולנו לנסוע לשם ולהיות חלק נכבד מהחוויה הענקית אמן ואמן . מאחלת לכולנו ולפורום היקר הזה "בספר החיים תיכתבו ותיחתמו" שנה טובה ומבורכת לכל משפחת ברנד ולכל הבני הדודים של מייק היקרים שלוחה ברכת מועדים לשמחה וששון חג שמח לכל החברים באהבה והערכה מרסלי אוחיון יצחקי

למעלה