בצוות הבנות...

Bishnet

New member
בצוות הבנות...

יש את שירז טל, מורן סטוויצקי, ו... עוד איזה מישהי... בכל מקרה - אני שונא את ה"עוד מישהי" הזאת!!!! היא כזאת מעצבנת!! חוץ מזה, היא כונפה לא נורמלית...

אתה מתכוון לשירי הלר

אני דוקא הכי אוהבת אותה,מבחינת התשובות-היא הכי רצינית. והיא לא כונפה אל תגזים

Bishnet

New member
טוב נו,

היא לא כונפה, היא קצת מכוערת, אבל היא עדיין מעצבנת אותי!!!

NetGangsta

New member
שירי הלר זו זאתי שעבדה על יורם ארבל

בפספוסים אם את זוכרת. היא כאילו באה לשחק במי רוצה להיות מליונר. אבל בכל מקרה, לפי מה שאני חושב, שירז טל היא הכי יפה, הכי אינטלגנטית וחכמה מכל הבנות שם. והיא גם לו סנובית ביחס לשירי ולמורן הלסבית.

Bishnet

New member
בעעעע.....

שירז טל גם קצת מעצבנת... לדעתי מורן סטוויצקי הכי מעודכנת שם, היא הכי טובה!!!

dor302

New member
דעה שלי../images/Emo70.gif

אף אבל אף צוות בנות לא יעברו את צוות הבנות השולט והכי מצליח:מורן,אפרת ורותם על זה אין מה להתווכח בכלל
לגבי הבנות של עכשיו
לפי התוכניות שאני ראיתי שהם מגישות אפשר להגיד שהם טובות אבל מצוינות אני לא הייתי אומר מהתחלה הם לא נראו לי בכלל בכל מקרה כל אחד וטעמו האישי
אני חושב ששירז,שירי ומורן לא יעברו את ההצלחה של העונות הקודמות!

0100

New member
העונות הראשונות הכי שוות..

לדעתי העונות הראשונות היו הרבה יותר טובות מהעונות האחרונות כולל ובמיוחד מהנוכחית. בעונות הראשונות : הרכב הבנות היה מוצלח במיוחד: מורן אייזנשטיין,רותם אבוהב בשתי העונות והחלפה של מיה קלוג לאפרת..סה"כ שתי העונות האלה לדעתי היו השיא...במיוחד השנייה. וזאת כי לבנות הנ"ל היה שילוב מנצח של יופי,אינטיליגנציה,ייחוד,מידת רצינות,חוש הומור,התעניינות וקיצר הם "סיפקו את הסחורה".. בעונה הנוכחית למזלנו הצופים נשארה מורן אייזנשטיין המתוקה ביום שלישי לפחות.. ההרכב הנוכחי נחמד אבל לא יותר מזה.הם לא מספיק מפולפלות.הם משתדלות יותר מדי.....יש להם תשובות סטנדרטיות.. ולדעי הרמה פשוט ירדה.. בניגוד אליהם הרכב הבנים לא השתנה...וטוב שכך........הם פשוט צוות מעולה,שימשיכו כך! הבנות צריכות לקחת דוגמא מהם....

NetGangsta

New member
אינטליגנציה?!?!

מצטער, לא ראיתי בהרכב ההוא מולקולה אחת של אינטליגנציה באויר...

moranbd

New member
איכססססס

שלושת הבנות שם דפוקות ובאופן דחוף צריך להוציא אותן משם ...

למעלה