בצהריי היום

מפ33יצה

New member
בצהריי היום

התקשרתי לאופיר, ביקשתי שיבוא.. יש לנו הסכם מי שצריך זיון מתקשר לשני... "היי אופיר תגיע לפה.. אני חמה..." "עכשיו?, אני רוצה לראות סרט." "אופיר עכשיו, אני רוצה שתגיע מהר.." "זה יעלה לך ביוקר הוא אמר.." וזה העלה חיוך על שפתיי.. ארגנתי מהר את הבית אספתי את כל הבגדים זרקתי לחדר אחר וסגרתי את הדלת, סידרתי יפה את המיטה, ובלגנתי מעט שלא יראה צפוי מידי , הכנסתי את עצמי למקלחת .... שמתי על עצמי תחתון סקסי אדום גופייה, צמודה.. הוא נכנס, מביט בי חצי מחוייך חצי רציני, "את תסבלי על כך.." אמר "שבי על 4 עכשיו, עמדתי על 4, הוא לקח קולר ושם על צווארי, בואי איתי אמר, ומשך אותי אחריו, הוא נכנס לשירותים הפשיל את מכנסיו והשתין, פתח את ברז מים ניקה את אברו כיוון אלי ואמר לקקי, ליקקתי את הקצה שלו בשקיקה.. .. יצא החוצה , אני נשרכת אחריו קשורה ברצועה, הוא התיישב על הספה, הדליק טלוויזיה, שם אותי מתחתיו בין רגליו וציווה , לקקי לי עכשיו אישה.. עברתי עם לשוני על האשכים שלו, מסביב לאט מלקקת מלמטה את הבסיס עד למעלה לראש, יותר חזק אמר ומשך את השערות שלי לכיוון הזין שלו.. תמצצי, הכנסתי את איברו לפה והוא הרים והוריד את ראשי כשהוא אוחז בשערות ... עולה ויורדת על האבר שלו, כמעט נחנקת .. מרגישה אותו גדל בתוך הפה שלי.. מוציא אותי, "בינתיים מספיק" הוא אומר, בואי לטיול, הלכתי אחריו על ארבע, קשורה הוא הצמיד את הרצועה חזק אליו, נצמדתי לירך שלו.. הוציא קרח מהמקרר.. שם בצלחת והחל מטפטף אותו על הגוף שלי, להעביר את הקרח על החזה שלי , על הבטן, העור הצטמרר לו, "תסבלי" הוא אמר.. העביר את הקרח בין ירכיי , מעל הפתח שלי , ובמכה אחת דחף אותו לתוך המערה... הרגשתי ריגוש פראי, התחלתי לנטוף מהקרח ומעוצמת הריגוש... לקח עוד קרח. העביר אותו מסביב לישבני, שם אותו על עצם הזנב ונתן לו לנטוף אלי , תוך שהוא מלקק את הישבנים שלי , מסובב את הלשון סביב הפתח, לקח קרח נוסף ושוב הכניס לתוך המערה שלי וביחד הכניס את האצבע לישבני התכווצתי מההפתעה הוא החל מסובב את האצבע בתוכי, מכניס ומוציא אותו יד שנייה מלטף בפרעות את החזה שלי מכניס ומוציא את האצבע , מסובב אותה מרחיב את הפתח לוקח קרח מכניס לי בישבן לתוכי ומלקק אותי, מכניס אצבע מקדימה, כניס עמוק.... מוציא לאט מכניס עוד אצבע הקרח החל להימס בישבני והתחלתי לנטוף . הוא קם, הוציא צלחת מרק ומילה אותה מים ושם אותה בצד...התיישב לפני בפיסוק, נשען לאחור, הצמיד אותי עם הרצועה ואמר לקקי לי בפרעות התחלתי להשתולל על איברו לסובב את קצה לשוני עליו, ללטף את הביצים עם הלשון, הכנסתי את הביצים לפה ושאבתי אותם חזק ינקתי אותם הוא נאנך ואמר מספיק, שם את הקערה מולי ואמר לי ללקק את זה כאילו היה אברו... עמד מאחורי לקח קרח הכניס אותו למערה שלי, פיסק את ישבני וחדר אלי מהר במכה אחת התחיל לצאת ותהכנס ואני מלקקת את המים בקצב שהוא מכתיב הוא נע מהר בתוכי מפסק את הישבנים שלי אני מלקקת את הקרח הוא מחדיר לי כל פעם גם קרח מלפנים הוצאתי צרחה מרוב קור והוא התלהב מהצרחה התחיל לנוע מהר יותר הרגשתי אותו מתמלא בתוכי ומזרים את האנרגיות החוצה לתוכי....הוא אחז במותני לא נותן לי לזוז הכניס אצבע חמה למערה והתחיל לאונן לי, ללטף את הדגדגן, גמרתי על האצבע שלו במהירות, מתנשפת ... ליטף את שערי התיר את הקולר ונשק לי...

למעלה