בפרק של היום:.........

backstreet girl

New member
בפרק של היום:.........

איב רוצה לגלות לגרייס על מה שראתה בבית החולים עם סם ואייבי..... אתם: 1)בעד......סם צריך להיות עם בחורה כמו אייבי עשירה ,יפה, מושכת, חכמה שיזרוק כבר את הגרייס המגעילה הזו 2) נגד.......זה יהרוס 2 משפחות ............\ 3)נגד........גרייס היא אישה נפלאה ואני לא רוצה שתיפגע.......

python 4

New member
בחיי, בחירה כזו קשה לא היתה לי

מאז היום בבוקר, כשהייתי צריך להחליט אם לאכול טוסט או ביצה. נו באמת... גרייס? אישה נפלאה? אנחנו רוצים שהיא תיפגע! זה אינטרס מדיני. להרוס משפחות? נו טוב. לשילוב של סם עם הפלטה לא הייתי קורא משפחה. לדעתי סם צריך לזרוק אותה מייד, ולעבור לאייבי ה... כל מה שכתבת ויותר. ואם הם צריכים לחלק את הבנות בניהם אז שסייבי יקחו את קיי ושגרייס תיקח את ג'סי ואז שתהיה להם איזו תאונה מצערת וניפטר משתיהם.

backstreet girl

New member
../images/Emo186.gifשיואו כמה שאתה רשע............

די די אני לא מאמינה.......
זה מה שאתה מאחל לגרייס וג'ס ...שימותו....
תתבייש לך......
ילד רע.....

python 4

New member
OK, יש לי רעיון לשאלה:

טימי מאוהב קשות בצ'רי. האם: 1. הוא צריך לממש את אהבתו, כי אין דבר שעומד בפני אהבת אמת (*בכי*) 2. הוא צריך להישאר נאמן לטאבי, כי אין דבר העומד בפני ידידות אמת 3. הוא צריך לזרוק את כולם לזבל ולחזר במרץ אחרי אייבי, כי הוא קצת אינטילינט יותר מכולם ומבחינת הלוק הוא שם את ג'ולי וסם בכיס הקטן. 4. להגיש מייד מכתב התפטרות למפיקים, כי התאהבות בצ'רי זה סבל שעבורו בטוח לא משלמים לא מספיק.

python 4

New member
נכון מאוד! בחרת בתשובה הנכונה!

והפרס שלך - שבלול, שישלח בקרוב לביתך. (סליחה אבל האייקונים משום מה לא עובדים לי).

למעלה