בפרק האחרון לא הבנתי משהו.... לאן שרה נעלמה? היא פשוט ברחה?
ח חנוווש9 New member 24/1/05 #13 זה לא שיר פתיחה.. זה כאילו שיר שיצרו במיוחד בשביל הסדרה...אם את רוצה להוריד אותו באימיול\קזה תכתבי "SUMMERLAND THEME"...
זה לא שיר פתיחה.. זה כאילו שיר שיצרו במיוחד בשביל הסדרה...אם את רוצה להוריד אותו באימיול\קזה תכתבי "SUMMERLAND THEME"...
מ מכורה לפיתוי שלך New member 24/1/05 #16 הוא בפתיחה של הסדרה? הוא שיר פתיחה או פתיח או נעימת פתיחה...
E eilatmadar New member 25/1/05 #18 ל לו2 ירדנוש היא לא כזאת יפה אבל גם לא מכוערת ואת צודקת היא באמת מעצבנת !!!!!!!!
B Blip Blop New member 23/1/05 #9 גם אני לא הבנתי משהו נכון האיש הזה מהחוף שסוזנה פגשה? לא הבנתי אם בסוף זה כן הוא בשתכנן את הבנין בניו-יורק או לא
גם אני לא הבנתי משהו נכון האיש הזה מהחוף שסוזנה פגשה? לא הבנתי אם בסוף זה כן הוא בשתכנן את הבנין בניו-יורק או לא
L LIAH1 New member 23/1/05 #10 לפי מה שאני הבנתי ../images/Emo26.gif אז כן... היא הרי ביררה עליו באינטרנט, והראו כי הוא רשום שם בתור זה שעשה את הפרוייקט הזה.
לפי מה שאני הבנתי ../images/Emo26.gif אז כן... היא הרי ביררה עליו באינטרנט, והראו כי הוא רשום שם בתור זה שעשה את הפרוייקט הזה.
L LIAH1 New member 23/1/05 #12 כן, גם לפי דעתי...../images/Emo45.gif ודווקא יהיה נחמד עם לסוזאנה יהיה סיפוריישן רומנטי כזה
L LIAH1 New member 24/1/05 #15 כן, ות'אמת- אפילו אם הם לא מתכוונים להחזיר את טיילר, אני ממש מקווה שימצאו לה משהו חדש, ויוסיפו מישהו לקאסט. כי זה מבאס ככה שהעלילה שלה היא רק עם אווה והילדוד'ס... צריך גם משהו ששייך רק לה כזה...
כן, ות'אמת- אפילו אם הם לא מתכוונים להחזיר את טיילר, אני ממש מקווה שימצאו לה משהו חדש, ויוסיפו מישהו לקאסט. כי זה מבאס ככה שהעלילה שלה היא רק עם אווה והילדוד'ס... צריך גם משהו ששייך רק לה כזה...