בפורום של מדונה

Moonwallker

New member
בפורום של מדונה

אומרים שמדונה היא האישה הכי מצליחה מבחינת מכירות ERANMC אמר שמראיה קארי היא הכי מצליחה אז מה האמת??? מי ביניהן היא באמת יותר מצליחה???

eranmc

New member
גל לא לפרסם מספרי טלפון בבקשה ../images/Emo13.gif

וברוך הבא!!!

roimc

New member
ברור שמאריה קארי

בפעם ה-100: MARIAH CAREY - 18 MILLION EMOTIONS - 10 MILLION MTV UNPLUGGED - 12 MILLION MUSIC BOX - 28 MILLION MERRY CHRISTMAS - 12 MILLION DAYDREAM - 24 MILLION BUTTERFLY- 15 MILLION ONES - 16 MILLION RAINBOW - 12 MILLION יאללה נמאס מהשאלה - מאריה גם נבחרה לזמרת הנמכרת ביותר.

שעטנז

New member
לפני שהיא שרה את ההימנון בסופרבול

הקריין אמר שהיא הזמרת שמכרה הכי הרבה בהיסטוריה. אני מאמין שהם בדקו אם זה נכון לפני שהם אמרו את זה. והיא מכרה בערך 150 מיליון דיסקים וסינגלים, למרות שבתוכנית הזו של טי אר אל אמרו שהיא מכרה 140 מיליון אלבומים וסינגלים.

Moonwallker

New member
שכחתם לתיין את גליטר

שלא מכר אפילו מיליון עותקים אבל לא נורא. אבל מה שמצחיק שבפורום של מדונה טוענים שהיא מכרה 150 מיליון עותקים. אז איך אפשר ליישב זאת. ואני עוד קראתי פעם בידיעות אחרונות שדווקא וויטני יוסטון היא האשה הכי מצליחה במכירות עם מעל 150 מיליון עותקים.

eranmc

New member
שאני אנקד לך? כי אמרתי לך את זה כבר

גְלִיטָר מָכָר כִמעֵט מִילִיּון בְאַמַרִיקַה וּבַעּולם כּולּו אֵרְבַעָה מִילִיוּן. וסתם חירבשתי ת´ניקוד

Moonwallker

New member
בכל זאת גליטר הוא כישלון

ולא מאנ לי שמראיה קארי תאושש מזה בכלל למה גליטר נכשל מה הסיבות לכישלון???

eranmc

New member
לא רק:

נתחיל בהאשמת מראיה: 1. באלבום מראיה נותנת פן יותר מדי אישי שקשה להבין. 2. לא כל השירים ברמה גבוהה. שלא נדבר ששיר מדהים כמו LEAD THE WAY מקבל רק לחישות בתהחלה. (אני אישית מעביר תמיד לדקה 1.50). 3. LOVERBOY הרס המון ונתן תדמית רעה במיוחד לאלבום ששונה 180 מעלות מהשיר! קשורים למראיה אבל לא תלויים בה: 4. מראיה התאשפזה פעמיים ולא יכלה לתת לו פרסום טוב. את השיר LOVERBOY היא לא שרה לייב מלא אף פעם!!! 5. האלבום יצא בתקופה הקשה ביותר של אמריקה - אבל בתכלס הוא לא נכנס למקום הראשון ואז אפשר בכלל להאשים את התאריך. אנשים אחרים שדגו להכשיל את האלבום: 6. אמנם זה לא מוכח אבל לטומי מוטלוה היה המון כוח. 7. מלא זמרים וזמרות תוצרת סוני נתנו למראיה מאבק קשה בינהן דסטיניס (שהקדימו את צאת הסינגל שלהן לתאריך של LOVERBOY) וג´ניפר. 8. אנשים מרוב קנאה התחילו לשנוא את מראיה ושדרנים רדיו הסיקו להשמיע אותה מקנאה. אני בטוח שיש המון סיבות לזה... אבל כפי שסינדי ברגר אמרה, האלבום נכשל זאת עובדה ממראיה ממשיכה עם חייה. והנה חלק מכתבה ישנה.

nadav26

New member
לא מסכים לגבי - LEAD THE WAY

LEAD THE WAY הוא אחד השירים הכי מוצלחים של מאריה אי פעם, מאריה לא לוחשת שם, היא שרה פשוט מהלב - היא לא מגזימה כשלא צריך והשיר מתגבר בהדרגה עד נק´ השיא שלו, בעיני הביצוע של מאריה בשיר הזה פשוט מושלם, לא הייתי משנה בו כלום. (חבל רק שהרבה לא מכירים אותו בגלל שהאלבום נכשל)

eranmc

New member
לדעית את ההתחלה היא הייתה צריכה

לפתוח כמו ב HERO. וכן זה שיר יפה מאמצע לדעתי

Shir Life

New member
אני מסכימה לגמרי!

אחד השירים הכי יפים שלה- ומשאיר את כל השירים האחרים בדיסק ה-ר-ב-ה מאחורה!!!!!!!

nadav26

New member
אני רואה את הסיבות לכישלון כך:

1. מאריה לא עשתה לאלבום יחסי ציבור מספיקים בעקבות המשבר שעברה. 2. כישלון הסרט "גליטר" גרם באופן משמעותי לכישלון הפסקול. 3. העיתוי - 11 בספטמבר 2001 4. סינגל ראשון איום ונורא - LOVERBOY ובכשלונו מאריה יכולה להאשים רק את עצמה, זה לא השיר לקדם איתו אלבום... 5. הבלאגן עם טומי מוטולה וג´ניפר לופז - שהספיקה לקחת סימפול משיר שמאריה בנתה עליו... . 6. אלבום שלמרות שהיו בו מספר שירים מצויינים ורמת הפקה משובחת, היו בו גם לא מעט טעויות: יותר מדי ראפרים ופחות מדי מאריה סולו (אוקיי, את אוהבת שיתופי פעולה, אבל לא להגזים...), מעין חגיגה שכל מי שבא ברוך הבא.. לסיכום, אין לי בכלל ספק שמאריה תתאושש מהאלבום הזה, היא ניהלה את העניינים בשנה האחרונה בזהירות ובצורה מאוד נכונה : נתנה הופעות טובות בערב לזכר ה-11 בספטמבר - שם היא שרה גירסה מרגשת ל-HERO (מומלץ להוריד אותה, למי שלא מכיר...), הופעה מצויינת בסופרבול, הופעת אורח ב"אלי מקביל", וגם התגובות לגבי WISE GIRLS היו אוהדות (על אף שהסרט לא יצא לקולנוע בסופו של דבר...).

אני אוהבת רק את דיידרים!

אני חושבת שמריה צריכה לעשות איזה שיר פופ כמו פנטזי ואז כל הבעיות יעלמו

KING OF POP

New member
|חמסהלא זכור לי שמריהא מופיעה בגינס

לעומתה, מדונה מופיעה שם בספר השיאים של גינס עם מכירות של למעלה מ150 מיליון עותקים. "משה, מעריץ מספר 1 של .MADONNA C. MARIAH C., MICHAEL J"

roimc

New member
מדונה לא מופיעה בספר השיאים

לצערך יש לי את 2 הגירסאות האחרונות והיא לא מוזכרת. לא נורא...

KING OF POP

New member
היא כן יש לה 3 שיאים

1 - הזמרת הכי מצליחה בעולם 2 - השחקנית שהחליפה הכי הרבה תלבושות לסרט אחד (אוויטה), שהיא החליפה שם איזה 100 בגדים כל פעם. 3 - שידור האינטרנט הכי גדול בהסטוריה - מופע שעשתה בבריקסטון, אנגליה לקידום האלבום מיוזיק - 9 מיליון צופים ראו אותו באינטרנט.

roimc

New member
היא לא מופיעה שם

אז כדי שדרור יירגע סוף סוף הלכתי להביא את ספר השיאים האחרון ווידאתי. 1. אין קטגורייה כזו - ואם כן, מאריה הייתה שם. 2. הסרט "קוו ואדיס" (ארה"ב 1951). 32,000 תלבושות. 3. פול מקרתני מחזיק בשיא הצפייה באינטרנט. כמו שאתה רואה - הוכחתי אותך על טעותך - מדונה לא מופיעה בספר השיאים.

למעלה