בע.

בע.

טוב.אני לא ממש מכירה אתכם אנשים..=) אבל אני ממש צריכה ביקרות זה משו שאני עובדת עליו כבר איזה חודש,לעזעזל.ונמאס לי.כי הרקע לא יוצא לי..כי..ממ..בעיקרון אני לא יודעת לצייר רקעים. אני לא אוהבת רקעים. גררר. אז אם מישו יתרום תרומתו וביקורתו..אשמח (במקור הרזולוציה היא אלף על אלף שמונה מאות פיקסלים)

ביקורת

העבודה שלך מאוד מרשימה פיזית. הדמות עשוייה אחלה, יש לה הקצר טוב, שרירים והצללות במקום. הכנפיים שלה ממש יפים, כולל החיבור לרקמות בגב, אבל כהים ומסכנים מדי בצבעוניותן, דומים לצבעוניות האספלט. הדשא, הסלע, הפרחים והפטריות מלאי חן ופרטים. מפריע לי האספלט שלא נראה קשור. השמיים אנמיים. הייתי נותנת מראה דרמטי יותר. אולי מבססת קצת סגול כדי לתת הקשר לצבע של הדמות. חסר לך רקע? - אפשר לציין אולי ים מתחת לצוק. ולסיכום, ציור יפה ומושקע, אך היה לזה יותר כוח אם היה אפשר להרגיש על מה היא מהרהרת.

מצד אחד

ציור יפהפה ורומנטי עם צבעים משגעים ויופי של דיוק ופירוט ומצד שני (ואולי זאת הכוונה בכלל) יש מראה כללי של נבילה- הדשא ניראה קצת דליל בגלל שבמקום ליצור מאסה ציירת כל עלה בנפרד, השיער של ניראה נבול כמו העשבים וגם השמיים החיוורים. והשביל בגווני אפור? פתאום חושב שזאת בכלל הכוונה שלך- לתת מין הרגשת עצב-דיכדוך-מלנכוליה לכל הסיטואציה.

תודה על הביקורת=)

טוב לדעת שהפרחים לא נראים רע. רק לעשות משו אם השמיים. ובאשר למראה הכללי של הנבלה..להגנתי יאמר שאני מעדיפה נושאים מורבידיים . אבל זה היה הרעיון..פיה "רעה" שמשפיע על הסביבה הירוקה שלה..והופכת אותה לאפורה ומתה. רק עכשיו הבנתי שזה באמת נראה קצת כמו אספלט.וזה לא טוב.. אבל מה ההבדל בין אספלט לבין דשא שחור ונבול?

לא לא לא!!!

אל תשני!! העברת את מה שרצית בדיוק טוב... אבל הפיה היא יותר מדכאת מאשר רעה, כלומר עצובה כזאת..שמעציבה את הסביבה שלה. וממש יפה האפור ובכלל לא נראה כמו אספלט! ממש אהבתי! סיימתי להתלהב, עכשיו, את השמיים הייתי עושה יותר קודרים, כי אולי היא משפיעה גם עלייהם
ואולי מביאה לה הבעה יותר בולטת, לפיה אני מתכוונת...אולי להראות עצבות או רשעות...

תודה=)))קצת קשה..כי הפה יחסית נראה

ממש בזווית קטנה.. נגיד ומה שהיא עושה זה ספונטני,והיא כבר הפסיקה לשיב לב להשפעה שלה=) שמיים.זה רעיון טוב. אני אשחק אם זה הרבה הרבה ונחזיר את זה שוב.

למעלה